Training

LEVEL 1: ONTDEK JE INNERLIJKE HELER EN WARE EMOTIONELE HELING

Level 1 bouwt een waardevolle fundering op je pad van helerschap. Het is een pad van zelfheling en leren hoe je op een gezonde, gebalanceerde manier met energie kunt werken om jezelf en anderen te ondersteunen. Aan het einde van deze training weet je wat jouw helende vermogen is en hoe je het kunt toepassen, je hebt een gezonde energetische self-care ontwikkeld en je bent in staat om zelfstandig energetische behandelingen te doen, waarbij je emotionele blokkades opspoort en verwijdert bij jezelf, en bij anderen live en op afstand. Deze training is een investering in jezelf, je dierbaren en wellicht in de toekomst ook je werk met mensen, het geeft je een stevige basis om oneindig veel energetische behandelingen te kunnen doen.

Je leert het volgende en meer:

 • ontdek jouw helende vermogen
 • essentiële kwaliteiten van een heler begrijpen en toepassen
 • je leert wat energie is, hoe het werkt, hoe je het kunt voelen en welke rol het speelt in gezondheid en heling
 • diepgaand begrip van helingsprocessen
 • je ontwikkelt een goede energetische self-care, met aandacht voor ware aarding, loslaten en balans
 • toepassing van verschillende soorten spiertesten en alternatieven
 • je begrijpt wat emoties zijn, hoe ze ontstaan, bewegen en wat hun invloed is op gezondheid en ziekte
 • je leert volwaardige behandelingen vorm te geven voor jezelf en anderen
 • je leert hoe behandeling op afstand werkt en hoe jij dit stap voor stap kunt doen
 • door de juiste vragen te stellen, leer je hoe je de behandelingen kunt inzetten voor lichamelijke en emotionele klachten
 • bijzondere aandacht voor preventie, hoe ga je op een gezonde manier om met emoties en voorkom je nieuwe blokkades
 • zelfheling om je helende vermogen te versterken; vaak dragen we zelf blokkades in ons die ons helende vermogen remmen, tijdens de training werken we actief aan de heling hiervan

De training bestaat uit 6 dagdelen, eens in de twee weken, met aansluitend na ca. 2 maanden een terugkomdagdeel. Elke les bestaat uit een deel theorie, begrip en inzichten, gecombineerd met oefeningen om te leren en ervaren. Tussen de lessen door vraag ik je om de les nog eens door te nemen en aan de slag te gaan met oefeningen. Het terugkomdagdeel wordt custom-made ingevuld op basis van alle vragen en behoeften van de deelnemers. We werken in kleine groepen van max. 6 mensen om veel ruimte te laten voor persoonlijke aandacht.

Wil je je verzekeren van een plekje, mail me dan op ine@iedereenkanhelen.nl. Ik kijk er naar uit om samen met jou deze gave reis te starten :-)!

Data:

 • Summer intensive level 1: 3 hele dagen op vrijdag 23 juli, zaterdag 24 juli en zondag 25 juli van 10u t/m 17u en terugkomdagdeel in sept/okt (VOL)
 • Level 1 op vrijdagmiddagen 14u tm 17u op de volgende data 12 nov, 26 nov, 10 dec, 17 dec, 14 jan, 28 jan met terugkomdagdeel op 11 maart

Locatie: Torenallee 45, Strijp – S, Eindhoven

Investering: 675,-

Praktische info: bij voldoende aanmeldingen gaat de training gegarandeerd door, minimaal 4 personen, maximaal 6 personen. Aanmelding is definitief na overmaken lesgeld (uiterlijk 14 dagen na inschrijfdatum). Annuleren tot 4 weken voor startdatum: 100% lesgeld retour. Annuleren tot 2 weken voor startdatum:  50% lesgeld retour. Annuleren na 7 dagen voor aanvang en tijdens training, geen lesgeld retour mogelijk.

CORONAPROOF: Wanneer dat binnen de maatregelen toegestaan is, vindt de training bij voorkeur live plaats. Indien niet toegestaan volgens de maatregelen, gaat de training gegarandeerd online door op de geplande data.

Zo kun jij straks steeds meer jezelf en je dierbaren helen!

Nieuwsgierig naar wat nog meer mogelijk is met jouw helende vermogen? Na level 1, kun je door naar level 2:

LEVEL 2: HELING VAN HET HART, VERBINDING & BLOKKADES

Ervaringen LEVEL 1

“Ik ben zo dankbaar dat ik deze training heb kunnen volgen bij Ine. De techniek die ik van haar heb geleerd, waardoor ik emotionele blokkades kan opruimen bij mezelf en anderen is zo waardevol. Ik pas het -bijna- dagelijks toe. Bij issues die mij triggeren, bij bepaalde klachten zowel lichamelijk als mentaal/emotioneel, dingen waar ik tegen aanloop, het maken van keuzes etc. Het geeft mij zo’n verlichting met als gevolg dat ik veel lekkerder in mijn vel zit. En ik krijg een hele positieve boost wanneer ik iemand anders behandel. Ine is zeer bevlogen en heeft veel kennis. Ze weet de theorie heel praktisch over te brengen in een warme en open sfeer waardoor je je helemaal op je gemak voelt.” ~ Ingrid

“Wat een mooie en fijne training die Ine vol liefde, enthousiasme en humor geeft in een heerlijk ontspannen sfeer.
Samenzijn met een klein groepje mensen die gelijkgestemd zijn en er ook samen voor willen gaan tijdens de ontdekking naar de innerlijke heler en het verwijderen van emotionele blokkades bij jezelf en bij andere. It was never so easy! Echt iedereen kan het!
Heerlijke en positieve vibes tijdens de training. Je krijgt alle ruimte om te ontwikkelen en je doet het samen, niet alleen. Er is alle ruimte voor vragen en oefenen. En hoe gaaf dat je steeds meer leert hoe je alles kunt toepassen en het ook lukt, geeft zo’n enorme kick. Love it!
Ik raad het iedereen aan die zijn/haar pad wil verrijken met heling/self care voor jezelf en voor andere. We make the world better together.
Dit was een enorm waardevolle ervaring en verrijking wat mijn proces weer more AWESOME heeft gemaakt. Super dankbaar hiervoor en dank je wel lieve Ine voor jouw liefdevolle inzet.” ~ Priscilla

“De cursus was voor mij één grote, positieve ervaring. Wat tof om te merken dat echt iedereen het vermogen in zich heeft te helen. In het begin nog een beetje voorzichtig, maar al snel steeds meer overtuigd door het feit dat het onderbewustzijn niet liegt! Hele waardevolle inzichten gekregen.” ~ Iris

“Kan ik echt mezelf en andere helen?” Was de eerste vraag die in me opkwam.. JA is nu mijn antwoord! De training helpt me nu in dagelijkse simpele situaties tot aan het veilig verwijderen van emotionele blokkades voor mezelf en anderen. De training is leuk en goed te volgen, er is voldoende tijd voor vragen en hulp. Ine geeft ook duidelijke voorbeelden, waardoor het voor het voor mij makkelijk is om het in de praktijk toe te passen. Het is zo fijn als ik een keuze moet maken en het antwoord niet ‘denk’ te weten, mijn wijze ik heeft altijd een antwoord! Zoals: ‘is het nu goed voor mij om te sporten, of ‘welke sport’, etc. Het geeft me meer zelfvertrouwen. Ik ben super blij deze training te hebben kunnen volgen, hierdoor bij mezelf veel blokkades op te kunnen ruimen en meer mijn eigen ik te kunnen zijn.”

Iedereen kan Helen. Jij ook!