Healing Flow Sacred Love

Liefde is van vitaal belang voor ons als mens omdat het de kracht is die ons verbindt, heelt en voedt op alle niveaus van ons bestaan. Het overstijgt grenzen, geneest wonden en creëert een diepgaand gevoel van verbondenheid met onszelf, anderen en het universum. Liefde voedt onze ziel, verlicht onze paden en geeft betekenis aan ons leven. Het is de drijvende kracht achter groei, transformatie en spirituele evolutie, en het vervult ons met vreugde, vrede en vervulling.

Liefde is de essentie van ons mens-zijn en het hoogste goed dat we kunnen cultiveren en delen in ons leven.
In deze intensieve tijd van transformatie nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze unieke reis.

Yes! Let’s go, let’s flow!

Deze Sacred Love Healing Flow, de groepsheling op afstand, start op maandag 11 maart en neemt je mee in een INTENSIEVE ZES WEKEN DURENDE helingservaring die speciaal is ontworpen om oude wonden te helen en de stralende stroom van liefde te activeren vanuit het diepste wezen van je hart en ziel. Neem LIVE deel aan de ZOOM sessies of kijk ze later terug.

Tijdens deze 6 weken ontvang je diepgaande heling op alle aspecten van liefde. Ervaar de diepgaande voordelen van het herstellen van verbindingen – met jezelf, met anderen en met het universum. Vind rust, vreugde en vervulling met liefde als onze leidraad en onze kracht.

Deze healing is voor JOU als jij de roep voelt vanuit je hart en ziel!

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe vrijer en meer authentiek jij jezelf kunt zijn en je levenspad kunt bewandelen! 

 

EEN UITNODIGING TOT VERANDERING:

* Acceptatie: Accepteer jezelf en anderen zoals ze zijn.

* Vergeving: Laat wrok en pijn los door te vergeven.

* Overgave: Geef je over aan het universum en laat los wat buiten je controle ligt.

* Dankbaarheid: Wees dankbaar voor de zegeningen in je leven, groot en klein.

* Generositeit: Geef zonder verwachtingen, uit een overvloedig hart.

* Vriendelijkheid: Wees vriendelijk en mededogend jegens anderen en jezelf.

* Vreugde: Cultiveer vreugde als een essentieel aspect van het leven.

* Schoonheid: Zie schoonheid in alle aspecten van het leven, zelfs in uitdagingen.

* Vrijheid: Omarm vrijheid als een geschenk dat je in staat stelt om authentiek te zijn.

* Liefde: Laat liefde toe in je hart en leven, als bron van groei en vervulling

* Trouw: Blijf trouw aan jezelf en anderen, zelfs in moeilijke tijden.

* Vervulling: Vind vervulling in het geven en ontvangen van liefde, in al zijn vormen.

Mijn naam is Ine en het is mijn levensmissie en grootste passie om jou te helpen je meest authentieke, stralende jij te zijn!

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan deze transformerende reis van heling en groei, zes weken intensieve healing voor slechts 133 euro.

Voel of het voor je resoneert en als je twijfelt, mail naar ine@iedereenkanhelen.nl. Dan stem ik graag op je af voor een passend advies.

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

bijzondere combinatie van bewustzijnsvergroting en intensieve healing op afstand!

 

Neem de volgende stap voor je Sacred Love

Zo werkt de Sacred Love Flow

  • Je meldt je aan via deze link en kiest voor ca. zes weken intensieve healing van 11 maart t/m vrijdag 19 april voor de investering van 133 eur.

  • Ik ontvang je in het Helende Veld waarin je zes weken lang gedragen wordt. Ik ben de Guardian & Spaceholder en zal de veiligheid en alle healing, releases en integration in het veld waarborgen.

  • Elke maandag om 11u gaan we LIVE op zoom en neem ik je mee in alle krachtige releases en activeringen voor de komende week. Dit zal ca. 60 minuten duren.

  • Goed om te weten! Je hoeft niet op zoom aanwezig te zijn om de healings te ontvangen, wanneer je deelneemt stroomt dit automatisch door!

  • Ontvang Healing & Teachings! Ik deel dan ook meteen alles wat we mogen zien en helen en neem de ruimte om extra uitleg en diepgang te geven zodat jij bewust met deze inzichten aan de slag kunt.

  • Tijdens deze LIVE is er ook ruimte om vragen te stellen en ervaringen en intenties te delen, zodat ik die persoonlijk voor je kan bekrachtigen.

  • In de loop van de week blijf ik in verbinding met het helende veld en zal ik waarborgen dat ontladingen goed gedoseerd verlopen en krachtig afvoeren en waar nodig zal ik extra activeren en ontladingen in werking brengen.

 !!!BONUS BONUS BONUS!!!

Na afloop van de LIVE op ZOOM krijg je een bijzonder gaaf kado: Gratis toegang tot de opnames van deze LIVE sessies.

Hetgeen wat dit echt bijzonder maakt is dat ik de video’s een speciale quantumactivering geef, waardoor je de healings op een later moment (opnieuw) kunt ontvangen.

 Dus als je er later aan toe bent bekijk je de video’s opnieuw en dan gaat de healing vanzelf weer voor je werken! Healing Super Charge!

 Of wanneer je deze maand super druk bent of aandacht voor iets anders nodig hebt en de healing wel op een later moment wilt ontvangen, let me know. Dan laat ik hem niet meteen voor je werken, maar kun je op het door jouw gewenste moment de video’s bekijken en de clearings en activeringen ontvangen.

Vanuit mijn hart naar dat van jou,

Ik wens je alle goeds en meer,

Met liefde,

Ine

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

“What a ride!

The Healing Flow Intensive is een prachtig cadeau aan jezelf en de wereld. Gedurende 4 weken neemt Ine je mee in een krachtig helend veld. Het voelt als een warm bad, het voelt veilig. Alles wat gezien mag worden kan zich tonen, hoe heftig of misschien juist heel zacht het ook is. Je kunt erop vertrouwen dat alleen datgene dat ‘rijp’ is om gezien te worden naar de oppervlakte komt. En het is zo fijn om te
voelen en ja, ook om te weten, dat je onderdeel bent van een krachtig veld samen met prachtige andere zielen.

In deze flow waren voor mij de eerste 2 weken zacht en ging ik fluitend doorheen. De laatste 2 weken waren pittig. Allerlei gevoelens en
lichamelijke kwaaltjes kwamen naar boven. Het innerlijk weten dat alleen datgene zich toont dat ik kan dragen gaf rust. En het voelen van de steun in het helende veld gaf nog meer kracht om alles te voelen wat er gevoeld mag worden. Als beloning volgt in de avond een heerlijke
herstellende flow die je helpt om alles te integreren.

Dankbaar voor deze ervaring .”

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de meest stralende, authentieke jij te zijn die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad.

Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen.

In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik regelmatig transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke keer een ander thema. Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 a 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!