Healing Flow

Radical Honesty

In januari nodigt de Healing Flow je uit om Radicaal Eerlijk te worden. Eerlijk tot op het bot! Naar jezelf toe én steeds meer zichtbaar voor de mensen om je heen. Pas wanneer je jezelf écht kunt zien, kun je ook écht leren van jezelf te houden. En als je jezelf dan steeds meer open en eerlijk laat zien aan anderen…. kunnen zij ook écht van je houden voor wie jij werkelijk bent. Hierin vinden we intens krachtige heelwording!

Veel mensen hebben geen idee hoeveel eenzaamheid en onzekerheid veroorzaakt wordt door geslotenheid en afscherming. Vaak kiezen we ervoor om slechts een deel van onszelf te tonen of we maken zelfs een “masker” de zogenaamde “ideale jij die voldoet aan wat anderen van je verwachten”. Dit is niets meer en niets minder dan een beschermingsmechanisme, ontstaan als gevolg van pijnlijke ervaringen die je hebt opgedaan in je leven.

Het is niet altijd even makkelijk om jezelf steeds rauwer, eerlijker en meer puur te zien. Zowel je talenten en positieve eigenschappen, maar ook je schaduw, jouw onverwerkte pijn, belastende gedachten of gedrag waarmee je ook kwetsend kunt zijn naar anderen toe, jouw inner demons! Het is allemaal onderdeel van wie jij bent. Zie het! Jouw waarheid op dit moment. En het kado is….

WAT JE KUNT ZIEN, KUN JE HELEN :-)!!

Je kunt het helen, je kunt er naar handelen, je kunt jouw waarheid uitspreken, je kunt hulp vragen en aanvaarden als je dat nodig hebt, je kunt anderen steeds meer de pure, eerlijke JIJ laten zien. Je kunt je steeds meer écht geliefd voelen. Want hoe meer jij van jezelf laat zien, hoe meer er van je is om van te houden <3! Love it!

Deze Healing Flow staat in het teken van:

 • Het vergroten van jouw vermogen om jezelf eerlijk te kunnen waarnemen.

 • Het verfijnen van de afstemming op jouw innerlijke waarheid en je kracht hiernaar te kunnen handelen.

 • Het versterken van jouw vermogen om jouw rauwe en eerlijke waarheid uit te durven spreken.

 • Het vergroten van jouw vermogen om jezelf lief te hebben met alles wat er is.

 • Het verwijderen van ongelofelijk veel blokkades die ervoor zorgen dat je jezelf niet écht kunt waarnemen.

 • Het verwijderen van onnodige remmingen, weerstand, belastingen, angst en onzekerheid die je ervan weerhouden om écht jezelf te zijn in verbinding met anderen.

 • Het ontladen van overtuigingen, illusies, matrices en belastend bewustzijn die eerlijke waarneming in de weg staan.

 • Je vertrouwen in jezelf en anderen vergroten, zodat je gemakkelijker authentieke verbinding aan kunt gaan.

 • etc…

Alles is mogelijk! Geef jezelf toestemming om de volgende stap te zetten!

Zeg gedag tegen de zware, trage, gestagneerde energie in jezelf en je leven en gun jezelf een waardevolle stap naar je nieuwe afgestemde leven.

Deze healing is voor JOU als jij voelt dat je eerlijk tegenover jezelf en anderen wilt zijn

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe meer intens jouw licht straalt, hoe krachtiger jouw vermogen om waar te nemen en te helen, hoe steviger jouw vermogen om HET licht hier op aarde te verankeren, Dankbaarheid overstroomt.

Deze healing komt vanuit mijn hart en ziel, wordt gedragen door multidimensionaal bewustzijn en stroomt krachtig door de synergie van de groep en het helende veld wat ik voor jullie mag dragen. Dankbaar in dienstbaarheid, ondersteun ik je op jouw pad, in jouw transformatie.

Deze healing heelt je hart en helpt je om vanuit hart en ziel te verbinden met jezelf en anderen. 

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

Laat je hart steeds verder openen en je ziel vrij stromen!

Zo werkt de Healing Flow

 • Je ontvangt in totaal 8 energetische afstandsbehandelingen om jouw Radical Honesty te activeren!

 • Tijdens deze maand ontvang je healing op 10, 17, 24 en 31 januari! Elke dag omvat 2 healings:

  Tussen 9 en 11u een krachtige, opschonende healing waarin we ontzettend veel blokkades mogen opruimen voor je Radical Honesty. Denk hierbij aan emotionele en mentale blokkades, hartmuren, hartschaduw, beperkend bewustzijn, belastende patronen, mechanismes en matrixen, karma, belastingen uit de familielijnen, onverwerkte pijn en trauma, belastende entiteiten en een veelheid aan belastende externe energieën, angsten en remmingen, blokkades op heling en helend vermogen, collectieve belastingen, tijdlijnen en parallelle levens en nog veel meer.

  Later op de dag tussen 21 en 23u ontvang je een restorative & integrative healing waarin we de opschoning ondersteunen, jouw zuivere zielenessentie bekrachtigen én je up-levelen zodat je elke keer in een hogere bewustzijnsfrequentie en dimensie verankerd bent.

 • Wanneer ik met de healingsessie start ontvang je altijd bericht via de Iedereen kan Helen – app & je email. Ook ontvang je via deze weg een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de sessie en wat er geheeld en ondersteund mocht worden. Zo kun je het rustig nalezen op een moment wat fijn is voor jou.

 • Personal touch! Wanneer je dat wilt kun je jouw persoonlijke intentie voor deze healing met me delen. Ik zal deze dan persoonlijk voor jou bekrachtigen en meenemen tijdens alle opschonende behandelingen. Je kunt me je intentie sturen op ine@iedereenkanhelen.nl of een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. 

 • Goed om te weten!

  * Je mag tijdens de behandelingen er voor kiezen om ontspannen te liggen of zitten om het bewust te ontvangen, maar dat hoeft niet! Dus als je dan lekker aan het werk bent, bezig met de kindjes of een wandeling in het bos maakt, de healing komt vanzelf bij je binnen. Wanneer je vragen hebt of je ervaringen wilt delen, kun je altijd een berichtje sturen. Ik stem dan af op je energie en geef je helder mogelijk reactie.

  * De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken.

  * Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de beste (self)healer te worden die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad. Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen (inmiddels al meerdere niveau’s voor de liefhebbers). In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik maandelijks transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke maand een ander thema en deze maand een thema wat me bijzonder na aan het hart staat! Heal the (self)Healer! Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

~ Activate your Radical Honesty ~

Je kunt het helen, je kunt er naar handelen, je kunt jouw waarheid uitspreken, je kunt hulp vragen en aanvaarden als je dat nodig hebt, je kunt anderen steeds meer de pure, eerlijke JIJ laten zien. Je kunt je steeds meer écht geliefd voelen. Want hoe meer jij van jezelf laat zien, hoe meer er van je is om van te houden!

FLOW je met ons mee?

Yes, ik stap met heel mijn hart de Radical Honesty Healing Flow:

meld je dan HIER aan en ontvang maar liefst 8 energetische healings met emailverslag voor 99!

Ik kijk er naar uit met je te mogen verbinden in het helende veld,

Let’s go, let’s flow!
Met liefde, Ine

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 á 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!