Healing Flow Sacred Self Care

Self Care is niet alleen een essentiele basis in je leven, maar boven alles ook een versneller van jouw groei, welzijn en spirituele en energetische ontwikkeling!

Door goed voor jezelf te zorgen, zet je een krachtige stap in je innerlijke uitlijning van lichaam, geest en ziel. Vandaaruit kun je veel meer flowen in jouw leven!

Yes! Let’s go, let’s flow!

We weten allemaal dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Maar als we het zo goed weten, waarom lukt het dan vaak onvoldoende of zelfs helemaal niet?!

Want van nature zijn we geneigd om ons goed te willen voelen en daar dan ook bewuste keuzes in te maken…. maar meestal verzanden we in ” Ik weet het wel, maar het komt er niet van…”. Vaak nog gevolgd door schaamte, schuldgevoelens of jezelf erop afrekenen.

Wanneer we hier met diepgang naar kijken zien we dat er vele lagen van onderliggende pijn, overtuigingen, programmering, trauma, karma, familielijnen, contracten en een veelheid aan andere blokkades in de weg zitten. Deze remmen je natuurlijke beweging om goed voor jezelf te zorgen.

Door zoveel mogelijk van deze blokkades te ontladen, gaat jouw innerlijke natuur weer stromen en ga je voelen dat je als vanzelf gemakkelijker goede keuzes maakt en beter voor jezelf zorgt zonder na een paar dagen of weken weer te vervallen in oude gewoontes.

Deze healing is voor JOU als jij de roep voelt vanuit je hart en ziel!

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe vrijer en meer authentiek jij jezelf kunt zijn en je levenspad kunt bewandelen! 

 

 

WENS JEZELF DAT:

 

* Met veel meer afstemming kunt voelen wie je bent en wat je nodig hebt,

* weer (opnieuw) de liefdevolle connectie met jezelf herstelt en je innerlijke uitlijning bekrachtigt, 

* de helderheid voelt om betere keuzes voor jezelf en jouw leven te maken, 

* jouw gevoel kunt volgen ongeacht wat anderen ervan vinden, 

* verantwoordelijkheid die je onterecht voor anderen bent gaan dragen terug kunt leggen waar het thuishoort, 

* dat je jouw grenzen beter waarneemt en kunt hanteren, zowel naar jezelf toe als naar anderen, 

*dat je zonder schuldgevoelens of schaamte mag kiezen voor jezelf, jouw gevoel, jouw behoeften en jouw leven, 

* dat je steeds meer jezelf prioriteit mag maken en leeft vanuit het bewustzijn dat je enkel op deze manier er ook echt voor anderen kunt zijn, 

en nog veel meer….

Mijn naam is Ine en het is mijn levensmissie en grootste passie om jou te helpen je meest authentieke, stralende jij te zijn!

Deze healing komt vanuit mijn hart en ziel, wordt gedragen door multidimensionaal bewustzijn en stroomt krachtig door de synergie van de groep en het helende veld wat ik voor jullie mag dragen. Dankbaar in dienstbaarheid, ondersteun ik je op jouw pad, in jouw transformatie.

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

Deze eerste Healing Flow van 2024 is heel bijzonder! 

De vorm wordt namelijk heel anders dan je gewend bent! Zo kan ik nog meer in afstemming op het helende veld werken en veel krachtiger ondersteuning bieden.

Neem de volgende stap voor je Self Care

Zo werkt de Self Care Flow

  • Je meldt je aan via deze link en kiest voor ca. drie weken intensieve healing van 22 januari 2024 t/m vrijdag 9 februari voor de investering van 178 eur.

  • Ik ontvang je in het Helende Veld waarin je drie weken lang gedragen wordt. Ik ben de Guardian & Spaceholder en zal de veiligheid en alle healing, releases en integration in het veld waarborgen.

  • Elke maandag om 11u gaan we LIVE op zoom en neem ik je mee in alle krachtige releases en activeringen voor de komende week. Dit zal ca. 60-90 minuten duren.

  • Goed om te weten! Je hoeft niet op zoom aanwezig te zijn om de healings te ontvangen, wanneer je deelneemt stroomt dit automatisch door!

  • Ontvang Healing & Teachings! Ik deel dan ook meteen alles wat we mogen zien en helen en neem de ruimte om extra uitleg en diepgang te geven zodat jij bewust met deze inzichten aan de slag kunt.

  • Tijdens deze LIVE is er ook ruimte om vragen te stellen en ervaringen en intenties te delen, zodat ik die persoonlijk voor je kan bekrachtigen.

  • In de loop van de week blijf ik in verbinding met het helende veld en zal ik waarborgen dat ontladingen goed gedoseerd verlopen en krachtig afvoeren en waar nodig zal ik extra activeren en ontladingen in werking brengen.

 !!!BONUS BONUS BONUS!!!

Na afloop van de LIVE op ZOOM krijg je een bijzonder gaaf kado: Gratis toegang tot de opnames van deze LIVE sessies.

Hetgeen wat dit echt bijzonder maakt is dat ik de video’s een speciale quantumactivering geef, waardoor je de healings op een later moment (opnieuw) kunt ontvangen.

 Dus als je er later aan toe bent om een diepere laag af te pellen van oude pijn en belastingen op Self Care, dan kijk je de video’s opnieuw en dan gaat de healing vanzelf weer voor je werken! Healing Super Charge!

 Of wanneer je deze maand super druk bent of aandacht voor iets anders nodig hebt en de healing wel op een later moment wilt ontvangen, let me know. Dan laat ik hem niet meteen voor je werken, maar kun je op het door jouw gewenste moment de video’s bekijken en de clearings en activeringen ontvangen.

Vanuit mijn hart naar dat van jou,

Ik wens je alle goeds en meer,

Met liefde,

Ine

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

“What a ride!

The Healing Flow Intensive is een prachtig cadeau aan jezelf en de wereld. Gedurende 4 weken neemt Ine je mee in een krachtig helend veld. Het voelt als een warm bad, het voelt veilig. Alles wat gezien mag worden kan zich tonen, hoe heftig of misschien juist heel zacht het ook is. Je kunt erop vertrouwen dat alleen datgene dat ‘rijp’ is om gezien te worden naar de oppervlakte komt. En het is zo fijn om te
voelen en ja, ook om te weten, dat je onderdeel bent van een krachtig veld samen met prachtige andere zielen.

In deze flow waren voor mij de eerste 2 weken zacht en ging ik fluitend doorheen. De laatste 2 weken waren pittig. Allerlei gevoelens en
lichamelijke kwaaltjes kwamen naar boven. Het innerlijk weten dat alleen datgene zich toont dat ik kan dragen gaf rust. En het voelen van de steun in het helende veld gaf nog meer kracht om alles te voelen wat er gevoeld mag worden. Als beloning volgt in de avond een heerlijke
herstellende flow die je helpt om alles te integreren.

Dankbaar voor deze ervaring .”

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de meest stralende, authentieke jij te zijn die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad.

Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen.

In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik regelmatig transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke keer een ander thema. Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 a 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!