De praktijk

De naam van de praktijk heeft voor mij een bijzondere, tweeledige betekenis…

Iedereen kan helen

De naam van de praktijk is ontstaan vanuit mijn ca. 15 jaar ervaring in de praktijk en mijn diepe vertrouwen dat er altijd verbetering mogelijk is in jezelf en je leven! Ik nodig je uit om open te staan voor de mogelijkheid dat ook jij een positieve ontwikkeling kan doormaken. Of het nu kleine stapjes zijn, een krachtige flow of een klein wonder! Er is altijd verbetering mogelijk.

Iedereen kan helen

Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal het vermogen hebben om te helen, velen van ons doen het regelmatig zonder het door te hebben. Die troostende knuffel, de meelevende aai over de bol bij je kind, die aandachtige blik wanneer iemand je iets vertelt, wrijven over je zere knie. Bij al deze dingen maak je al gebruik van je helende vermogen als mens. Daarom bieden we in de praktijk trainingen aan waarin je kunt leren om dit vermogen verder te ontwikkelen en te versterken. Zo kun jij straks steeds meer jezelf en anderen ondersteunen op hun helingspad!

Ine von Dobschutz – Verbiest

TEACHER – heaLER – aCUPUNCTURIST – COACH

Hoi, ik ben Ine.  geboren in België in 1981. Woonachtig in Eindhoven, getrouwd en met een jong volwassen bonuszoon en twee jonge zoontjes samen hebben we een heerlijk mannenhuishouden. Wat een rijkdom!

Al op jonge leeftijd was ik erg nieuwsgierig en begaan met mensen. Mijn leven ging niet altijd over rozen en ik heb meerdere uitdagingen op mijn pad gehad. Op zestienjarige leeftijd kwam ik in contact met de Oosterse filosofie op het leven. Dit gaf mij een gevoel van thuiskomen. In de loop van de jaren heb ik mezelf ontwikkeld en ben ik steeds meer gaan groeien in de richting waar ik nu sta. Ik voel me rijker, wijzer en gelukkiger dan ooit en het blijft me verrassen dat het steeds nóg beter wordt.

Ik ben de oprichter van Iedereen kan Helen. Je bent welkom bij mij voor de Healing Flow, de trainingen, live 3-in-1 behandelingen in de praktijk en incidenteel energetische afstandsbehandelingen.

Behandelstijl

Mijn manier van werken is een combinatie van verschillende stijlen, ik ben van nature heel zacht en liefdevol en heb een diepgaand begrip. Daardoor kan ik heel goed aanvoelen wat er speelt zowel mentaal als fysiek en lukt het me vaak om de vinger op de zere plek te leggen. Ik hou van een gezonde dosis humor. En als het nodig is kan ik ook erg confronterend een spiegel voorhouden. Ik geloof dat je de meest waardevolle groei doormaakt als je zélf inzicht krijgt in je lichaam, geest en levensstijl. Van daaruit kun je deze inzichten toepassen en keuzes maken die beter voor je zijn. Dus als je een liefdevolle schop onder je kont nodig hebt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

“Het mooiste wat je kan zijn ben je zelf!”

Mijn kracht

Mijn kracht zit in het aangaan van uitdagingen om ze te ervaren, ervan te leren en erdoor te groeien. Ik ben heel gevoelig als mens en gebruik dit graag in mijn eigen ontwikkeling. De mensen die me goed kennen zullen bevestigen dat ik een ongelofelijke nerd ben, ik hou ervan om nieuwe dingen te ervaren, te leren en te bestuderen. Zowel in mijn eigen leven, in de wereld om me heen, als ook door opleidingen, trainingen en stapels met boeken. Mijn nieuwsgierigheid en betrokkenheid bij mensen drijven me om me steeds verder te ontwikkelen. Diep van binnen voel ik dat iedereen recht heeft op een gezond en gelukkig leven en het geeft mij een ontzettend goed gevoel om in de praktijk al mijn kennis en inzicht in te zetten om iemand zo goed mogelijk te mogen helpen. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje elke keer als iemand weer een mooie ontwikkeling doormaakt. Dankbaar!

Mijn CV

Ervaring en training Acupunctuur

 

Geschoold en ervaren in de leer van ECIWO en BBRS acupunctuur, Master Tung en Dr. Tan acupunctuur. Een zeer krachtige en effectieve vorm van acupunctuur gebaseerd op kennis die eeuwenlang van generatie tot generatie zijn overgedragen.

Vakopleidingen en nascholing

 • Psychosociale en Westers Medische Basiskennis volbracht op niveau van CPION (2015)
 • Vakopleidingen gevolgd bij de Expert Group for BBRS Science and Medicine; BBRS World Acupuncture; Bert Pijnenburg MSc., Lic. TCM & Ron Zoet BSc.PT, BSc.PhEd, Lic. TCM
 • Afgestudeerd ECIWOloog volgens de leer van prof. Zhang (2014)
 • Vakopleiding Acupunctuur (2012)
 • Training Guasha (2012)
 • Westers Medische Basiskennis (2010)
 • Vakopleiding Tuina Therapie (2008)
 • Een veelheid aan training en nascholing op het gebied van acupunctuur, energiewerk & coaching.

Ervaring en training Energiewerk

 • Reiki – level 1, level 2 en master
 • Werken met aura, chakra’s, karma en de ankh
 • E.C. / B.C.
 • Quantum Touch
 • Intuïtieve Heling
 • Spiertesten en energiewerk

Ervaring en training Coaching

 • NLP Practitioner
 • Professional Organizer & Time Management
 • Persoonlijke begeleiding
 • Intuïtieve Coaching
 • Werkervaring als coach en loopbaanbegeleider bij het ROC (2006 t/m 2012)

Iris ten Bosch

Graag introduceer ik mezelf op deze plek. Ik ben Iris, van Arco Iris – Energie Behandeling. Sinds december 2021 werkzaam onder de vlag van Iedereen kan helen. Gedreven door interesse en compassie ondersteun ik je graag met energetische afstandsbehandelingen.

Als moeder van twee jonge kinderen besef ik als geen ander wat het belang is van een stevig en puur energieveld. De populaire uitspraak “Wat je uitstraalt krijg je terug” is een belangrijke drijfveer voor mij.

Door de vele kleine en grote(re) uitdagingen die we dagelijks op ons bordje krijgen, lukt het soms even niet om de energie vrij en licht te laten stromen. Op zo’n moment is het ontzettend fijn om te weten dat je kunt (laten) ingrijpen, en de energiebehandelingen voor je te laten werken.

Ik heb een technische achtergrond, en voelde in eerste instantie een grote drang om de afstandsbehandelingen, die ik zelf al geruime tijd met zoveel voldoening ontving, te begrijpen. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in kwantumfysica en bewustzijn. Vervolgens, na het afronden van de Level 1 en 2 trainingen bij Iedereen kan helen, en vele uren ‘meters maken’ (lees: heling van hart en verbindingen) voelde ik dat de kennis weliswaar een fijne basis was, maar dat de echte winst zat in het bereiken van een hoger bewustzijnsniveau. Hierdoor handel je steeds sterker, steeds duidelijker en vooral veel authentieker.

Graag help ik jou tijdens een energetische afstandsbehandeling om jouw energie weer meer licht en vrij te laten stromen. Ik stem af op jouw energie en kan zo testen wat er uit balans is en deze blokkades meteen verzachten of volledig verwijderen. Vóór een sessie vraag ik je om een top 5 van klachten door te geven die voor jou op dat moment spelen. Na afloop van de sessie stuur ik je een verslag waarin ik terugkoppel welke onderliggende blokkades gezien, verzacht of verwijderd mochten worden. Ik behandel met een open mind, vrij van oordeel, en vanuit de overtuiging dat Iedereen kan helen!

Céline De Graaf – van de Moosdijk

Ik ben Céline, geboren in Eindhoven in 1986. Opgegroeid in Aalst-Waalre (NB) en woon inmiddels na enkele omzwervingen weer in Eindhoven, samen met mijn liefdevol gezin.
Op latere leeftijd kwam ik erachter dat ik HSP-er ben. Door een heftig helingsproces n.a.v. een ongeval heb ik na een hele zoektocht besloten om hier meer ruimte aan te geven en te onderzoeken hoe ik voor mezelf beter kon omgaan met deze gevoeligheid, i.p.v. het weg te drukken of te bestempelen dat ik alles maar in mijn hoofd heb gehaald. Het was voor mij belangrijk om o.a inzicht te krijgen in mijn energiehuishouding en daarbij de mate van prikkels te kunnen reguleren.
Ine bood me met de training precies datgene waardoor het mij lukte om enerzijds te onderscheiden wat van mezelf is en wat van een ander. Daarnaast kwam ik er toen achter dat het mijn zielsmissie is om als lichtwerker aan de slag te gaan!
Van kinds af aan ben ik altijd gevoelig geweest en kon ik vaak voelen wie er last had van bepaalde klachten. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het energetische, maar uiteindelijk ben ik communicatie gaan studeren, omdat ik dacht daarmee de verbinding tussen mensen te realiseren. Wanneer ik een behandeling geef ben ik met jou in verbinding. Ik vraag de prioriteiten en probeer zo stap voor stap samen tot de kern te komen. Dit kunnen fysieke sensaties zijn, maar ook hartmuren, mentale, emotionele, belastende energie en andere energetische blokkades. In mijn behandelingen streef ik naar harmonie in jezelf.  Kinderen zijn hierin vaak een spiegel en ik hou van hun pure en oprechte bevindingen.

Amelia Verbiest – Bilkerdijk

Graag stel ik me voor. Ik ben Amelia Verbiest- Bilkerdijk, geboren 23-03-1985 in Maastricht (met Surinaamse roots:). Moeder van twee lieve kinderen en sinds 2022 met veel enthousiasme werkzaam bij Iedereen kan Helen.

Mijn interesse en nieuwsgierigheid in mensen, lichamelijk en mentaal welzijn, zijn  in mijn vroege jeugd ontstaan en blijven me achtervolgen!
Een aantal jaren heb ik intens genoten van werken in de hulpverlening en geven van voedingsadviezen op maat. Na de geboorte van mijn tweede kindje, heb ik een de switch gemaakt en adviseer mensen rondom voedingssupplementen in een natuurvoedingswinkel ruim 6 jaar.

Naast verdieping in gezondheid, houd ik van actief bezig zijn.  Het creëert een balans met mijn sensitiviteit (HSP). Hardlopen, skeeleren, yoga, lange wandelingen maken, nieuwe plaatsen ontdekken en van alles ondernemen met dierbaren om me heen. Ik geniet van verandering en uitdagingen.

Sinds 2022 ondersteun ik Ine, mijn dierbare schoonzus, met allerhande organisatorische en administratieve activiteiten.

Met veel plezier sluit ik aan bij het team van Iedereen kan helen.

Warme groetjes,

Amelia

Cheyenne Willekens – Borsje

Wat fijn dat je dit leest! Ik stel mezelf graag aan je voor. Ik ben Cheyenne en samen met mijn partner Bob, heb ik twee zoontjes. We wonen in een gezellig huisje in Uden. We genieten met liefdevolle mensen om ons heen van het leven.

Tijdens mijn studie ben ik onder begeleiding geweest van een psycholoog. Ik leerde welke stappen ik kon zetten als ik vastliep in emoties. Toen ik afstudeerde als docent en begon met mijn eerste baan binnen het onderwijs, liep ik binnen enkele jaren vast in de hectiek van het werkveld. Ik ontdekte dat ik eigenlijk altijd in de overlevingsstand stond. De trucjes die ik geleerd had werkte niet meer. Met klachten kwam ik vijf jaar geleden bij Ine in de praktijk. Na een aantal sessies ontdekte ik dat situaties die ik voorheen als stressvol ervaarde eigenlijk nog maar weinig indruk maakte. Ik kon beter ontspannen en op mezelf vertrouwen. Mijn vastgelopen emoties kregen de juiste aandacht en konden vervolgens losgelaten worden. Mijn intuïtie en spiritualiteit kregen weer de aandacht die het verdiende en mijn draagkracht werd groter. Hoe meer ik mezelf ontwikkelde, hoe groter mijn enthousiasme werd om andere hierin bij te staan. Al snel ontdekte ik dat er binnen mijn huidige baan niet voldoende ruimte was voor deze diepgang. Daarom begon ik twee jaar geleden met de opleiding tot acupuncturist en heb ik de trainingen van Ine gevolgd.

Ik geloof dat we het gelukkigste zijn als we vanuit autonomie en authenticiteit kunnen voortbewegen in ons leven. Onze overlevingsmechanismes, hoe groot of klein ze ook mogen zijn, staan ons hierbij in de weg. Op een open, eerlijke en liefdevolle manier, sta ik je graag bij in jouw proces om steeds weer meer jezelf te worden!

Vooralsnog kun je bij mij terecht voor een energetische afstandsbehandeling en in de toekomst ontvang ik je ook graag voor livesessies. Na het boeken van een behandeling zal ik je vragen welke klachten de hoogste prioriteit hebben. Dit is het uitgangspunt voor de behandeling, maar alles dat zich aandient krijgt de juiste aandacht.