Training

Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal het vermogen hebben om te helen.

Velen van ons doen het regelmatig zonder het door te hebben; helen. Die troostende knuffel, de meelevende aai over de bol bij je kind, die aandachtige blik die je geeft wanneer iemand je iets vertelt, wrijven over je zere knie. Wij hebben allemaal, op elk moment in ons leven, het vermogen om stappen te zetten in ons eigen helingsproces en te ondersteunen bij anderen.

Tijdens de trainingen ontdek je steeds meer over jouw (zelf)helende vermogen en leer je deze kwaliteit op een waardevolle manier in te zetten om jezelf en anderen te ondersteunen in het helingproces. Deze trainingen zijn niet voor watjes ;-). We gaan volop de diepte in op alle vlakken, zowel begrip, inzichten en onderliggende theorie als een gedegen ondersteuning in het aanleren van behandeltechnieken. Met als rode draad hoe jij door zelfheling je helende vermogen enorm kunt bekrachtigen. Aan het einde van elk level voel je vertrouwen om meteen aan de slag te gaan, voor jezelf of een ander!

SACRED HEALING FOUNDATION

TRAUMAHELING & KARMA

WERKEN MET ENTITEITEN

MULTIDIMENSIONALE HELING 1

“Ik ben zo dankbaar dat ik deze training heb kunnen volgen bij Ine. De techniek die ik van haar heb geleerd, waardoor ik emotionele blokkades kan opruimen bij mezelf en anderen is zo waardevol. Ik pas het -bijna- dagelijks toe. Bij issues die mij triggeren, bij bepaalde klachten zowel lichamelijk als mentaal/emotioneel, dingen waar ik tegen aanloop, het maken van keuzes etc. Het geeft mij zo’n verlichting met als gevolg dat ik veel lekkerder in mijn vel zit. En ik krijg een hele positieve boost wanneer ik iemand anders behandel. Ine is zeer bevlogen en heeft veel kennis. Ze weet de theorie heel praktisch over te brengen in een warme en open sfeer waardoor je je helemaal op je gemak voelt.” ~ Ingrid

“Wat een mooie en fijne training die Ine vol liefde, enthousiasme en humor geeft in een heerlijk ontspannen sfeer.
Samenzijn met een klein groepje mensen die gelijkgestemd zijn en er ook samen voor willen gaan tijdens de ontdekking naar de innerlijke heler en het verwijderen van emotionele blokkades bij jezelf en bij andere. It was never so easy! Echt iedereen kan het!
Heerlijke en positieve vibes tijdens de training. Je krijgt alle ruimte om te ontwikkelen en je doet het samen, niet alleen. Er is alle ruimte voor vragen en oefenen. En hoe gaaf dat je steeds meer leert hoe je alles kunt toepassen en het ook lukt, geeft zo’n enorme kick. Love it!
Ik raad het iedereen aan die zijn/haar pad wil verrijken met heling/self care voor jezelf en voor andere. We make the world better together.
Dit was een enorm waardevolle ervaring en verrijking wat mijn proces weer more AWESOME heeft gemaakt. Super dankbaar hiervoor en dank je wel lieve Ine voor jouw liefdevolle inzet.” ~ Priscilla

“De cursus was voor mij één grote, positieve ervaring. Wat tof om te merken dat echt iedereen het vermogen in zich heeft te helen. In het begin nog een beetje voorzichtig, maar al snel steeds meer overtuigd door het feit dat het onderbewustzijn niet liegt! Hele waardevolle inzichten gekregen.” ~ Iris

“Kan ik echt mezelf en andere helen?” Was de eerste vraag die in me opkwam.. JA is nu mijn antwoord! De training helpt me nu in dagelijkse simpele situaties tot aan het veilig verwijderen van emotionele blokkades voor mezelf en anderen. De training is leuk en goed te volgen, er is voldoende tijd voor vragen en hulp. Ine geeft ook duidelijke voorbeelden, waardoor het voor het voor mij makkelijk is om het in de praktijk toe te passen. Het is zo fijn als ik een keuze moet maken en het antwoord niet ‘denk’ te weten, mijn wijze ik heeft altijd een antwoord! Zoals: ‘is het nu goed voor mij om te sporten, of ‘welke sport’, etc. Het geeft me meer zelfvertrouwen. Ik ben super blij deze training te hebben kunnen volgen, hierdoor bij mezelf veel blokkades op te kunnen ruimen en meer mijn eigen ik te kunnen zijn.”

Iedereen kan Helen. Jij ook!