Healing Flow

Sacred Heart Healing

Wanneer we helen kunnen we weer leven met diepgang vanuit ons hart en ziel en delen we dat met de wereld om ons heen. Wat een cadeau… steeds meer mensen die vanuit liefde bijdragen aan een betere samenleving waarin we elkaar oprecht zien, steunen, inspireren en helpen. Samen kunnen wij de wereld weer tot een mooie liefdevolle plek maken!

Leven vanuit ons Sacred Heart

is:
leven vanuit liefde,
leven vanuit compassie,
leven vanuit gezonde verbinding,
leven vanuit diep vertrouwen in jezelf en het leven!

In deze donkere maanden worden we uitgenodigd om steeds dichter bij onze ware essentie, onze ziel te komen.

Helaas zie ik in de praktijk dat meer dan 90% van de mensen niet of onvoldoende hun ware essentie voelen. Als dat het geval is kunnen we dat herkennen in één of meer van onderstaande punten:

 • Je wilt meer leven vanuit hart en ziel

 • Je wilt je hart verder openen

 • Je leven voelt te zwaar/belastend/niet afgestemd

 • Je voelt een gebrek aan levensvreugde

 • Niet goed weten wat je voelt of wilt

 • Slecht slapen / Vermoeidheid
 • Pijn en spanningsklachten
 • Je wilt graag meer gezonde connecties in je leven

 • Je piekert te vaak en maakt je zorgen

 • Je ervaart moeite met je openstellen

 • Je te kwetsbaar voelen
 • Je zegt ja wanneer je nee voelt en vice versa

 • Je bent je plek in de wereld aan het zoeken

 • Je hebt jouw levenspad nog niet gevonden

Alles is mogelijk! Geef jezelf toestemming om de volgende stap te zetten!

Zeg gedag tegen de zware, trage, gestagneerde energie in jezelf en je leven en gun jezelf een waardevolle stap naar je nieuwe afgestemde leven.

Deze healing is voor JOU als jij de roep voelt vanuit je hart en ziel!

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe meer intens jouw licht straalt, hoe krachtiger jouw vermogen om waar te nemen en te helen, hoe steviger jouw vermogen om HET licht hier op aarde te verankeren, Dankbaarheid overstroomt.

Deze healing komt vanuit mijn hart en ziel, wordt gedragen door multidimensionaal bewustzijn en stroomt krachtig door de synergie van de groep en het helende veld wat ik voor jullie mag dragen. Dankbaar in dienstbaarheid, ondersteun ik je op jouw pad, in jouw transformatie.

Deze healing heelt je hart en helpt je om vanuit hart en ziel te verbinden met jezelf en anderen. 

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

In december ontvang je deze Healing Flow: Sacred Heart Healing

Ons hart kennen we als een belangrijk orgaan in ons lichaam en het centrum van ons gevoel en de liefde die we mogen ervaren voor onszelf en anderen. Daarbij is er nog een bijzondere verbinding die we vaak niet zo bewust ervaren. De krachtige worteling van onze Ziel in ons Hart! Onze ziel doorstroomt ons hele lichaam en energieveld en heeft als bijzonder centrum het hart gekozen.

Vanuit ons Sacred Heart zijn we in staat om:
<3 te verbinden met hogere dimensies van bewustzijn
<3 toegaan te krijgen tot ons meest zuivere Weten en verbinding met de Bron
<3 te groeien en vanuit diepere verbinding in onszelf en met het AL
<3 vanuit kalme innerlijke wijsheid door het leven te gaan
<3 en nog veel meer!

Heal je Hart

In en om ons hart dragen we vaak nog vele lagen van onverwerkte emoties, pijn en trauma. Zowel uit dit leven als vorige zielenlevens, zelfs ook pijn die we uit de familielijnen hebben meegenomen. Deze pijn beïnvloedt hoe wij onszelf zien, hoe we de wereld en ons leven ervaren én kan zelfs invloed hebben op hoe anderen met ons omgaan. Het is tijd om zoveel mogelijk pijn en onverwerkte belastingen hierin los te laten, zodat je meer ongeremd en vrij vanuit je hart kunt leven!

Herstel je verbinding met anderen en de wereld om je heen

De onverwerkte pijn die we met ons meedragen vormt vaak een energetische muur rondom je hart. Deze muur lijkt heel dienend om jezelf te beschermen zodat je nooit meer gekwetst kunt worden. In werkelijkheid is dit een illusie. Want door de afscherming blokkeer je jouw kans om van jezelf te houden én brengt het een belastende factor in jouw relaties.. liefde, familie, vriendschappen, samenwerking, etc. Dus hoogste tijd om zoveel mogelijk van deze muren af te breken en je te openen voor liefdevolle verbinding, van hart tot hart.

Veranker je ziel dieper en steviger in jou aardse zijn

Vanuit de duizenden jaren oude Chinese filosofie weten we dat de ziel in het hele lichaam vibreert en dat de belangrijkste plek van verankering het hart is. Wanneer onze ziel krachtig vibreert in ons hart en ons hele zijn, komen we tot ons recht. Bewandelen we ons levenspad met hart en ziel en verbind met een hogere staat van zijn.

Daarom is deze healing sacred!

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

Laat je hart steeds verder openen en je ziel vrij stromen!

Zo werkt de Healing Flow INTENSIVE

 • Je ontvangt in totaal 8 energetische afstandsbehandelingen om jouw Sacred Heart te healen!

 • Tijdens deze maand ontvang je healing op 6, 12, 16 en 20 december! Elke dag omvat 2 healings:

  Tussen 9 en 11u een krachtige, opschonende healing waarin we ontzettend veel blokkades mogen opruimen voor je Sacred Heart. Denk hierbij aan emotionele en mentale blokkades, hartmuren, hartschaduw, beperkend bewustzijn, belastende patronen, mechanismes en matrixen, karma, belastingen uit de familielijnen, onverwerkte pijn en trauma, belastende entiteiten en een veelheid aan belastende externe energieën, angsten en remmingen, blokkades op heling en helend vermogen, collectieve belastingen, tijdlijnen en parallelle levens en nog veel meer.

  Later op de dag tussen 21 en 23u ontvang je een restorative & integrative healing waarin we de opschoning ondersteunen, jouw zuivere zielenessentie bekrachtigen én je up-levelen zodat je elke keer in een hogere bewustzijnsfrequentie en dimensie verankerd bent.

 • Wanneer ik met de healingsessie start ontvang je altijd bericht via de Iedereen kan Helen – app & je email. Ook ontvang je via deze weg een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de sessie en wat er geheeld en ondersteund mocht worden. Zo kun je het rustig nalezen op een moment wat fijn is voor jou.

 • Personal touch! Wanneer je dat wilt kun je jouw persoonlijke intentie voor deze healing met me delen. Ik zal deze dan persoonlijk voor jou bekrachtigen en meenemen tijdens alle opschonende behandelingen. Je kunt me je intentie sturen op ine@iedereenkanhelen.nl of een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. 

 • Goed om te weten!

  * Je mag tijdens de behandelingen er voor kiezen om ontspannen te liggen of zitten om het bewust te ontvangen, maar dat hoeft niet! Dus als je dan lekker aan het werk bent, bezig met de kindjes of een wandeling in het bos maakt, de healing komt vanzelf bij je binnen. Wanneer je vragen hebt of je ervaringen wilt delen, kun je altijd een berichtje sturen. Ik stem dan af op je energie en geef je helder mogelijk reactie.

  * De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken.

  * Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de beste (self)healer te worden die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad. Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen (inmiddels al meerdere niveau’s voor de liefhebbers). In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik maandelijks transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke maand een ander thema en deze maand een thema wat me bijzonder na aan het hart staat! Heal the (self)Healer! Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

~ Heal je Sacred Heart ~

Het belooft een bijzondere maand te worden waarin we onvermijdelijk nieuwe inzichten en aspecten van onszelf mogen ontdekken. Je gaat je hart steeds verder openen zodat je meer vrij en ongeremd kunt leven vanuit hart & ziel!

FLOW je met ons mee?

Yes, ik stap met heel mijn hart de Sacred Heart Healing Flow:

meld je dan HIER aan en ontvang maar liefst 8 energetische healings met emailverslag voor slechts 19 eur!

Ik kijk er naar uit met je te mogen verbinden in het helende veld,

Let’s go, let’s flow!
Met liefde, Ine

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 á 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!