Training Energetisch Behandelen

Multidimensionale Heling 1

Al sinds 2007 werkt Ine met veel plezier en passie met verschillende behandelvormen in de praktijk. In de loop van de jaren heeft ze veel verschillende behandelvormen als energiewerk, massage, acupunctuur en coaching gecombineerd om haar cliënten op een waardevolle manier te ondersteunen in de praktijk. Vanuit een terugkerende vraag van haar cliënten heeft zij besloten om haar grote passie, energetische behandeling, in trainingsvorm aan te bieden. 

Onze missie & visie

Onze praktijk naam zegt al veel over de visie.. Iedereen kan Helen. Deze naam is ontstaan vanuit jaren praktijkervaring en een innerlijk weten. Enerzijds het diepe vertrouwen dat er altijd verbetering mogelijk is in jezelf en je leven als je actief in je eigen kracht en helingsproces gaat staan. Of het nu kleine stapjes zijn, een krachtige flow of een klein wonder! Het is de moeite waard om te ontdekken.

Daarnaast staat Iedereen kan Helen voor het diepere weten dat wij allemaal het vermogen hebben om te helen. Wij hebben allemaal een ziel en een energieveld, dit geeft ons de basis om te leren energetisch te helen als we dat graag zouden willen. Daarom bieden we in de praktijk trainingen aan, waarin je kunt leren om dit vermogen verder te ontwikkelen en toe te passen om jezelf en, in de praktijk, anderen energetisch te kunnen behandelen.

Er is niet één ultieme vorm van heling. Er zijn veel verschillende vormen die allen hun eigen unieke kwaliteiten hebben. Ine zegt altijd dat er net zoveel vormen van heling zijn als dat er mensen op de wereld zijn. Daarom word je tijdens de training gestimuleerd om de nieuwe inzichten en vaardigheden uit te proberen en ontvang je ondersteuning om het in jouw eigen unieke vorm te gieten. Dit maakt de training uitermate geschikt zowel voor de beginner als de ervaren behandelaar die graag nieuwe vaardigheden wil toevoegen aan zijn/haar behandelingen in de praktijk.

Dit nodigen we uit in jou

Vanuit de visie en werkwijze van Iedereen kan Helen verwachten wij dat deelnemers de training instappen met een open mind en een open hart. Vanuit nieuwsgierigheid om jezelf te willen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Door zelf te groeien in bewustzijn en je eigen helingsprocessen te doorlopen, wordt jouw vermogen om met energie te kunnen werken steeds groter. Een prachtige win-win situatie. We nodigen je uit om te ontdekken, te leren en om jezelf op een speelse ontspannen manier te ontwikkelen.

Wanneer het gaat om het behandelen van jezelf en anderen, verwachten wij een integere, respectvolle houding vol compassie, met een bereidheid om je open te stellen en te leren. Dit zijn belangrijke waarden om op een zuivere en passende manier met energie te gaan werken.

Dit kun je verwachten van de training

In deze training neem je een quantum sprong in de hogere dimensies. Een bijzonder waardevolle manier van werken waarin we niet alleen meer gaan helen op aardse lagen, maar dat we vanuit hogere dimensies kunnen kijken naar disbalans en uitdagingen en deze ook vanuit die kosmische frequenties kunnen helen, resetten en upgraden in ons energetische systeem. Een cadeau om te integreren en tegelijkertijd ware noodzaak in deze tijd van intense transformatie!

Je leert het volgende en meer:

  • Hoe je op multidimensionaal niveau verbinding kunt maken met de aarde, de bron en jouw hart
  • We gaan advanced energieveld en chakra heling leren en toepassen
  • Je leert hoe je medische heling vanuit remote viewing kunt toepassen en waar nodig energetisch kunt “opereren”
  • Je vergroot je bewustzijn en leert helen in flow, zodat je krachtigere, grotere ontladingen kunt ondersteunen
  • Je ontvangt activeringen om je Heldere Gaven te vergroten en af te stemmen op het multidimensionale bewustzijn
  • We activeren je Merkabah op verschillende levels en je leert deze ook te activeren bij anderen
  • Je gaat verbinden met de Akashic Records en leert deze lezen en toepassen in behandeling
  • We gaan de diepte in rondom Starseeds en Lichttaal (download en licht codes)
  • Je ontvangt activeringen en we gaan afstemmen op jouw kanaal om licht taal te laten stromen
  • We verdiepen je begrip van DNA op energetisch niveau en je leert dit te helen, upgraden en beschermen
  • Etc.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is toegankelijk voor iedereen die Sacred Healing Foundation heeft afgerond en/of via een andere weg voldoende ervaring heeft in het afstemmen op de energie vanuit intuïtie/heldere gaven en/of energetische (spier)test. En het behandelen van energieveld, chakra’s en opsporen en ontladen van energetische blokkades en het herstellen van de energie.

Werkwijze en opbouw training

De training biedt een waardevolle combinatie van theorie en praktijk. Je wordt uitgenodigd om actief deel te nemen in de lessen. We gaan de diepte in om zoveel mogelijk inzichten en begrip te vergaren en vervolgens passen we het direct toe in de praktijk. Dit doen we door middel van individuele oefeningen, samenwerking in tweetallen, daarnaast deelt Ine voorbeelden uit de praktijk delen én leren we van elkaars ervaringen in de oefeningen. Alle technieken, behandelingen en inzichten die je leert kun je meteen actief gebruiken voor je eigen heling én voor het behandelen van je (toekomstige) cliënten. 

Ine ondersteunt alle deelnemers die dat wensen tijdens de training met energetische groepsbehandeling. De ervaring leert dat we vaak blokkades hebben die ons (zelf)helende vermogen remmen, hier wordt dan verlichting in geboden.

Tussen de lesdagen door wordt van je gevraagd om de syllabus nog eens aandachtig door te nemen en actief aan de slag te gaan met oefeningen. 

Inhoud van de lessen

 • LESDAG 1 Multidimensionale activering en advanced energieveld & chakra’s: Op deze eerste dag duiken we in de 12 dimensies, verbinden we je Aarde- en Bronverbinding met het multidimensionale en activeren we je Multidimensionale Hart. We verdiepen ons in werken met advanced energieveld en chakra’s en je leert deze volledig te resetten.

 • LESDAG 2 Multidimensionale lichaamsheling: Deze dag staat in het teken van fysieke heling. Je komt tot een dieper begrip van het doel en de oorzaak van ziekte en klachten in het lichaam (energetisch en vanuit de leer van Dr. Hamer), begrijpt deze processen op een dieper level en leert hoe je met remote viewing tot diep in het lichaam kunt kijken en daar heling kunt aanbrengen. We gaan als het ware “energetisch opereren”.

 • LESDAG 3 Bewustzijnsvergroting, integratie Flow Healing & Merkaba: We verdiepen ons in bewustzijnsvergroting als sleutel voor krachtige multidimensionale heling en je ontvangt hiervoor activering en lichtcodes. Je leer je een bijzonder krachtige manier om te helen in Flow, zodat je tijdens je behandeling heel veel kunt ontladen en integreren zonder losse blokkades uit te hoeven testen. Je integreert dit in jouw eigen unieke healing stijl. We sluiten de dag af met je eerste Merkaba activering

 • LESDAG 4 Merkaba Activering & Multidimentionale heldere gaven: Je leert wat de Merkaba is, welk doel het dient en hoe je deze bij jezelf en anderen kunt activeren. De dag staat in het teken van het activeren van de Merkaba op verschillende aspecten. We activeren en bekrachtigen daarbij ook je heldere gaven en derde oog, zodat je kunt waarnemen vanuit multidimensionale verbinding.

 • Plan je eerste individuele sessie voor integratie en ondersteuning (inbegrepen in training)

 • LESDAG 5 Akashic Records, Tijdlijnen & Quantum Jumping: Op deze dag leer je over de Akashic Records. Je gaat hiermee verbinden en leert hoe je deze kunt lezen en hoe je dit kunt inzetten in je behandelingen. Ook ontdek je hoe je kunt werken met tijdlijnen, quantum jumpen en diepe karmische heling kunt toepassen vanuit de Akash.

 • LESDAG 6 Starseeds, Lichttaal & Activering: Je leert over Starseeds, wie het zijn, waar ze vandaan komen en boven alles waarom zijn ze hier? Ontdek je eigen Starseed roots als je die hebt en leer wat je ermee kunt. Op deze dag leer je ook wat lichttaal is, hoe het werkt en hoe je het kunt toepassen om zelf downloads/lichtcodes te laten stromen. De dag staat in het teken van activering, ontdekken en oefenen met lichttaal. Ontdek jouw stijl en ontvang heling om zo vrij mogelijk te kunnen stromen.

 • LESDAG 7 DNA Inzichten, Activering en Bescherming: Je leert hoe DNA is geïntegreerd in lichaam en energie, hoe het multidimensionaal in elkaar steekt en hoe je dit kunt helen, upgraden en activeren. Ook start je met jouw sacred practise om je essentie te bekrachtigen en je 12 dimensionale verbinding veilig en stevig te maken.

 • LESDAG 8 Integratie en oefening: Tijdens deze dag gaan we alle opgedane tools verder integreren en leer je hoe je dit in een volledige behandeling kunt toepassen. Dit gaan we uitgebreid oefenen en er is alle ruimte voor vragen.

 • Plan je tweede individuele sessie voor integratie en ondersteuning (inbegrepen in training)

Praktische informatie

Locatie: De Yurt, Morschehoef 16, 5469 SM Erp  Op de trainingsdagen voor aanvang is Ine telefonisch bereikbaar op telnr. 06 – 43 99 83 86

Verzorging: tijdens de training is thee en water gratis beschikbaar, alsook diverse snack opties als fruit, noten, koekjes of iets dergelijks. Lunch is niet inbegrepen vanwege de uiteenlopende behoeften en voorkeuren.

Tijdsduur: de training bestaat uit 8 lesdagen van 10:00u t/m 17:00u met een lunch pauze van 13:00u t/m 14:00u. Ingedeeld als vier blokken van twee dagen met ca. 4 weken tussen de blokken. 

Via deze link vind je de actuele agenda en mogelijkheid tot inschrijven: https://iedereenkanhelen.nl/agenda-en-inschrijving/

Groepsgrootte: de training vindt plaats in een groep van min. 8 en max. 12 deelnemers

Studiebelasting: In totaal krijg je 48 lesuren met tussen de lesdagen door een studiebelasting van ca. 3 uur per week en twee individuele behandelingen van 1 uur. Thuis ga je de syllabus bestuderen, de oefeningen en integraties herhalen, energetische self-care routine doen en behandelingen op jezelf en anderen oefenen.

Niveau training: De training heeft momenteel geen actieve accreditatie. De inhoud van de training bouwt verder op Sacred Healing Foundation. Er is geen specifiek opleidingsniveau aan verbonden.

Toetsing en certificaat: wanneer je alle lesblokken aanwezig bent geweest en actief deel hebt genomen voldoe je aan de voorwaarden. Je ontvangt aan het einde van het laatste lesblok een certificaat van deelname. Dit certificaat geeft je de mogelijkheid om door te stromen naar vervolgtrainingen (momenteel in ontwikkeling).

Docent: De training wordt gegeven door Ine von Dobschutz – Verbiest. Zij heeft op basis van haar 17 jaar ervaring in de praktijk deze manier van energetisch behandelen vormgegeven en deelt het met ontzettend veel passie, diepgang en een vleug humor met haar deelnemers. Meer informatie over Ine lees je op: https://iedereenkanhelen.nl/ontmoet-ine/

Studiemateriaal: Je krijgt tijdens de eerste les een handige pen en een map waarin je de lesstof van alle 8 lesdagen kunt bewaren. Deze syllabus die Ine speciaal voor deze training heeft vormgegeven, is bewust heel uitgebreid geschreven zodat je altijd nog kunt nalezen wat er in de training aan bod is gekomen. Deze syllabus is inbegrepen bij het lesgeld.

Investering en voorwaarden

Investering: Het actuele tarief van deze training is: 1750 EUR

Betaling en aanmelding:

Op https://iedereenkanhelen.nl/agenda-en-inschrijving/ vind je alle mogelijke trainingsdata en het inschrijfformulier. Wanneer je je inschrijving hebt verzonden ontvang je binnen 5 werkdagen (m.u.v. schoolvakanties) bevestiging van je inschrijving en een betaalverzoek. Betaling vindt plaats binnen 2 weken na aanmelding, hiermee bevestig je jouw deelname aan de training definitief.

We wijzen je erop dat je gebruik kunt maken van het herroepingsrecht binnen 14 dagen na aanmelding. Wanneer betaling in één keer niet mogelijk is, mail dan naar ine@iedereenkanhelen.nl we nemen dan contact met je op om te overleggen over betaling in termijnen.

BELANGRIJK: Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van Iedereen kan Helen zoals hieronder vermeld. 

Iedereen kan Helen. Jij ook!