Healing Flow

Healing is a way of life!

Yes! Jij hebt jezelf healing kado gedaan! Van harte welkom in de Healing Flow!

Nog even alle info op een rijtje.

Zou je het met aandacht willen doornemen?

Zo werkt het:

Nu jij je hebt aangemeld zullen wij je voor aanvang van de Flow inplannen in alle tijdvakken dat je healing gaat ontvangen. Je ontvangt hiervan bevestigingsmailtjes (voeg ine@iedereenkanhelen.nl toe aan je adresboek zodat ze niet in de spam terecht komen).
Alle inhoudelijke berichten van de Healing Flow ontvang je via de berichtenfunctie van de Iedereen kan Helen – app. Net als dit bericht wat je nu ontvangt. En van elk ontvangen bericht krijg je ook een mailtje toegestuurd.

Voorbereiding:
Wanneer je een persoonlijke intentie wilt inbrengen kun je deze mailen aan ine@iedereenkanhelen.nl of via het envelopje/berichtenfunctie in de Iedereen kan Helen app sturen. (lees hieronder bij puntje 4 meer over hoe je een krachtige intentie maakt :-)!)

De behandelingen:
1) Krachtige opschonende behandeling: op elke healingsdag ontvang je als eerste een krachtige, opschonende energetische afstandsbehandeling. Ik stuur een berichtje wanneer ik hiermee begin.

Je kunt er op dat moment voor kiezen om even ontspannen te zitten of te liggen, maar dat hoeft helemaal niet, je kunt ook je dag vervolgen zoals je altijd doet. De ervaring leert dat de behandeling bij jou binnenkomt wanneer dat juist is voor jou. Iedereen ervaart de behandelingen ook anders, dat is helemaal ok. Weet dat het een mogelijkheid is dat je lichamelijke en/of emotionele reacties ervaart wanneer je gaat opschonen. Mocht je hierover willen delen of hulp wensen, dan hoor ik heel graag van je!

Wanneer ik de behandeling in gang heb gezet ontvang je weer een bericht met het verslag waarin je kunt teruglezen wat we die dag allemaal mochten helen.

2) Tijdens de tweede healingssessie op die dag ontvang je de restorative & integrative sessie.  Ik stuur weer een berichtje via de app wanneer ik begin.

3) Verder kun je als je dat wilt het effect van de behandelingen ondersteunen door het volgende:

  • drink voldoende water
  • neem wat meer tijd voor rust en reflectie als je voelt dat je dat nodig hebt
  • herhaal je intentie regelmatig. Bijvoorbeeld elke ochtend en avond. Realiseer je dat dit is wat jij wilt en laat inzichten ontstaan die je helpen je intentie vorm te laten krijgen <3

4) Zo omschrijf je een krachtige intentie:
Ga bij jezelf na waar je graag een positieve verandering in zou willen zien. Dat mag binnen het thema van deze maand, maar mag ook iets anders zijn. Het kan lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel zijn. Bijvoorbeeld je merkt dat je veel behoefte hebt aan controle. Dat wil je graag verminderen. Dan kan een intentie bijvoorbeeld zijn:

“Ik vertrouw op mezelf en het leven en laat de controle steeds meer los.”

Zoals je zit is de intentie omschreven vanuit de positieve uitkomst die je wenst en je zegt het alsof het al zo is. Neem altijd een moment om te voelen of deze intentie helemaal juist is voor jou. Voor de deelnemers van de trainingen, test het uit met je spiertest als je wilt :-).

Ik verheug me erop alle intenties te mogen lezen en bekrachtigen.

Warme groetjes en tot Flows :-),
Ine