Training

LEVEL 2: HELING VAN HET HART, VERBINDING EN BLOKKADES

Wanneer je level 1 succesvol hebt afgerond en je wilt graag verder ontwikkelen, dan ben je van harte welkom op level 2. Level 2 verdiept zich in het helen van verbinding. Verbinding met je eigen hart en verbinding met andere mensen om je heen. Daarnaast krijg je een diepgaand begrip rondom mentale blokkades en andere mogelijke blokkades in je relaties en connecties met anderen. Ontdek blokkades die je helingsproces remmen.  Elk level is zo opgezet dat je in eerste instantie leert om alle inzichten en tools toe te passen op jezelf, van daaruit ontstaat begrip en handigheid die je heel krachtig kunt toepassen wanneer je anderen gaat behandelen.

Je leert het volgende en meer:

  • ontdek je ware essentie en hoe je vanuit hier in de wereld kunt verbinden
  • herken verschillende soorten energetische muren rondom o.a. je hart en leer deze te helen
  • leer hoe je energetische heling kunt toepassen in het herstellen van familiebanden
  • begrijp de invloed van muren op je eigen welzijn en je verbinding met anderen
  • inzicht in de energetische dynamiek van een relatie of connectie tussen mensen
  • voedende en belastende energie in relaties uittesten en helen
  • herken programmering, triggers en belastende overtuigingen en leer deze verzachten
  • leer behandelblokkades en blokkades op heling herkennen en ontdek hoe je deze kunt doorbreken
  • ondersteuning bij ongewenst kinderloosheid, heel de verbinding tussen moeder en ongeboren kind en de rol hiervan bij zwangerschapsmisselijkheid
  • etc…

De training bestaat uit 6 dagdelen. Elke les bestaat uit een deel theorie, begrip en inzichten, gecombineerd met oefeningen om te leren en ervaren. Tussen de lessen door vraag ik je om de les nog eens door te nemen en aan de slag te gaan met oefeningen. Het terugkomdagdeel wordt custom-made ingevuld op basis van alle vragen en behoeften van de deelnemers. We werken in kleine groepen van max. 6 mensen om veel ruimte te laten voor persoonlijke aandacht.

NAAR DATA, TARIEVEN EN INSCHRIJVING
De Level 2 Training was zo tof. De werking van energie en m.n. de spiertesten vanuit Level 1 begreep en beheerste ik inmiddels aardig, maar ook in Level 2 ging er weer een wereld voor me open. Wat mega interessant hoe emotionele/mentale belastingen/hartmuren etc. verbinding soms in de weg kunnen staan. Ook al wíl je wel iets veranderen, soms lukt dat niet door bijvoorbeeld zelf opgelegde blokkades/overtuigingen. En dat al die belastende energieën gewoon op te sporen, en nóg belangrijker te verwijderen zijn, is iets magisch. De kracht van de groep was ook weer erg fijn!
Iris
Wow Ine, level 2 was magisch ✨ veel nieuwe inzichten en veel mogen ervaren. Fijn om hartmuren weg te mogen halen waardoor ons licht nog mooier gaat schijnen. Dankjewel 🙏 De training heeft me nog bewuster gemaakt van relaties met anderen en de energie die daarin een rol speelt. Het is fijn om relaties te mogen zuiveren, je merkt daarna in de 3d wereld een verschil, magisch! Ik hoop dat we allemaal verbonden blijven met deze hogere vibratie en daarin nog meer mogen groeien en flowen 🦋❤️
Jet
Na level 1 heb ik al zoveel mogen ervaren wat het opruimen van emotionele blokkades met mij en degenen die ik heb mogen behandelen heeft gedaan. In level 2 worden er verschillende soorten energetische blokkades behandeld die me nog meer waardevolle tools in handen hebben gegeven om mezelf en anderen te helen. Een verrijking! De lessen zijn heerlijk om bij te wonen; Ine legt alles duidelijk uit vol passie en humor. Nu aan de slag om er mijn eigen draai te geven aan alles wat ik bij Ine heb geleerd. Super dankbaar dat ik deze training heb mogen volgen.
Liefs, Ingrid

Nadat ik met veel plezier Training Level 1

“Ontdek je innerlijke heler & heling van emotionele blokkades” had afgerond begon ik met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid aan Training Level 2 “Heling van het hart, verbinding en blokkades”. Ook nu weer ben ik blij verrast en dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren en mag toepassen om mezelf en anderen te mogen helpen in ons helingsproces. Aanvankelijk lijkt het misschien ingewikkeld en moeilijk maar de heldere uitleg en een duidelijk stappenplan, gecombineerd met een dosis luchtigheid, nuchterheid en humor van Ine zorgt ervoor dat Training Level 2 “Heling van het hart, verbinding en blokkades” ook weer heel toegangkelijk is en besef je dat echt “Iedereen kan helen”.

Liefs, Marie-Louise

Iedereen kan Helen. Jij ook!