Wat fijn dat je bewust kiest om met jezelf aan de slag te gaan!

Ik ondersteun je graag op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Wil je voor de eerste keer in de praktijk langs komen?

Mail me je naam en telefoonnummer, ik neem z.s.m. contact met je op om samen je situatie te bespreken. Als het goed voelt voor je kunnen we de intake plannen en samen aan de slag gaan.

Mail naar: ine@iedereenkanhelen.nl

Voel je vrij al je vragen te stellen, ik denk graag met je mee.

Warme groetjes, Ine

Wil je graag vervolgsessies aanschaffen voor bezoek in de praktijk?  Of graag afstandsbehandelingen inplannen? Voel je vrij om via de app naar eigen behoefte in te plannen!

Ik verheug me erop je (weer) te mogen ondersteunen :-)

Login op de app om te zien welke plekken beschikbaar zijn in de agenda

Iedereen kan Helen werkt met een toffe app voor je telefoon, hiermee schaf je je sessies aan en plan je zoals het jou het best uitkomt.

Ga direct naar de app
Gebruiksaanwijzing App
Welk pakket past bij mij?

Kies wat het beste bij jou past

3-in-1 behandeling in de praktijk in Eindhoven

Wil je graag meer weten over deze behandeling, lees dan hier verder.

Goed nieuws, als je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve Geneeswijzen worden deze sessies door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Op de dag dat je in de praktijk bent geweest ontvang je een (deel)factuur om op te sturen naar je zorgverzekeraar.

€695
Level 1  Ontdek je innerlijke Heler en Ware emotionele Heling

Via onderstaande link meld je je aan voor de Level 1 training op 28, 29 en 30 januari 2022, met terugkommiddag op vrijdagmiddag 18 maart 2022.

Meld je nu aan

€740
level 2 heling van het hart, blokkades en verbinding

Via onderstaande link meld je je aan voor de Level 2 training op 3, 4 en 5 maart 2022, met terugkommiddag op vrijdagmiddag 22 april

Meld je nu aan

Afstandsbehandelingen 

Wil je graag meer weten over deze behandeling, lees dan hier verder. 

Let op: deze behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars

€35
Afstands­behandeling kind t/m 12 jaar

Speciaal tarief voor kids tm 12 jaar. Als ouder maak je een account voor jezelf en hierin kun je je kind aanmelden. Je kind ontvangt een afstandsbehandeling afgestemd op de aandachtspunten die je hebt gemaild.

Kopen

€105

Pakket 3 afstands­behandeling kind t/m 12 jaar

Speciaal tarief voor kids tm 12 jaar. Als ouder maak je een account voor jezelf en hierin kun je je kind aanmelden. Je kind ontvangt 3 afstandsbehandelingen afgestemd op de aandachtspunten die je hebt gemaild.

Kopen

€48

Afstands­behandeling

Ontvang een energetische behandeling in je luie stoel. Laat me wilt weten aan welke lichamelijk of emotionele klachten je wilt werken, of kies voor een sessie die gericht is op het vrijmaken van jouw hart.

Kopen

€144

Pakket 3 afstands­behandelingen

Ontvang in totaal 3 energetische behandelingen in je luie stoel. Laat me wilt weten aan welke lichamelijk of emotionele klachten je wilt werken, of kies voor een sessie die gericht is op het vrijmaken van jouw hart.

Kopen