Oefenavond IKH-training

Voor verdieping en integratie

Omdat we altijd blijven leren en er zich situaties voor kunnen doen die vragen oproepen, is er de laagdrempelige optie om deel te nemen aan de oefenavond. 

De oefenavond is toegankelijk voor iedereen die actief een training volgt én voor iedereen die level 1 of vervolglevels heeft afgerond en graag verdieping wilt brengen in zijn/haar behandelingen.

Op deze avond kun je Ine alle vragen stellen. Verder zal zij op deze avond samen met de groep diverse oefen cliënten een energetische behandeling geven. Zo leer je meer uit de praktijk over het stellen van de juiste vragen, het vinden van de hoogste prioriteit in een behandeling, het actief opsporen en verwijderen van blokkades, het afgestemd omgaan met cliënten en hun verhaal, etc. 

Je kunt zelf ook iemand meenemen als oefen cliënt als je dat graag wilt. Deze persoon ontvang gratis behandeling door de groep van ca. 30 tot 45 minuten. Hier kun je gebruik van maken bijvoorbeeld wanneer je vastloopt in de behandelingen die je geeft of vragen hebt hierover. Meld deze altijd van tevoren aan, door te mailen naar ine@iedereenkanhelen.nl

Voor meer info over data, tarief en aanmelden klik je hier