Zo gaat een afstandsbehandeling in zijn werk

  1. Wanneer je nog geen behandelmoment hebt gereserveerd, meld je je aan via de Iedereen kan Helen-app en ga naar planning,en selecteer energetische afstandsbehandeling Iris en Céline, kies de behandelaar van voorkeur. Selecteer vervolgens datum en tijdstip van voorkeur.
  2. Ter voorbereiding van je sessie stuur via de berichtenfunctie in de Iedereen kan Helen – app jouw top 3 van punten waarmee je aan de slag wilt. Dit kunnen lichamelijke of emotionele klachten zijn, maar ook het verzoek om te werken aan het vrijmaken van jouw hart. Geef een cijfer aan je klacht(en), 0 betekent dat je geen last hebt en 10 betekent dat het ondraaglijk is. Zo krijgt je behandelaar een indicatie van de hevigheid van je klachten.
  3. Rond het tijdstip wat je hebt gekozen zal jouw behandelaar bewust afstemmen en energetisch contact maken met jou. Op basis van jouw vraag en top 3 gaat zij aan de slag met uittesten van onderliggende energetische blokkades en het verzachten en/of verwijderen hiervan. Je kunt er voor kiezen om ontspannen te gaan zitten of liggen, maar het is net zo goed om verder je dag te vervolgen met werk, school, etc.
  4. Als de sessie afgerond is, ontvang je via de berichtenfunctie van de IKH-app een bericht met daarin het verslag van de sessie. Hierin kun je lezen wat er allemaal mocht gebeuren tijdens de sessie; de gevonden blokkades, wat er opgeruimd en in balans gebracht mocht worden en eventuele adviezen die hieruit voortvloeien.
  5. Na een sessie is het mogelijk dat je nog enkele uren of dagen wat vermoeider bent of emotionele en lichamelijke reacties voelt. Drink na je sessie altijd voldoende water, neem wat extra rust als je voelt dat je dat nodig hebt en neem contact met ons op bij vragen. Welkom!