Live Transformatie sessie in de praktijk te Eindhoven

Ine ontvangt je graag in de praktijk voor diepgaande live transformatiesessies, afgestemd op jouw situatie en behoeften. De basis van elke sessie is acupunctuur, gecombineerd met energiewerk en coaching voor een krachtiger effect.

Het doel van deze werkwijze is tweeledig, enerzijds ondersteunen we je lichaam op verschillende lagen om zo steeds beter en dieper te kunnen ontspannen en lichamelijke klachten te kunnen verlichten. Anderzijds kijken we samen naar wat je hebt meegemaakt en welke pijn, emoties, patronen en (indien aanwezig) trauma’s we daarin kunnen ontdekken en verzachten.

Het geheim van diepgaand herstel ligt in het begrijpen en helen van de oorzaak. Om van daaruit oude bagage te kunnen opruimen en weer opnieuw vrij en gezond te leven vanuit jouw hart en ziel. Dit is ware FLOW…

HET IS GEEN QUICK FIX, HET IS EEN WAARDEVOL PROCES, JE ONTWIKKELT JEZELF OM VANUIT JOUW WIJZE IK TE LEVEN, DEZE WIJSHEID ZAL JE DIENEN IN JE HELE LEVEN.

Tijdens de Transformatie sessies kunnen we werken aan verschillende klachten en de diepere oorzaken hiervan ontdekken en helen.

Lichamelijke pijn

Voor verlichting van pijnklachten en spanningen in je hele lichaam, maar ook voor een breed scala aan andere ongemakken als slecht slapen, vermoeidheid, allergie, maagzuur, constipatie, menstruatieklachten, migraine en een veelheid aan andere ongemakken.

Emotionele pijn

Helpt bij het verlichten van stress, het in balans brengen van je emoties zoals verdriet, prikkelbaarheid, boosheid, angst, etc. Ondersteunt bij het verwerken van pijnlijke ervaringen en trauma in je leven. Kom uit je hoofd en weer in je lijf, leer beter voelen en daarbij handelen naar wat voor jou goed voelt.    

Zielenpijn

We voelen ons het best wanneer onze ziel vrij en ongeremd tot uiting kan komen. Verstevig jouw zielsuitlijning, schoon je energetisch systeem op en activeer je hogere bewustzijn. Zo kun je leven vanuit jouw zuivere licht en manifesterende kracht. 

Opbouw van de behandeling

Voor aanvang van je eerste behandeling ontvang je per mail het verzoek om je intakeformulier in te vullen en retour te mailen. Hierdoor kunnen we tijdens de sessie meteen de diepte in.

We bespreken waar je op dit moment staat en wat je nodig hebt om een stap dichter bij balans te komen. We praten over hoe het met je gaat en checken diverse drukpunten om te zien wat nodig is vanuit de acupunctuur. Op basis van de reactie op de drukpunten laat ik je zien en ervaren welke dynamieken verstoord zijn in jouw lijf en energiehuishouding. Daarnaast kijk ik uitgebreid mee in je energieveld, vanuit zielsniveau. Zo vinden we de onderliggende oorzaken die verantwoordelijk zijn voor je klachten. De combinatie van acupunctuurpunten en energetische behandeling wordt heel nauwkeurig afgestemd.

Vaak voel je al direct verandering, dat bevestigt dat je systeem aan het werk is!

Tijdens de behandeling kom je steeds dieper in afstemming, de lichten worden gedimd en in de sfeer van ontspannen muziek en kaarslicht mag je steeds dieper ontspannen. De werking van acupunctuur is nu in volle gang. Je verkrijgt inzichten en de praktische toepassing hiervan in je dagelijks leven. Daarbij werken we volop aan het vrijmaken van (emotionele) blokkades, loslaten van negatieve overtuigingen/patronen en het verzachten van emotionele pijn en/of trauma. We werken actief aan het uitlijnen en opschonen van jouw energiesysteem.

Het tempo waarin jouw herstelproces verloopt, stemmen we volledig af op jou en je behoeften. Zo werken we stapsgewijs toe naar een meer ontspannen, energieke en zelfverzekerde jij en voor leven vanuit jouw hart!

Behandelvormen

Acupunctuur

De kracht van acupunctuur is dat we door het plaatsen van hele dunne naaldjes, je lichaam in beweging kunnen brengen om je klachten te verlichten en meer harmonie en balans te brengen in je lichaam, geest en ziel.

Energiewerk

Als mens hebben we een lichaam en een energieveld. Deze energie zit in elke cel van ons lijf én om ons heen. Als we gezond zijn is onze energie licht en kan ongeremd stromen. Door invloeden van binnen in je én vanuit je omgeving, kan je energie verstoord worden. Deze behandelvorm helpt je om jouw energie weer lichter en vrijer te maken.

Coaching

We zijn geworden wie we zijn, door het leven wat we tot nu toe hebben geleid. Ik daag je uit om jezelf steeds beter te leren kennen. Wanneer ben je vrij en blij jezelf en wanneer doe je dingen vanuit onderliggende blokkades? Vind inzicht en praktische tools voor positieve verandering.

Tarief & Vergoeding

Live Transformatiesessie (60 min): 99 EUR (btw vrijgesteld)

Goed nieuws, als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen dan is de kans groot dat je een deel van je sessie vergoed krijgt. Voor meer info check je bij je zorgverzekeraar.

LET OP: Je kunt de sessie tot 24u voor aanvang kosteloos annuleren. Bij later afzeggen zal de sessie alsnog in rekening gebracht worden.

Elke keer worden er ca. 2 maanden van tevoren nieuwe beschikbare momenten voor Live transformatiesessies in de agenda gezet. Wanneer je de nieuwsbrief in de gaten houdt, blijf je als eerste op de hoogte en kun je jouw sessie inplannen. Zie je geen nieuwe momenten beschikbaar?  Mail gerust naar ine@iedereenkanhelen.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Liefs,

Ine

Boek je LIVE Transformatiesessie

Iedereen kan Helen werkt met een toffe app voor je telefoon, hiermee schaf je je de behandelingen aan en plan je ze op een manier die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen

De behandeling van Ine is als een wonder in mijn leven. Oud zeer verdween als sneeuw voor de zon. Ik kan bijna niet geloven dat dit echt gebeurd is.

– Lisette

Mijn plekje voor ontspanning, herstellen, werken aan mezelf, dit samen met Ine.. De balans is voor mij altijd fijn, soms heb ik wat meer behoefte aan coaching en soms meer aan ontspanning.. Na meer dan 6 jaar kan ik wel zeggen dat het voor mij veel heeft gedaan en nog steeds doet! Ik vind het ook zo fijn dat ik kan zijn wie ik ben.. Even tijd voor- en investering in mezelf..

– Anoniem

Bedankt voor je geweldige hulp, behandelingen, energiewerk, inzichten en stimulans! Ik voel me krachtiger, positiever, heb meer energie en ga me steeds meer in liefde uit spreken, ook al vind ik dat soms nog lastig en spannend! Ik heb me bij jou altijd zeer vertrouwd en op mijn gemak gevoeld. Door de acupunctuurbehandelingen, je energiewerk en je coaching bleef ik afgelopen jaar over eind in de heftige periode die de scheiding met zich mee bracht. Het gehele traject was zeer intensief, de nodige emoties kwamen voorbij. Maar ik ben er zoveel sterker uitgekomen. Met veel meer energie en zeker minder slapeloze nachten. Ik ben weer blij met en trots op mezelf. En ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Dank je wel!

– Jolanda

Ine realiseert een serene sfeer in een hippe en drukke omgeving, haar bevlogenheid en vakmanschap hebben er voor gezorgd dat ik zowel bij de acupunctuur als bij de coaching veel baat heb, meer dan ik durfde te denken. Mijn klachten zijn in kaart gebracht en na vier weken nagenoeg verdwenen.

– Harrie

Al een aantal jaar had ik last van het prikkelbare darm syndroom. Soms was het een tijdje rustig en dan zonder aantoonbare reden was het weer een tijd aanwezig, m.n. een vervelend gevoel en pijn in mijn buik. Ik had al andere ondersteuning gehad en ook al had dit voor mijn gevoel wel bijgedragen ik was nog niet van mijn klachten af. Daarnaast heb ik een druk leven als ondernemer, waardoor ik o.a. minder goed sliep en spanning had in mijn nek en schouders.

Toen ik bij Ine kwam merkte ik al tijdens de behandeling dat mijn buik begon te ontspannen. Bijzonder om dat zo te merken! Er kwam elke keer wat meer verlichting, maar de klachten gingen op en af. De spanning in mijn nek en schouders ging snel beter. Wat ik altijd erg kon waarderen waren onze gesprekken. Ik vond het heel fijn dat er veel humor, diepgang en vooral ook veel uitdaging in zat! Dat gaf me weer stof tot nadenken en bracht me op het punt dat ik dingen ging veranderen in mijn leven en dat ik in onze gesprekken alles kon delen wat er in me om ging. Hierin bewonder ik Ine’s aandacht, scherpte en aanwezigheid.

De grote verandering kwam toen er na een aantal sessies steeds meer in beweging kwam en er gevoel naar boven kwam. Zo ontdekten we wat de werkelijke oorzaak was van mijn prikkelbare darm; het had te maken met dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven en verleden. Toen ging het met grote sprongen beter. Onze laatste sessie is inmiddels alweer 3 maanden geleden en het gaat nog steeds goed met mijn darmen!

– Marijn

In mijn vorige baan heb ik een burnout gekregen en met ondersteuning ben ik daar best oke uitgekomen. Keuzes gemaakt en met voldoende energie ben ik begonnen aan een nieuwe baan die ik heel erg leuk vind. Toch merkte ik dat ik weer last kreeg van vermoeidheid, onrust, slecht slapen en kreeg ik ook steeds meer spanning en pijn in mijn rug, nek en hoofd. Deze klachten herkende ik ook vanuit de periode voordat ik een burnout kreeg. Ik wilde niet nog een keer in die situatie terecht komen en daarom besloot ik aan de slag te gaan met Ine.

Door de behandelingen voelde ik weer meer ontspanning in mijn lichaam en de pijn is nu weg, ook slaap ik weer goed en voel ik me veel rustiger. Tijdens onze gesprekken kwamen we erachter dat ik best perfectionistisch kan zijn en de lat heel hoog leg voor mezelf. Nu weet ik inmiddels waarom ik dat doe en lukt het me best goed om het nu anders te doen. Mijn vrouw vindt dat ik meer ontspannen ben en ik kan zaken makkelijker loslaten. Zowel op het werk als thuis zitten we nu in een hele drukke tijd en ik voel me opvallend ontspannen en m’n klachten blijven weg. Nu zie ik m’n collega’s in de stress en ben zeer blij dat ik dat niet meer zo heb. Ik heb ze al doorverwezen…!

– Anoniem

Ik heb Ine leren kennen tijdens een workshop in ons yogacentrum. Ik voelde meteen een klik met haar, haar rust, humor, positieve kijk en natuurlijk interessante therapie. Zonder hele duidelijke hulpvraag nam ik contact met haar op want ik was eigenlijk gewoon heel nieuwsgierig naar acupunctuur. Waar had ik eigenlijk last van? Tja gewoon, soms uitgeblust, overprikkeld, veel te kribbig naar de kinderen en af en toe het gevoel dat ik, heel hard weg wil rennen. Maar ja, heeft niet iedere jonge moeder met kleine kinderen dat? Nou, dat antwoord is dus “Nee!” niet als je bij Ine langs bent geweest in ieder geval.

De sessies met Ine hebben me inzicht gegeven, rust en balans. Zowel op mentaal als op fysiek niveau. Lichamelijke klachten waar ik eigenlijk al lang last van had, maar die niet zo op de voorgrond stonden, bleken ineens gerelateerd aan de onrust en onbalans in mijn hoofd. De combinatie van coaching en acupunctuur is heel fijn. De naaldjes brengen iets teweeg waardoor het voelt alsof de mist rond een probleem op trekt en het bespreekbaar wordt door middel van de coaching gesprekken. Ik voel me rustiger, sterker, meer de “ik” zoals ik wilde zijn. Mijn gezin heeft er enorm veel baat bij. Mijn kinderen zijn rustiger omdat ik dat ook ben. Ook mijn relatie heeft een boost gekregen; in plaats van het gevoel “weg te willen” zijn we tot elkaar gekomen. Nog steeds ga ik met regelmaat bij Ine langs voor een “update” omdat het zo fijn is, en omdat ik steeds meer leer over mezelf. Eigenlijk zou iedereen dit zichzelf moeten gunnen.

– Judith

Oorspronkelijk kwam ik bij Ine voor de migraine waar ik maandelijkse 1 tot 2 dagen last van had. Ik had me er al bij neergelegd dat ik hiermee zou moeten leren leven, maar ik wilde niet steeds pijnstillers innemen. Mijn hoop was dat ik bij Iedereen kan Helen wat verlichting zou vinden en wellicht een oorzaak. Al na de eerste behandeling heb ik geen migraine aanval meer gehad. Ik leer oorzaken bestrijden in plaats van symptomen. De behandelingen zorgen ervoor dat ik stress beter leer aanvoelen. Hierdoor heb ik gaandeweg ook andere problemen aan kunnen pakken waar ik last van had. Ine geeft warmte en veiligheid en weet precies de ‘knopjes’ in mijn voeten te vinden om mijn lichaam te prikkelen om iets los te laten. Dat zorgt er weer voor dat ik tussen de behandelingen zelf ook meer leer voelen en loslaten.

– Anoniem

Ik kwam bij Ine terecht via mijn huisarts met allerlei klachten. Ik voelde me direct al thuis bij haar. Ine heeft me doen inzien dat mijn lichaam me al zolang signalen gaf dat het niet goed ging, maar ik bleef ze eigenlijk negeren. Vandaar allerlei klachten. Door de behandeling en coaching van Ine ben ik in gaan zien dat er nu even tijd is voor mij, dat ik zuinig moet zijn op mijn lichaam en ziel. Ik vind het lastig om mijn grenzen te voelen en daarna te handelen, maar het gaat nu steeds beter. Ik ben gaan beseffen dat ik trots mag zijn op wie ik ben en dat dat goed is en dat ik mag gaan luisteren naar mijn lijf. De liefdevolle benadering van Ine heeft me doen inzien dat het tijd is dat ik ook liefdevol met mezelf om leer gaan, en dat ik iedere dag een beetje liever wordt voor mezelf.

– Ingrid

Toen ik voor het eerst bij Ine kwam zat ik midden in een zware periode. Allereerst begon ik door haar behandelingen steeds sneller te herstellen. Niet alleen de naaldjes maar ook haar coachende ondersteuning brachten me elke keer weer terug bij mijn essentie. De terugkerende stimulatie van mijn blauwdrukpunten heeft me uiteindelijk geholpen om een beslissing te nemen die mijn leven zou veranderen. Een beslissing die past bij wie ik werkelijk ben. Ine’s behandelingen zijn effectief en haar warme en coachende ondersteuning geven mij het vertrouwen om steeds diepere lagen van mezelf te ontdekken en te helen. Ik beveel haar van harte aan!

– Patty Post, Astrologisch coach & trainer

Sinds een aantal maanden ben ik onder behandeling bij Ine van Iedereen kan Helen. Ik ging eigenlijk alleen voor onderhoud van migraineklachten. Zo ging het bij mijn vorige acupuncturist ook, dus ik dacht dit gewoon voort te zetten. Af en toe wat naalden zetten en zonder ernstige klachten door het leven.

Bij Ine kwamen we er echter snel achter dat ik van veel meer en veel diepere zaken last had dan alleen migraine. De migraine was een gevolg van iets anders, geen oorzaak. Samen zijn we een ontdekkingstocht begonnen die enorm waardevol voor mij is gebleken. Iedere keer dat ik een sessie gehad heb kom ik meer tot mezelf. En jezelf is het beste wat je kunt zijn natuurlijk.

Ik ben erg enthousiast over de werkwijze van Ine en raad haar aan iedereen aan die met zichzelf aan de slag wil en durft!

– Floor

Graag laat ik je weten dat ik ontzettend blij ben dat ik jou gevonden heb. De sessies doen me heel erg goed en ik voel me altijd gesteund door je wijsheid, warmte en vertrouwen. Hierdoor kan ik groeien als persoon en richting geven aan mijn leven, daar ben ik heel dankbaar voor. In het nieuwe jaar hoop ik nog vele stappen te kunnen maken.

– Anoniem

Ik ben erg blij met de behandeling. Naast het feit dat het een positieve uitwerking heeft op o.a. mijn migraine, is het ook erg rustgevend. Ik vind ook dat je het op een fijne manier benaderd. Je bent een liefdevol en warm persoon, met hart voor de patient en de praktijk.

– Marco

Bij de website van Iedereen kan Helen had ik direct een goed gevoel. Toen ik contact opnam met Ine had ik veel last van eczeem op mijn armen en in mijn gezicht. Ook zat ik niet zo goed in mijn vel, ik had last van blozen en voelde me erg onzeker. Door middel van verschillende technieken heeft Ine mij geholpen om een betere manier te vinden om met mijn emoties om te gaan. Na een jaar was ik helemaal van mijn eczeem af. Door gesprekken met Ine en uitproberen van hetgeen we besproken hebben in het dagelijks leven weet ik een stuk beter met situaties om te gaan. Bedankt Ine!

– Yvette

Toen ik voor het eerst in de praktijk kwam met allerlei klachten, kreeg ik algauw het vertrouwen dat Ine mij goed kon helpen en ondersteunen in de zoektocht naar een passende oplossing. (Deze klachten waren onder andere: een dikke opgezwollen tong/nek, kortademigheid, afvallen, strakke huid rondom mijn borstkas en een beklemmend gevoel waardoor mijn ademhaling erg hoog lag.).

De persoonlijke liefdevolle aandacht en warme persoonlijkheid van Ine, maken het dat jij je welkom voelt in de praktijk. Ine heb ik leren kennen als een liefdevolle, warme en inspirerende jonge vrouw die het beste met je voor heeft.

Na de eerste sessie wisten we meteen waar we aan mochten werken. De aard van mijn klachten waren emotioneel/ energetisch. Het leven leven op de manier wat niet bij mij paste, zorgde voor enorme spanning in mijn lichaam. Ik was toe aan nieuwe stap in mijn ontwikkeling, het verlangen om weer te zijn wie ik diep van binnen ben.

Door middel van acupunctuur, coaching en energetische behandelingen hebben we veel blokkades mogen opruimen. Hierdoor kwamen we steeds een laag dieper en dieper. Dat betekende voor mij meer (adem) ruimte in mezelf en zo ook meer ruimte om te creëren in de buiten wereld.

De manier van werken heeft mij veel goeds gebracht. Acupunctuur ondersteunt het lichaam geeft ontspanning en tegelijkertijd geven de energetische behandelingen zo veel bevrijding van oude pijnen en emoties. Sinds ik ben begonnen bij iedereen kan helen, is er een wereld voor mij open gegaan. Met elke sessie verbaast het mij steeds weer wat ik mag los laten en welke nieuwe stappen ik mag zetten.

– Safa

Tarief & Vergoeding

 

Live Transformatiesessie (60 min): 99 EUR

Goed nieuws, als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen dan is de kans groot dat je een deel van je sessie vergoed krijgt. Voor meer info check je bij je zorgverzekeraar met de volgende agb-codes: 90-54816 / 90-042515.

Elke keer worden er ca. 2 maanden van tevoren nieuwe beschikbare momenten voor Live transformatiesessies in de agenda gezet. Wanneer je de nieuwsbrief in de gaten houdt, blijf je als eerste op de hoogte en kun je jouw sessie inplannen. Zie je geen nieuwe momenten beschikbaar?  Mail gerust naar ine@iedereenkanhelen.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bij iedereen kan helen zijn er meerdere mogelijkheden zijn om krachtige stappen te zetten in jouw helingsproces. Kijk maar of het resoneert voor jou:

* Healing Flow, ontvang energetische behandelingen op afstand. Klik in het menu op Healing Flow voor meer info over de eerstkomende Flow.

* Doe mee aan de training, zodat je een krachtige manier leert om jezelf en anderen te behandelen, waardoor je een actieve rol kunt spelen in je eigen ontwikkeling en heling. Lees hier meer over de trainingen.

Ik hoop je via welke weg dan ook gauw weer te mogen ondersteunen op jouw pad <3!

Lieve groetjes, Ine

Boek je LIVE Transformatiesessie