Healing Flow INTENSIVE Sacred Relationship

De liefdesrelatie. Een van de meest bijzondere, waardevolle, intense verbindingen die wij als mens aan kunnen gaan. Die zowel grote hoogtes als diepe angst, pijn en drama kan brengen. Kies ervoor om niet langer vast te zitten in herhalende patronen van gedachten en gedrag. Het is niet nodig om vanuit angst, schaamte of schuldgevoelens te bewegen. Cijfer jezelf niet langer weg en neem je gezonde ruimte in, durf te stromen en te stralen. Neem de dappere weg van authentiek zijn en jezelf kwetsbaar opstellen in je liefdesrelatie… om zo samen een prachtig, waardevol levenspad te bewandelen.

We leren onszelf kennen in relatie met de ander, door ons open te stellen, te delen en kwetsbaar te zijn! Door te luisteren en te leren. Breng diepgang, die verder gaat dan het fysieke en het praktische… open jezelf om steeds meer vanuit hart en ziel te verbinden met je partner!

Deze healing is voor JOU als jij de roep voelt vanuit je hart en ziel!

Ik nodig je uit om bewust te kiezen voor een Sacred Relationship! Heel je huidige relatie en/of breng je relatie naar een dieper level van verbinding en liefde. Wanneer je partner ook wenst deel te nemen, voel ik dat ik graag een grote korting wil geven voor hem/haar.

Single? Bereid je voor om de toekomstige partner aan te trekken die juist is voor jou! Heel je oude wonden en open je hart!

Ik deel graag met jou waar de diepste pijnen in een relatie vandaan komen en hoe de Sacred Relationship practice je bewustzijn kan vergroten, je hart kan helen, je groei kan versnellen en je leven kan verrijken! Voel bij jezelf of het resoneert, ben jij eraan toe om deze stap te zetten? Voel je van harte welkom om mee in het helende veld te stappen en 4 weken deze 32 krachtige healings te ontvangen vanaf 2 t/m 13 oktober en 23 oktober t/m 3 november. Ik begeleid je en ben er voor al je vragen.

WENS JE DEEL TE NEMEN EN DE INVESTERING IN 2 TERMIJNEN TE VOLDOEN? Mail naar ine@iedereenkanhelen.nl

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe vrijer en meer authentiek jij jezelf kunt zijn en je levenspad kunt bewandelen! 

 

In een Sacred Relationship bewegen we vanuit eenheidsbewustzijn. We zien onszelf, onze partner en de wereld als een geheel, waarin we invloed op elkaar hebben en dat ook kunnen gebruiken om wijzer en krachtiger te worden en een bijzondere groei door te maken. Een verbinding waarin ruimte is om samen te helen en je authentieke zelf te ontdekken en delen met elkaar.

Het is geen rozegeur en maneschijnrelatie, maar een diepgaande en spiritueel verheven verbintenis tussen twee individuen waarin liefde, respect, begrip en groei centraal staan. Het gaat verder dan een conventionele relatie en wordt gekenmerkt door een diepe connectie op zielsniveau. In een Sacred Relationship wordt de relatie zelf beschouwd als heilig en wordt deze gevoed door spirituele principes en waarden.

Een Sacred Relationship is geen einddoel, maar eerder een voortdurende reis van groei, liefde en spirituele verbondenheid. Het vraagt inzet, bewustzijn en toewijding van beide partners om deze diepgaande verbintenis te cultiveren en te onderhouden. Het kan een levenslange zoektocht zijn naar diepe liefde, begrip en spirituele verheffing.

Wat een rijkdom! Ik wens het je/jullie van harte toe <3!

Hoe bereik je een Sacred Relationship in je eigen relatie? Hier zijn enkele stappen om te overwegen:

* Zelfbewustzijn: Begin met zelfbewustzijn.

* Begrijp je eigen waarden, verlangens en overtuigingen. Dit helpt je om helderheid te krijgen over wat je zoekt in een relatie.

* Diepe Communicatie: Investeer in open en eerlijke communicatie met je partner. Deel je gedachten, gevoelens en dromen. Creëer een veilige ruimte waarin jullie beiden jezelf kunnen zijn.

* Respect en Acceptatie: Respecteer en accepteer je partner volledig voor wie hij/zij is, met alle moois en alle tekortkomingen. Laat oordelen los.

* Spiritualiteit: Verken de spirituele aspecten van jezelf en je relatie. Dit kan onder meer meditatie, mindfulness, yoga, verbinding met de natuur, rituelen en symbolen die waarde dragen voor jullie beiden of andere vormen van bewust leven.

* Gedeelde Waarden: Herken jullie gedeelde waarden en doelen in je relatie. Een Sacred Relationship wordt vaak gevormd door een gemeenschappelijke visie op wat belangrijk is in het leven.

* Groei en Ontwikkeling: Moedig elkaars groei en ontwikkeling aan. Een Sacred Relationship betekent dat je elkaars evolutie als individuen ondersteunt.

* Vertrouwen en Verbondenheid: Bouw een diep gevoel van vertrouwen en verbondenheid op. Dit vereist tijd, geduld, afstemming en heldere communicatie.

* Vergeving: Leer de kunst van vergeving. In een Sacred Relationship begrijp je dat fouten en misverstanden deel uitmaken van het menselijk zijn, en je kunt elkaar vergeven en verdergaan.

* Dankbaarheid: Cultiveer dankbaarheid voor elkaar en voor de relatie zelf. Dankbaarheid herinnert je eraan om de schoonheid en zegeningen van je Sacred Relationship te waarderen.

* Liefde en Tederheid: Laat liefde en tederheid de basis vormen van je interacties. Dit kan zich uiten in kleine gebaren van genegenheid en vriendelijkheid.

* Samenwerking: Zie jullie relatie als een partnerschap waarin jullie samenwerken om een gezonde, liefdevolle en heilige verbinding te behouden.

Deze vierweekse Healing Flow INTENSIVE staat volledig in het teken van het helen van je huidige relatie en/of het brengen van je (toekomstige) relatie naar een dieper level van verbinding en liefde.

Mijn naam is Ine en het is mijn levensmissie en grootste passie om jou te helpen je meest authentieke, stralende jij te zijn!

Deze healing komt vanuit mijn hart en ziel, wordt gedragen door multidimensionaal bewustzijn en stroomt krachtig door de synergie van de groep en het helende veld wat ik voor jullie mag dragen. Dankbaar in dienstbaarheid, ondersteun ik je op jouw pad, in jouw transformatie.

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

Met het thema Sacred Relationship gaan we intensief aan de slag

Wanneer het misgaat in onze relatie, kan het zijn dat er daadwerkelijk geen goede match is en dat jullie ware persoonlijkheid, behoeften en levensvisie te verschillend zijn. Echter nog vaker zien we dat de onverwerkte pijn en alle mechanismes, overtuigingen, triggers en lading die daaruit voorkomt de overhand nemen. Meestal gebeurt dit onbewust. Hierdoor ontstaan er spanningen, miscommunicatie en voelen we ons niet of onvoldoende gezien, begrepen, gesteund en geliefd.

Het vraagt moed om je bewust te worden en vanaf een afstandje te leren zien wat er nu werkelijk speelt…

 Het vraagt moed om je bewust te worden en vanaf een afstandje te leren zien wat er werkelijk speelt

Wat is de werkelijke reden dat…

 • Je je behoeften niet durft uit te spreken?

 • De communicatie in je relatie niet stroomt?

 • Je het gevoel hebt dat je niet belangrijk bent?

 • Je je eenzaam voelt, ook al ben je in een relatie?

 • Je het moeilijk vind je kwetsbaar op te stellen?

 • De romantiek en intimiteit zijn verdwenen?

 • Jij, je partner of jullie beiden moeite hebben om feedback te ontvangen?

 • Jullie vastzitten in de sleur en langs elkaar heen leven?

 • Er spanningen, onenigheid of zelfs ruzies zijn?

 • Je je niet gezien, gehoord, begrepen of gesteund voelt?

 • Je het gevoel hebt dat je jezelf moet aanpassen of wegcijferen om de relatie te laten werken?

 • Je verbinding mist of dat deze te oppervlakkig is?

 • Etc.

Zijn deze uitdagingen van het NU? Of ontstaan ze door onverwerkte pijn?

In de praktijk zie ik dat de essentie die hieronder ligt nagenoeg altijd hetzelfde is. Door alle pijn, angst en zelfs trauma die we hebben ervaren in dit leven of zelfs vorige zielenlevens, zijn we de connectie met onszelf kwijtgeraakt. We zijn gaan overleven in plaats van werkelijk authentiek leven! Als we niet of onvoldoende in verbinding staan met ons ware zelf, is het ook erg moeilijk om een diepe verbinding te ervaren met je (toekomstige) partner!

Tijdens deze 4 weken vol intensieve healing neem ik je mee in diepgaande heling door je eigen pijnen en angsten heen én ontvang je krachtige healing om belastende relaties uit het verleden te helen en energetisch los te maken. Zo kun je vanuit jouw zuivere essentie in je relatie staan en deze transformeren tot Sacred Relationship!

Omdat ik zo graag wil dat jij het meeste uit jezelf haalt, heb ik ervoor gekozen om de prijs heel behapbaar te houden. De investering voor deze Sacred relationship Flow INTENSIVE is 299 euro, dat betekent dat je minder dan 10 (!) euro per healing betaalt. Wanneer je partner ook wenst deel te nemen, voel ik dat ik graag een grote korting wil geven voor hem/haar.

Single? Bereid je voor om de toekomstige partner aan te trekken die juist is voor jou! Heel je oude wonden en open je hart!

Als je twijfelt en graag persoonlijk advies wilt of deze intensive juist is voor jou… mail me dan op ine@iedereenkanhelen.nl met je vraag en ik zal een persoonlijk afstemming voor je doen en je delen wat daarin naar boven kwam. Zo maak je een weloverwogen keuze!

De vorige Healing Flow INTENSIVE die ik mocht geven was heel bijzonder. Mijn inbox liep over met berichtjes van: Wauw! Intens! Gaaf! Veel mogen doorbreken! Waardevolle inzichten! En dankbaarheid van beide kanten. Wat een krachtige synergie in de groep!

Ik hoop vurig dat jij jezelf deze volgende stap op je pad gunt en verheug me erop je te mogen ondersteunen tussen 2 t/m 13 oktober en 23 oktober t/m 3 november.

Yes, ik stap met heel mijn hart in de vierweekse INTENSIVE Sacred realtionship: meld je dan HIER aan en ontvang maar liefst 32 energetische healings met emailverslag voor 299 eur!

WENS JE DEEL TE NEMEN EN DE INVESTERING IN 2 TERMIJNEN TE VOLDOEN? Mail naar ine@iedereenkanhelen.nl

Vanuit mijn hart naar dat van jou,

Ik wens je alle goeds en meer,

Met liefde,

Ine

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

“What a ride!

The Healing Flow Intensive is een prachtig cadeau aan jezelf en de wereld. Gedurende 4 weken neemt Ine je mee in een krachtig helend veld. Het voelt als een warm bad, het voelt veilig. Alles wat gezien mag worden kan zich tonen, hoe heftig of misschien juist heel zacht het ook is. Je kunt erop vertrouwen dat alleen datgene dat ‘rijp’ is om gezien te worden naar de oppervlakte komt. En het is zo fijn om te
voelen en ja, ook om te weten, dat je onderdeel bent van een krachtig veld samen met prachtige andere zielen.

In deze flow waren voor mij de eerste 2 weken zacht en ging ik fluitend doorheen. De laatste 2 weken waren pittig. Allerlei gevoelens en
lichamelijke kwaaltjes kwamen naar boven. Het innerlijk weten dat alleen datgene zich toont dat ik kan dragen gaf rust. En het voelen van de steun in het helende veld gaf nog meer kracht om alles te voelen wat er gevoeld mag worden. Als beloning volgt in de avond een heerlijke
herstellende flow die je helpt om alles te integreren.

Dankbaar voor deze ervaring .”

Neem de volgende stap voor jouw Sacred relationship

Zo werkt de Healing Flow INTENSIVE

 • Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je van mij mails met praktische informatie, uitleg hoe jij je eventueel je partner kunt aanmelden en hoe je het meest uit deze Healing Flow INTENSIVE kunt halen.

 • Tijdens de healing weken ontvang je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 11u een krachtige, opschonende healing waarin we ontzettend veel blokkades mogen opruimen rondom het thema van de healing. Denk hierbij aan emotionele en mentale blokkades, hartmuren, beperkend bewustzijn, belastende patronen, mechanismes en matrixen, karma, belastingen uit de familielijnen, onverwerkte pijn en trauma, belastende entiteiten en E.T.’s en een veelheid aan belastende externe energieën, angsten en remmingen, blokkades op heling en helend vermogen, collectieve belastingen, tijdlijnen en parallelle levens en nog veel meer.

  Later op de dag tussen 21 en 23u ontvang je een restorative & integrative healing waarin we de opschoning ondersteunen, jouw zuivere zielenessentie bekrachtigen én je up-levelen zodat je elke keer in een hogere bewustzijnsfrequentie en dimensie verankerd bent.

 • Wanneer ik met de healingsessie start ontvang je altijd bericht via de Iedereen kan Helen – app & je email. Ook ontvang je via deze weg een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de sessie en wat er geheeld en ondersteund mocht worden. Zo kun je het rustig nalezen op een moment wat fijn is voor jou.

 • Personal touch! Wanneer je dat wilt kun je jouw persoonlijke intentie voor deze healing met me delen. Ik zal deze dan persoonlijk voor jou bekrachtigen en meenemen tijdens alle opschonende behandelingen. Je kunt me je intentie sturen op ine@iedereenkanhelen.nl of een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. 

 • Goed om te weten!

  * Je mag tijdens de behandelingen er voor kiezen om ontspannen te liggen of zitten om het bewust te ontvangen, maar dat hoeft niet! Dus als je dan lekker aan het werk bent, bezig met de kindjes of een wandeling in het bos maakt, de healing komt vanzelf bij je binnen. Wanneer je vragen hebt of je ervaringen wilt delen, kun je altijd een berichtje sturen. Ik stem dan af op je energie en geef je helder mogelijk reactie.

  * De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken.

  * Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de meest stralende, authentieke jij te zijn die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad. Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen (inmiddels al meerdere niveau’s voor de liefhebbers). In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik maandelijks transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke maand een ander thema en deze maand een thema wat me bijzonder na aan het hart staat! Inner Child Healing! Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

Neem de volgende stap voor jouw Sacred relationship

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 a 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!

Het belooft een INTENSIVE Healing Flow te worden waarin we onvermijdelijk nieuwe inzichten en aspecten van onszelf mogen ontdekken. Waarin we de deur steeds verder open zetten om onze innerlijke gaven te ontvouwen en steeds meer krachtig en stralend in ons helerschap mogen staan!

FLOW je met ons mee?