Healing Flow

Verslaving

Misschien herken je meteen dat je een verslaving hebt! Of je bent er van overtuigd dat dat absoluut niet zo is! MAAR IS DAT ECHT WAAR?
Want wanneer we spreken over verslaving, denken we vaak meteen aan de voor de hand liggende vormen als sigaretten, alcohol en drugs of de steeds meer bekende verslaving aan schermpjes.

IN WERKELIJKHEID hebben heel veel mensen een verslavende beweging in hun systeem.
Verslaving omvat elke vorm van gedrag of gedachten waar dusdanig drang achter zit dat je het niet kunt laten, met als doel om de pijn en het ongemak (tijdelijk) te verzachten of te onderdrukken.

Het is een krachtige manier om jezelf af te leiden, een diepgeworteld beschermings- en/of overlevingsmechanisme. Elke keer als de pijn getriggerd wordt en naar de oppervlakte komt… haalt deze afleiding ons weg!
Klinkt handig zou je zeggen! Was het maar zo ;-)

Jammer genoeg blijft de onderliggende pijn aanwezig en zal vanuit de diepte in toenemende mate invloed uitoefenen op je gevoel, je gedachten, je lichaam en je gedrag. De pijn bepaalt je leven, totdat…

….jij besluit om hier écht mee aan de slag te gaan!
Jezelf in alle eerlijkheid te zien en voelen!
Eindelijk echt te verwerken en helen!

En dat gaan we doen tijdens deze Healing Flow in mei! We starten op 9 mei! Je ontvangt 8 healings om zoveel mogelijk onderliggende pijn te helen en verslavende neigingen te verzachten! We werken aan pijn en trauma ontstaan in dit leven, familielijnen, vorige levens en een veelheid aan andere energetische blokkades.

Er bestaan verschillende soorten verslavingen, sommige voordehand liggend, anderen wellicht verrassend! Deze soorten zijn niet per definitie verslavend, MAAR kunnen wel verslavend zijn wanneer het je niet lukt om hiermee te doseren, waardoor je structureel over je gezonde grenzen gaat en jezelf tekort doet en/of over de grenzen van anderen heen gaat. Dan wordt het tijd voor verandering!

Verschillende mogelijke verslavingen:

 • Drugs

 • Alcohol

 • Sigaretten/shag

 • Medicijnen

 • “Schermen”

 • Eten

 • Snoepen/suiker

 • Jezelf of de ander willen fixen/veranderen

 • Goed willen doen voor anderen

 • Poetsen/opruimen

 • Shoppen

 • Verzamelen

 • Studeren

 • Controleren

 • Gokken

 • Werken

 • Sporten

 • Afvallen

 • Supplementen

 • Uiterlijke verzorging

 • Plastische Chirurgie

 • Seks

 • Doelen bereiken

 • Lezen

 • Analyseren

 • Bezorgd zijn

 • Researchen

 • Gamen

 • Verslaafd aan adrenaline

 • Dingen heel goed moeten doen

 • Hobby

 • Feesten

 • Etc.

Herken jij een of meerdere van deze in jezelf?
Voel je van harte welkom in deze nieuwe Healing Flow <3!

Ik kijk er naar uit om je bij te staan op jouw pad van heling,

Met liefde,

Ine

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe meer intens jouw licht straalt, hoe krachtiger jouw vermogen om waar te nemen en te helen, hoe steviger jouw vermogen om HET licht hier op aarde te verankeren, Dankbaarheid overstroomt.

Deze healing komt vanuit mijn hart en ziel, wordt gedragen door multidimensionaal bewustzijn en stroomt krachtig door de synergie van de groep en het helende veld wat ik voor jullie mag dragen. Dankbaar in dienstbaarheid, ondersteun ik je op jouw pad, in jouw transformatie.

Deze healing heelt je hart en helpt je om vanuit hart en ziel te verbinden met jezelf en anderen. 

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

“What a ride!

The Healing Flow Intensive is een prachtig cadeau aan jezelf en de wereld. Gedurende 4 weken neemt Ine je mee in een krachtig helend veld. Het voelt als een warm bad, het voelt veilig. Alles wat gezien mag worden kan zich tonen, hoe heftig of misschien juist heel zacht het ook is. Je kunt erop vertrouwen dat alleen datgene dat ‘rijp’ is om gezien te worden naar de oppervlakte komt. En het is zo fijn om te
voelen en ja, ook om te weten, dat je onderdeel bent van een krachtig veld samen met prachtige andere zielen.

In deze flow waren voor mij de eerste 2 weken zacht en ging ik fluitend doorheen. De laatste 2 weken waren pittig. Allerlei gevoelens en
lichamelijke kwaaltjes kwamen naar boven. Het innerlijk weten dat alleen datgene zich toont dat ik kan dragen gaf rust. En het voelen van de steun in het helende veld gaf nog meer kracht om alles te voelen wat er gevoeld mag worden. Als beloning volgt in de avond een heerlijke
herstellende flow die je helpt om alles te integreren.

Dankbaar voor deze ervaring .”

Laat je hart steeds verder openen en je ziel vrij stromen!

Zo werkt de Healing Flow

 • Je ontvangt in totaal 8 energetische afstandsbehandelingen.

 • Tijdens deze maand ontvang je healing op 9, 16, 23 en 30 mei! Elke dag omvat 2 healings:

  Tussen 9 en 11u een krachtige, opschonende healing waarin we ontzettend veel blokkades mogen opruimen voor je Verslaving. Denk hierbij aan; drugs
  alcohol, sigaretten/shag, medicijnen, “schermen”, eten, snoepen/suiker, jezelf of de ander willen fixen/veranderen, goed willen doen voor anderen, poetsen/opruimen, shoppen, verzamelen, studeren, controleren, gokken, werken, sporten, afvallen, supplementen, uiterlijke verzorging, plastische chirurgie, seks, doelen bereiken, lezen, analyseren, bezorgd zijn, researchen, gamen, verslaafd aan adrenaline, dingen heel goed moeten doen, hobby, feesten, etc.

  Later op de dag tussen 21 en 23u ontvang je een restorative & integrative healing waarin we de opschoning ondersteunen, jouw zuivere zielenessentie bekrachtigen én je up-levelen zodat je elke keer in een hogere bewustzijnsfrequentie en dimensie verankerd bent.

 • Wanneer ik met de healingsessie start ontvang je altijd bericht via de Iedereen kan Helen – app & je email. Ook ontvang je via deze weg een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de sessie en wat er geheeld en ondersteund mocht worden. Zo kun je het rustig nalezen op een moment wat fijn is voor jou.

 • Personal touch! Wanneer je dat wilt kun je jouw persoonlijke intentie voor deze healing met me delen. Ik zal deze dan persoonlijk voor jou bekrachtigen en meenemen tijdens alle opschonende behandelingen. Je kunt me je intentie sturen op ine@iedereenkanhelen.nl of een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. 

 • Goed om te weten!

  * Je mag tijdens de behandelingen er voor kiezen om ontspannen te liggen of zitten om het bewust te ontvangen, maar dat hoeft niet! Dus als je dan lekker aan het werk bent, bezig met de kindjes of een wandeling in het bos maakt, de healing komt vanzelf bij je binnen. Wanneer je vragen hebt of je ervaringen wilt delen, kun je altijd een berichtje sturen. Ik stem dan af op je energie en geef je helder mogelijk reactie.

  * De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken.

  * Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de beste (self)healer te worden die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad. Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen (inmiddels al meerdere niveau’s voor de liefhebbers). In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik maandelijks transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke maand een ander thema en deze maand een thema wat me bijzonder na aan het hart staat! Heal the (self)Healer! Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

~ Activate your Healing ~

Je kunt er naar handelen en hier écht mee aan de slag te gaan!
Jezelf in alle eerlijkheid zien en voelen!
Eindelijk echt verwerken en helen. 

FLOW je met ons mee?

Yes, ik stap met heel mijn hart de Verslaving Healing Flow:

meld je dan HIER aan en ontvang maar liefst 8 energetische healings met emailverslag voor 99!

Ik kijk er naar uit met je te mogen verbinden in het helende veld,

Let’s go, let’s flow!

Met liefde,

Ine

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 á 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!