Training

Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal het vermogen hebben om te helen.

Velen van ons doen het regelmatig zonder het door te hebben; helen. Die troostende knuffel, de meelevende aai over de bol bij je kind, die aandachtige blik die je geeft wanneer iemand je iets vertelt, wrijven over je zere knie. Wij hebben allemaal, op elk moment in ons leven, het vermogen om stappen te zetten in ons eigen helingsproces en te ondersteunen bij anderen.

Tijdens de trainingen ontdek je steeds meer over jouw (zelf)helende vermogen en leer je deze kwaliteit op een waardevolle manier in te zetten om jezelf en anderen te ondersteunen in het helingproces. Deze trainingen zijn niet voor watjes ;-). We gaan volop de diepte in op alle vlakken, zowel begrip, inzichten en onderliggende theorie als een gedegen ondersteuning in het aanleren van behandeltechnieken. Met als rode draad hoe jij door zelfheling je helende vermogen enorm kunt bekrachtigen. Aan het einde van elk level voel je vertrouwen om meteen aan de slag te gaan!

LEVEL 1: ONTDEK JE INNERLIJKE HELER EN WARE EMOTIONELE HELING

Level 1 bouwt een waardevolle fundering op je pad van helerschap. Het is een pad van zelfheling en leren hoe je op een gezonde, gebalanceerde manier met energie kunt werken om jezelf en anderen te ondersteunen. Aan het einde van deze training weet je wat jouw helende vermogen is en hoe je het kunt toepassen, je hebt een gezonde energetische self-care ontwikkeld en je bent in staat om zelfstandig energetische behandelingen te doen, waarbij je emotionele blokkades opspoort en verwijdert bij jezelf, en bij anderen live en op afstand. Deze training is een investering in jezelf, je dierbaren en wellicht in de toekomst ook je werk met mensen, het geeft je een stevige basis om oneindig veel energetische behandelingen te kunnen doen.

Je leert het volgende en meer:

 • ontdek jouw helende vermogen
 • essentiële kwaliteiten van een heler begrijpen en toepassen
 • je leert wat energie is, hoe het werkt, hoe je het kunt voelen en welke rol het speelt in gezondheid en heling
 • diepgaand begrip van helingsprocessen
 • je ontwikkelt een goede energetische self-care, met aandacht voor ware aarding, loslaten en balans
 • toepassing van verschillende soorten spiertesten en alternatieven
 • je begrijpt wat emoties zijn, hoe ze ontstaan, bewegen en wat hun invloed is op gezondheid en ziekte
 • je leert volwaardige behandelingen vorm te geven voor jezelf en anderen
 • je leert hoe behandeling op afstand werkt en hoe jij dit stap voor stap kunt doen
 • door de juiste vragen te stellen, leer je hoe je de behandelingen kunt inzetten voor lichamelijke en emotionele klachten
 • bijzondere aandacht voor preventie, hoe ga je op een gezonde manier om met emoties en voorkom je nieuwe blokkades
 • zelfheling om je helende vermogen te versterken; vaak dragen we zelf blokkades in ons die ons helende vermogen remmen, tijdens de training werken we actief aan de heling hiervan

De training bestaat uit 6 dagdelen, eens in de twee weken, met aansluitend na ca. 2 maanden een terugkomdagdeel. Elke les bestaat uit een deel theorie, begrip en inzichten, gecombineerd met oefeningen om te leren en ervaren. Tussen de lessen door vraag ik je om de les nog eens door te nemen en aan de slag te gaan met oefeningen. Het terugkomdagdeel wordt custom-made ingevuld op basis van alle vragen en behoeften van de deelnemers. We werken in kleine groepen van max. 6 mensen om veel ruimte te laten voor persoonlijke aandacht.

Data:

Vrijdagmiddag van 14u tot 17u, data: 15 jan, 29 jan, 12 feb, 26 feb, 12 mrt, 26 mrt en terugkomdag op 4 juni (VOL)

Dinsdagavond van 19u tot 22u, data: 12 jan, 26 jan, 9 feb, 23 feb, 9 mrt, 23 mrt en terugkomdag op 1 juni (VOL)

Reserve/wachtlijst: als je graag wilt deelnemen aan de training, meld je dan aan voor de wachtlijst. Bij uitval kun je mogelijk doorstromen in een van de huidige groepen. Bij voldoende animo plannen we gauw nieuwe data en starten we met een nieuwe groep.

Locatie: Torenallee 45, Strijp – S, Eindhoven

Investering: 675,-

Wil je je verzekeren van een plekje, mail me dan op ine@iedereenkanhelen.nl. Ik kijk er naar uit om samen met jou deze gave reis te starten :-)!

Zo kun jij straks steeds meer jezelf en je dierbaren helen!

Nieuwsgierig naar wat nog meer mogelijk is met jouw helende vermogen? Na level 1, kun je door naar level 2:

LEVEL 2: HELING VAN HET HART & VERBINDING MET JEZELF EN ANDEREN

In dit level nodigen we de ziel, de ware “ik”, uit om steeds meer zuiver en ongeremd tot uiting te komen. Hierdoor kom je als mens meer ontspannen in je vel en beweeg je makkelijker op je levenspad. Je leert over veel voorkomende mentale en emotionele blokkades die hierin kunnen remmen, hoe je deze kunt opsporen en verwijderen. Ook ontwikkel je begrip over de rol die energie speelt in de verbindingen met jezelf en anderen, hoe je hierin belemmerd kunt worden of juist meer vrij. Verbeter je relatie met jezelf en anderen. Meer gedetailleerde info volgt nog…

Wil je hierover op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar ine@iedereenkanhelen.nl

Iedereen kan Helen. Jij ook!