Healing Flow INTENSIVE

Ondernemen vanuit Soul Alignment

Ondernemen is een geweldige levensweg! Het geeft bijzonder veel ruimte om jezelf te uiten, te creëren en iets waardevols aan te bieden aan je klanten. Tegelijkertijd vraagt het je ook om verantwoordelijkheid te dragen en heb je te maken met onzekerheid en risico.

De weg van ondernemerschap haalt je ondersteboven en binnenstebuiten. Op de allerbeste manier! En de meest uitdagende!
Geloof me… been there, done that, got a closet full of T-shirts ;-)!! Gestart op in mijn kleine flatje en inmiddels al jarenlang een succesvolle praktijk waarin ik verschillende behandelingen én trainingen aanbied en honderden mensen heb mogen bijstaan op hun pad. Dankbaar dat ik mijn passie mag delen!

In mijn ruim 15 jaar als ondernemer heb ik alle uitdagingen op mijn pad gekregen en kwam ik er steeds beter uit!
En als je me vraagt wat ik dan precies gedaan heb? Dan kan ik je oprecht vertellen dat het niets te maken had met de perfecte marketing strategie, social media campagne of actief netwerken… Daar ben ik namelijk helemaal niet goed in :-)!!

HET WARE GEHEIM HEB IK GEVONDEN IN MIJN HELINGSPROCES!

Ik ontdekte dat de manier waarop ik mezelf toonde aan de buitenwereld (of soms juist ook verstopte), de keuzes die ik maakte in mijn werkplanning, werk-prive balans, aanbod van behandelingen, communicatie online, etc… grotendeels deed vanuit wie ik dacht dat ik moest zijn, of wat ik dacht dat klanten wilden zien. Ergens voelde dat ook wel veilig, “inside of the box”.

Maar in de loop van de tijd eiste het zijn tol! Ik raakte oververmoeid, gespannen en onzeker. Mijn praktijk liep wel, maar niet zoals ik het graag wilde, ik raakte mezelf kwijt. Ook had ik moeite met veranderingen, maakte mezelf klein en durfde geen nieuwe dingen te proberen… help!

Gelukkig werd ik hierdoor gedwongen om naar binnen te keren! “Gelukkig” tussen aanhalingstekens dan, want ik werd er op dat moment echt niet blij van ;-)! Het was heftig! Ik ontdekte steeds meer lagen onverwerkte pijn, programmering, blokkades en trauma die in mij aan het woord waren, die de keuzes voor mij maakten… Door me steeds bewuster te worden van wie ik ben en niet ben, door mijn onverwerkte pijn te helen en ongewenste programmering te verwijderen, werd ik steeds meer vrij en ongeremd mezelf en kwam ik in Soul Alignment!

En wat denk je? Tijdens dit helingsproces ging er steeds meer stromen! Steeds krachtiger, vrijer. Steeds meer mezelf! Steeds meer creatieve ingevingen en de kracht om het uit te werken. Steeds meer mensen die hierop resoneerden en deel wilde nemen aan behandelingen en trainingen. Wat een overvloed! Dankbaar!

Wanneer we ondernemen vanuit Soul Alignment, dan bewegen we vanuit diepe en krachtige verbinding in onszelf. Hart en ziel! Hoe krachtiger deze uitlijning, hoe meer je als ondernemer in je flow zit én blijft! Vanuit pure Soul Alignment straal je volledig uit wie je bent en wat je kunt en trek je klanten aan die daarop resoneren. Je hoeft hier niet voor te vechten, mogelijkheden dienen zich aan en jij mag ze oppakken en vormgeven.

Een VOLMONDIGE JA op alles wat resoneert met jouw stralende ziel…
Is tegelijkertijd een WAARDEVOL KADO voor jezelf én jouw ideale klant!

Deze healing is voor JOU als jij de roep voelt vanuit je hart en ziel!

Deze healing is voor jou, of je nu net begint aan jouw pad van ondernemerschap, of wanneer je al jarenlang groei en ontwikkeling hebt doorgemaakt en verdieping en bekrachtiging wenst… en alles wat daar tussenin zit! Deze healing verbindt met jou, waar je nu staat en brengt je de grootst mogelijke ontlading, heling en bekrachtiging die op dit moment welkom is voor jou!

Het is tijd voor de volgende stap!
GUN het jezelf!

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe vrijer en meer authentiek jij jezelf kunt zijn en je levenspad kunt bewandelen!

 

Laten we in juni samen een deep dive maken, maar liefst 32(!) energetische afstandsbehandelingen om jouw Soul Alignment te verstevigen en zo je ondernemerschap boosten!

We verwijderen ongelofelijk veel emotionele en mentale blokkades, koorden, vloeken, contracten, trauma, belastingen vanuit je familielijn, belastingen uit vorige levens en parallelle dimensies, entiteiten, en nog veel meer.

Ik activeer en integreer krachtige lichtcodes om je naar een hogere versie van jezelf te brengen!

Ik voel hem nog steeds, elke keer opnieuw… Die diepgewortelde calling van mijn Ziel. Om te mogen ondernemen, creëren, geven én ontvangen!

Voel jij hem ook? De vibratie van jouw ziel?! Dat verlangen om een stap te zetten! Om meer tot je recht te komen als ondernemer?
Stap dan mee in het Helende Veld en ontvang deze 32 healings voor jouw hoogste goed!

Mijn naam is Ine en het is mijn levensmissie en grootste passie om jou te helpen je ondernemerschap krachtig te belichamen en werken vanuit je hart!

Deze healing komt vanuit mijn hart en ziel, wordt gedragen door multidimensionaal bewustzijn en stroomt krachtig door de synergie van de groep en het helende veld wat ik voor jullie mag dragen. Dankbaar in dienstbaarheid, ondersteun ik je op jouw pad, in jouw transformatie.

  In deze Healing Flow INTENSIVE ontvang je krachtige helings die jou helpen om:

 • Te bewegen van hard werken naar werken vanuit je hart.

 • Te manifesteren en aan te trekken vanuit de stralende ziel die jij bent.

 • Te bewegen van angst naar vertrouwen.

 • Authentiek te durven zijn en blijven.

 • Onzekerheid, gebrek aan concentratievermogen en focus, (faal)angst, frustratie en twijfel te verzachten.

 • Zichtbaar te mogen zijn en je te laten zien aan de wereld.

 • De moed te hebben om anders te zijn en mogelijk zelfs je hoofd boven het maaiveld uit te durven steken.

 • Trouw te blijven aan ware jezelf, ongeacht wat anderen vinden.

 • Bewuste en afgestemde keuzes te maken die juist zijn voor jou.

 • Te vertrouwen op jouw intuïtie en de guidance die je van het universum ontvangt.

 • Steeds krachtiger in Soul Alignment te komen.

 • Je tijd te zien als Sacred en daar waardevolle invulling aan te geven.

 • Het jezelf te gunnen om het werk te doen wat je het allerliefste doet, met de klanten die daarmee resoneren!

Spring naar je hoogst mogelijke tijdlijn! 

Release alles wat niet meer dient

Kies bewust vanuit jouw hart en ziel!

Voel sterker wat juist is voor jou!

Onderneem en creeer vanuit jouw hart en ziel!

Voor jouw hoogste goed in dit leven!

EN ZO IS HET :-)!

Als je dat wenst, kun je jezelf tijdens deze INTENSIVE een extra boost geven met een persoonlijke Human Design Reading!

Wil je meer verdieping en inzicht in jouw unieke kracht? Dan kun je tijdens deze Healing Flow INTENSIVE kennismaken met jouw Human Design. Een Human Design Chart geeft op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijd een precieze berekening van jouw persoonlijke design. Je krijgt hiermee een soort blauwdruk van je eigen systeem, met verschillende aspecten die samen maken dat je bent, wie je bent. De chart laat bijvoorbeeld zien hoe je je energetisch gezien verhoudt tot anderen, welke (werk) energie je hebt, hoe je beslissingen maakt en hoe je innerlijke wijsheid kunt ervaren.

Met een Human Design Reading krijg je inzicht je unieke krachten en valkuilen, en in de strategieën waarmee je keuzes maakt of misschien soms juist uitstelt. De reading wordt afgestemd op jouw proces en de vragen die je hebt over je bedrijf of je missie. Na de reading ontvang je een rapport met je chart, uitleg over de belangrijkste aspecten en inzichten uit het gesprek. Zie het als een routekaart die je verder helpt om te navigeren in het leven, in je relaties en in je werk. De Human Design Readings worden gegeven door Aimée die sinds 2021 bodywork- en healingsessies geeft in de praktijk van Iedereen kan Helen en een grote liefde heeft voor Human Design.

Neem de volgende stap om meer vanuit Soul Alignment te Ondernemen!

Zo werkt de Healing Flow INTENSIVE

 • Tijdens de healing weken ontvang je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 11u een krachtige, opschonende healing waarin we ontzettend veel blokkades mogen opruimen rondom het thema van de healing. Denk hierbij aan emotionele en mentale blokkades, hartmuren, beperkend bewustzijn, belastende patronen, mechanismes en matrixen, karma, belastingen uit de familielijnen, onverwerkte pijn en trauma, belastende entiteiten en E.T.’s en een veelheid aan belastende externe energieën, angsten en remmingen, blokkades op heling en helend vermogen, collectieve belastingen, tijdlijnen en parallelle levens en nog veel meer.

  Later op de dag tussen 21 en 23u ontvang je een restorative & integrative healing waarin we de opschoning ondersteunen, jouw zuivere zielenessentie bekrachtigen én je up-levelen zodat je elke keer in een hogere bewustzijnsfrequentie en dimensie verankerd bent.

 • Wanneer ik met de healingsessie start ontvang je altijd bericht via de Iedereen kan Helen – app & je email. Ook ontvang je via deze weg een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de sessie en wat er geheeld en ondersteund mocht worden. Zo kun je het rustig nalezen op een moment wat fijn is voor jou.

 • Personal touch! Wanneer je dat wilt kun je jouw persoonlijke intentie voor deze healing met me delen. Ik zal deze dan persoonlijk voor jou bekrachtigen en meenemen tijdens alle opschonende behandelingen. Je kunt me je intentie sturen op ine@iedereenkanhelen.nl of een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. 

 • Goed om te weten!

  * Je mag tijdens de behandelingen er voor kiezen om ontspannen te liggen of zitten om het bewust te ontvangen, maar dat hoeft niet! Dus als je dan lekker aan het werk bent, bezig met de kindjes of een wandeling in het bos maakt, de healing komt vanzelf bij je binnen. Wanneer je vragen hebt of je ervaringen wilt delen, kun je altijd een berichtje sturen. Ik stem dan af op je energie en geef je helder mogelijk reactie.

  * De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken.

  * Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Neem de volgende stap voor het Ondernemen vanuit soul alignment

Het belooft een INTENSIVE Healing Flow te worden waarin we onvermijdelijk nieuwe inzichten en aspecten van onszelf mogen ontdekken. Waarin we de deur steeds verder open zetten om onze innerlijke gaven te ontvouwen en steeds meer krachtig en stralend in ons ondernemerschap mogen staan!

FLOW je met ons mee?

Ik heb er ongelofelijk veel zin innn! De voorafgaande intensive heeft al geleerd dat er veel heling en doorbraken mogelijk zijn in vier weken, dus ik verheug me op deze Ondernemen vanuit soul alignment INTENSIVE! Let’s go, let’s flow!

Als je twijfelt en graag persoonlijk advies wilt of deze intensive juist is voor jou… mail me dan op ine@iedereenkanhelen.nl met je vraag en ik zal een persoonlijk afstemming voor je doen en je delen wat daarin naar boven kwam. Zo maak je een weloverwogen keuze!

De vorige Healing Flow INTENSIVE die ik mocht geven was heel bijzonder. Mijn inbox liep over met berichtjes van: Wauw! Intens! Gaaf! Veel mogen doorbreken! Waardevolle inzichten! En dankbaarheid van beide kanten. Wat een krachtige synergie in de groep!

Omdat ik zo graag wil dat jij het meeste uit jezelf haalt, heb ik ervoor gekozen om de prijs heel behapbaar te houden. De investering voor maar liefst 32 energetische afstandsbehandelingen Ondernemen vanuit soul alignment INTENSIVE is 299 euro, dat betekent dat je minder dan 10 (!) euro per healing betaalt. Het is tevens mogelijk deze in twee termijnen op te splitsen. Heeft dit je voorkeur,  klik HIER.

Ik hoop vurig dat jij jezelf deze volgende stap op je pad gunt en verheug me erop je te mogen ondersteunen.

Yes, ik stap met heel mijn hart in de vierweekse INTENSIVE Ondernemen vanuit soul alignment: meld je dan HIER aan en ontvang maar liefst 32 energetische healings met emailverslag voor 299 eur!

Met liefde en passie voor het helerschap en zo krachtig mogelijke heling voor jou,
Ik kijk er naar uit met je te mogen verbinden in het helende veld.

Ik gun je het allerbeste,
Met liefde,
Ine
LET’S GO LET’S FLOW!

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de meest stralende, authentieke jij te zijn die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad. Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen (inmiddels al meerdere niveau’s voor de liefhebbers). In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik nagenoeg elke maand transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke keer een ander thema! Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

“What a ride!

The Healing Flow Intensive is een prachtig cadeau aan jezelf en de wereld. Gedurende 4 weken neemt Ine je mee in een krachtig helend veld. Het voelt als een warm bad, het voelt veilig. Alles wat gezien mag worden kan zich tonen, hoe heftig of misschien juist heel zacht het ook is. Je kunt erop vertrouwen dat alleen datgene dat ‘rijp’ is om gezien te worden naar de oppervlakte komt. En het is zo fijn om te
voelen en ja, ook om te weten, dat je onderdeel bent van een krachtig veld samen met prachtige andere zielen.

In deze flow waren voor mij de eerste 2 weken zacht en ging ik fluitend doorheen. De laatste 2 weken waren pittig. Allerlei gevoelens en
lichamelijke kwaaltjes kwamen naar boven. Het innerlijk weten dat alleen datgene zich toont dat ik kan dragen gaf rust. En het voelen van de steun in het helende veld gaf nog meer kracht om alles te voelen wat er gevoeld mag worden. Als beloning volgt in de avond een heerlijke
herstellende flow die je helpt om alles te integreren.

Dankbaar voor deze ervaring .”

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW INTENSIVE

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 a 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!