Healing Flow INTENSIVE Inner Child

Inner Child

Kinderen t/m 17 jaar flowen gratis mee

We worden allemaal uitgedaagd en uitgenodigd om dieper te gaan… steeds meer naar binnen te kijken… wat voel ik nu echt? Wie ben ik nu echt? Welke pijn draag ik nog mee van vroeger? Kan ik deze loslaten?

Je kunt je Innerlijke kind helen en ontdekken wie je werkelijk bent als je vrij en ongeremd jezelf kunt zijn!

Deze healing is voor JOU als jij de roep voelt vanuit je hart en ziel!

Deze healing is voor jou, of je nu net begint aan jouw pad van heling, of wanneer je al jarenlang groei en ontwikkeling hebt doorgemaakt en verdieping en bekrachtiging wenst… en alles wat daar tussenin zit! Deze healing verbindt met jou, waar je nu staat en brengt je de grootst mogelijke ontlading, heling en bekrachtiging die op dit moment welkom is voor jou!

Het is tijd voor de volgende stap!
GUN het jezelf!

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe vrijer en meer authentiek jij jezelf kunt zijn en je levenspad kunt bewandelen!

 

Deze vierweekse Healing Flow INTENSIVE staat volledig in het teken van het helen van jouw Inner Child! We geven heling aan de vier Inner Child wonden rondom <<Afwijzing, Schuld, Vertrouwen & Verwaarlozing>> en daarmee ook aan vele zichtbare en onzichtbare trauma’s die je met je meedraagt uit dit leven en vorige levens. Het bijzondere is dat je bij deze heling vaak generational trauma mag loslaten en daarmee een helende energie laat stromen door jouw familielijnen en alle generaties die jou zijn voorgegaan. Wanneer je kinderen hebt (t/m 17 jaar) en je neemt deel aan deze INTENSIVE, dan doen jouw kids gratis mee. Zo ontvangen zijn meteen ook alle healing die ze nodig hebben. Een bijzondere win-win!

Mijn naam is Ine en het is mijn levensmissie en grootste passie om jou te helpen je meest authentieke, stralende jij te zijn!

Deze healing komt vanuit mijn hart en ziel, wordt gedragen door multidimensionaal bewustzijn en stroomt krachtig door de synergie van de groep en het helende veld wat ik voor jullie mag dragen. Dankbaar in dienstbaarheid, ondersteun ik je op jouw pad, in jouw transformatie.

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

Met het thema Inner Child gaan we intensief aan de slag:

Onze kindertijd! Wat een bijzondere tijd! We groeien enorm snel, leren bijzonder veel en leggen de basis voor wie wij zijn en ons verdere leven! In de eerste 4 tot 6 jaar heeft de verbinding met onze ouders en het gezin een hele grote impact. Helaas gaat het daar vaak ongewenst en ongewild mis…

Door heersende opvattingen over opvoeding en een cultuur die weinig tot geen ruimte gaf voor gevoel, zijn vele generaties kinderen opgegroeid met een diep gemis, innerlijk kind wonden en mogelijk zelfs zichtbaar of onzichtbaar trauma.

In onze kindertijd hebben we namelijk een diepgewortelde behoefte om écht gezien, geaccepteerd, gesteund en geliefd te worden door onze ouders, op een manier die aansluit bij wie wij zijn. Dit helpt ons om onze “sense of self” te ontwikkelen, een waarneming van wie wij zijn. Dit zelfbeeld ontstaat op basis van de reacties die we krijgen van onze ouders en verzorgers en het voorbeeld wat zij zelf geven. Alles wat we zien, horen, voelen en ervaren beïnvloedt intensief onze eigenwaarde, ons gevoel, onze gedachten en ons gedrag.

De Inner Child wonden komen hier ook uit voort, ze gaan over diepe (onbewuste) pijn en/of angst rondom:

VERLATING ~ SCHULD ~ VERTROUWEN ~ VERWAARLOZING

Ook is het mogelijk dat we zelf of in het gezin trauma hebben ervaren. Bijvoorbeeld een scheiding van de ouders, overlijden van één of beide ouders, overlijden van een andere dierbare, gepest worden thuis of op school, verhuizing, situaties waarin fysiek, mentaal/emotioneel of seksueel geweld een rol speelde, een ouder met een psychische en/of fysieke aandoening, ongevallen, financiële zorgen/armoede in het gezin, etc.

Het komt ook regelmatig voor dat we onzichtbaar trauma ervaren. In dat geval zijn er niet perse opvallende traumatische gebeurtenissen geweest, maar is er toch pijn ontstaan. Dit gebeurt wanneer ouders onvoldoende in staat zijn geweest om een oprechte, voedende, emotionele verbinding op te bouwen met hun kind. Het kind voelde niet de ruimte om zichzelf te zijn en heeft gemis ervaren in begrip, steun, acceptatie en/of liefde.

Wanneer onze ouders niet in staat zijn geweest om ons écht te zien voor wie we zijn en ons op te voeden op een manier die daarbij aansluit en/of wanneer er sprake is geweest van traumatische gebeurtenissen waaronder het gezin lijdt, dan maken we vaak één van deze bewegingen:
1) we gaan steeds harder werken en ons aanpassen om toch hopelijk écht gezien, geaccepteerd, gesteund en geliefd te worden
2) óf we geven het op vanuit de diepe pijn dat we nooit goed genoeg zullen zijn om in onze behoeften voorzien te worden.

Vaak zien we ook een afwisseling van beiden. Weet dat dit bewegingen zijn vanuit onverwerkte pijn, wonden van je Inner Child en (on)zichtbaar trauma!

Zoveel van ons gedrag, gevoel en gedachten worden beïnvloed door pijn en trauma die we hebben ervaren in onze kindertijd.

Inner Child wonden en Trauma uiten zich op verschillende manieren:

Herken je een of meer van deze?

 • het gevoel hebben dat je het zelf moet kunnen en/of sterk moet zijn

 • moeite met hulp vragen

 • openstellen en kwetsbaar opstellen is moeilijk

 • het gevoel hebben dat je jezelf kwijt bent geraakt

 • veel behoefte hebben aan tijd voor jezelf

 • het gevoel hebben dat je niet goed genoeg bent

 • angst dat anderen niet meer van je zouden houden als je open en eerlijk jezelf bent

 • het gevoel hebben dat je niet echt thuis hoort of jezelf kunt zijn bij anderen

 • moeite hebben om te praten over jouw gevoel

 • niet goed weten wat je wil en wat de juiste keuze is voor jou

 • te vaak over je eigen grenzen heengaan

 • moeite hebben met grenzen aangeven aan anderen

 • boos op of teleurgesteld zijn in jezelf

 • moeite om te voelen en/of te herkennen wat je voelt

 • het gevoel hebben dat anderen beter zijn of het leven beter voor elkaar hebben dan jijzelf

 • gemakkelijker je tekortkomingen kunnen opsommen dan je kwaliteiten

 • het gevoel hebben dat je het eerst voor anderen goed moet doen en daarna pas voor jezelf

 • dat je een leeg gevoel, gemis ervaart in jezelf

 • het gevoel dat er iets mis is met je, dat er iets niet klopt

 • moeite met zelfdiscipline en/of gezonde self – care

 • regelmatig prikkelbaar of boos zijn

 • behoefte aan controle of juist het gevoel dat je geen zeggenschap/controle hebt in je leven

 • dat je vaak angst, spanning, onrust of onzekerheid voelt

 • gevoel hebben dat je geleefd wordt

 • je bent streng voor jezelf en/of praat negatief tegen jezelf

 • te vaak sorry zeggen voor wat je doet, voelt en zegt

 • moeite om in het hier en nu te leven

 • etc, etc…

Deze patronen zullen verzachten wanneer de onderliggende pijn geheeld wordt. Boven alles richt Inner Child healing zich op het helen en ontladen van onverwerkte pijn, angst, verdriet, gemis en diepe trauma’s uit dit en vorige levens, negatief karma, emotionele en mentale blokkades, en nog veel meer. Een diepe clearing en innerlijke reconnection die ons mag transformeren!

Daarom ontvang je van 6 t/m 31 maart, maar liefst 32 krachtige healings op afstand, waarmee we Inner Child wonden helen en jouw ware essentie weer krachtig en vrij tot haar recht laten komen!

Want wanneer onze Inner Child wonden geheeld zijn, leven we veel meer vanuit onze essentie:
We zijn ontspannen en hebben vertrouwen in onszelf en ons leven.
We hebben helder wie we zijn, wat onze talenten en kwaliteiten zijn, waar onze uitdagingen en groeimogelijkheden liggen.
We weten wat onze behoeften zijn en geven daar gehoor aan.
We hanteren gezonde grenzen op een kalme en stevige manier.
We zijn in staat om liefdevolle relaties en verbinding aan te gaan en daarin trouw te zijn aan onszelf én de ander.
We kunnen opbouwende, eerlijke gesprekken voeren en samen tot inzicht en ontwikkeling komen.
We ervaren voldoening en geluk in ons leven.
We weten wat we willen en zijn in staat om ons levenspad vorm te geven, afgestemd vanuit hart en ziel, voor onszelf en met onze dierbaren

Het goede nieuws is dat jij hier ook naartoe kunt helen! Wanneer we afstemmen op je energie ontdekken we vele lagen van onverwerkte pijn, angst en patronen die zijn ontstaan als gevolg van je innerlijke kind wonden en trauma. Door deze te helen en ontladen, ontstaat er nieuwe ruimte voor jou! Die stralende ziel die jij van binnen bent! Zodat jij meer afgestemd kunt gaan leven op de manier die juist is voor jou. Met meer ruimte voor ontspanning en levensgeluk!

Speciaal voor alle papa’s en mama’s!
Bij deze Healing Flow spreekt mijn moederhart krachtig! Want we weten dat onze kinderen veel van ons meekrijgen. Veel mooie eigenschappen en talenten, maar helaas ook ongewild en onbedoeld onze bagage…en we gunnen het ze zooo om op te groeien tot gezonde, krachtige en gelukkige volwassenen!

Daarom een speciaal kado voor alle papa’s en mama’s die deelnemen aan deze Inner Child Healing. Al je kinderen (t/m 17 jaar) mag je gratis meenemen in deze healing!

Het is tijd voor de volgende stap, diepere healing en verbinding! Ik neem je graag mee naar de wortels van je remmingen, pijn en blokkades! In maart stroomt de Healing Flow INTENSIVE weer krachtig, gun het jezelf om deze diepe heling voor je Inner Child te ontvangen!

Vanuit mijn hart naar dat van jou,
Ik wens je alle goeds en meer,
Met liefde,
Ine

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

“What a ride!

The Healing Flow Intensive is een prachtig cadeau aan jezelf en de wereld. Gedurende 4 weken neemt Ine je mee in een krachtig helend veld. Het voelt als een warm bad, het voelt veilig. Alles wat gezien mag worden kan zich tonen, hoe heftig of misschien juist heel zacht het ook is. Je kunt erop vertrouwen dat alleen datgene dat ‘rijp’ is om gezien te worden naar de oppervlakte komt. En het is zo fijn om te
voelen en ja, ook om te weten, dat je onderdeel bent van een krachtig veld samen met prachtige andere zielen.

In deze flow waren voor mij de eerste 2 weken zacht en ging ik fluitend doorheen. De laatste 2 weken waren pittig. Allerlei gevoelens en
lichamelijke kwaaltjes kwamen naar boven. Het innerlijk weten dat alleen datgene zich toont dat ik kan dragen gaf rust. En het voelen van de steun in het helende veld gaf nog meer kracht om alles te voelen wat er gevoeld mag worden. Als beloning volgt in de avond een heerlijke
herstellende flow die je helpt om alles te integreren.

Dankbaar voor deze ervaring .”

Neem de volgende stap voor jouw inner child

Zo werkt de Healing Flow INTENSIVE

 • Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je van mij vier mails met praktische informatie, uitleg hoe jij je kind(eren) kunt aanmelden en hoe je het meest uit deze Healing Flow INTENSIVE kunt halen.

 • Tijdens de healing weken ontvang je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 11u een krachtige, opschonende healing waarin we ontzettend veel blokkades mogen opruimen rondom het thema van de healing. Denk hierbij aan emotionele en mentale blokkades, hartmuren, beperkend bewustzijn, belastende patronen, mechanismes en matrixen, karma, belastingen uit de familielijnen, onverwerkte pijn en trauma, belastende entiteiten en E.T.’s en een veelheid aan belastende externe energieën, angsten en remmingen, blokkades op heling en helend vermogen, collectieve belastingen, tijdlijnen en parallelle levens en nog veel meer.

  Later op de dag tussen 21 en 23u ontvang je een restorative & integrative healing waarin we de opschoning ondersteunen, jouw zuivere zielenessentie bekrachtigen én je up-levelen zodat je elke keer in een hogere bewustzijnsfrequentie en dimensie verankerd bent.

 • Wanneer ik met de healingsessie start ontvang je altijd bericht via de Iedereen kan Helen – app & je email. Ook ontvang je via deze weg een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de sessie en wat er geheeld en ondersteund mocht worden. Zo kun je het rustig nalezen op een moment wat fijn is voor jou.

 • Personal touch! Wanneer je dat wilt kun je jouw persoonlijke intentie voor deze healing met me delen. Ik zal deze dan persoonlijk voor jou bekrachtigen en meenemen tijdens alle opschonende behandelingen. Je kunt me je intentie sturen op ine@iedereenkanhelen.nl of een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. 

 • Goed om te weten!

  * Je mag tijdens de behandelingen er voor kiezen om ontspannen te liggen of zitten om het bewust te ontvangen, maar dat hoeft niet! Dus als je dan lekker aan het werk bent, bezig met de kindjes of een wandeling in het bos maakt, de healing komt vanzelf bij je binnen. Wanneer je vragen hebt of je ervaringen wilt delen, kun je altijd een berichtje sturen. Ik stem dan af op je energie en geef je helder mogelijk reactie.

  * De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken.

  * Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de meest stralende, authentieke jij te zijn die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad. Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen (inmiddels al meerdere niveau’s voor de liefhebbers). In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik maandelijks transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke maand een ander thema en deze maand een thema wat me bijzonder na aan het hart staat! Inner Child Healing! Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

Neem de volgende stap voor jouw inner child

Het belooft een INTENSIVE Healing Flow te worden waarin we onvermijdelijk nieuwe inzichten en aspecten van onszelf mogen ontdekken. Waarin we de deur steeds verder open zetten om onze innerlijke gaven te ontvouwen en steeds meer krachtig en stralend in ons helerschap mogen staan!

FLOW je met ons mee?

Ik heb er ongelofelijk veel zin innn! De voorafgaande intensive heeft al geleerd dat er veel heling en doorbraken mogelijk zijn in vier weken, dus ik verheug me op deze Inner Child INTENSIVE! Let’s go, let’s flow!

De investering voor jouw week van voorkeur met maar 32 energetische afstandsbehandeling vraag een investering van 299 eur. Kinderen t/m 17 jaar doen gratis mee.

Als je twijfelt en graag persoonlijk advies wilt of deze intensive juist is voor jou… mail me dan op ine@iedereenkanhelen.nl met je vraag en ik zal een persoonlijk afstemming voor je doen en je delen wat daarin naar boven kwam. Zo maak je een weloverwogen keuze!

De vorige Healing Flow INTENSIVE die ik mocht geven was heel bijzonder. Mijn inbox liep over met berichtjes van: Wauw! Intens! Gaaf! Veel mogen doorbreken! Waardevolle inzichten! En dankbaarheid van beide kanten. Wat een krachtige synergie in de groep!

Omdat ik zo graag wil dat jij het meeste uit jezelf haalt, heb ik ervoor gekozen om de prijs heel behapbaar te houden. De investering voor deze Inner Child Flow INTENSIVE is 299 euro, dat betekent dat je minder dan 10 (!) euro per healing betaalt en jouw kinderen t/m 17 jaar gratis aan deze ervaring mogen deelnemen.

Ik hoop vurig dat jij jezelf deze volgende stap op je pad gunt en verheug me erop je te mogen ondersteunen.

Yes, ik stap met heel mijn hart in de vierweekse INTENSIVE Inner Child: meld je dan HIER aan en ontvang maar liefst 32 energetische healings met emailverslag voor 299 eur!

Met liefde en passie voor het helerschap en zo krachtig mogelijke heling voor jou,
Ik kijk er naar uit met je te mogen verbinden in het helende veld,
Let’s go, let’s flow!
Liefs, Ine

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 a 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!