Healing Flow Home Clearing

Lente Opruiming voor Je Huis

Voel je de frisse lentebries al door je huis waaien? Terwijl de natuur zich vernieuwt en uitbundig groeit, is het ook tijd om je huis te ontdoen van energetische ballast en ruimte te maken voor nieuwe, helende energieën. Daarom nodig ik je uit voor onze speciale aanbieding: de Healing Flow Home Clearing.

Van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april, zal ik met veel licht en liefde een energetische opruiming uitvoeren in jouw huis. Tijdens deze krachtige energetische behandeling op afstand richten we ons op het opsporen en transformeren van een breed scala aan blokkades, van belastende entiteiten, energetische contracten en het sluiten van portalen tot disbalans in je huis. We werken aan het bevrijden van vele lagen van achtergebleven pijn, trauma en andere belastende energieën die de energie van je huis kunnen beïnvloeden.

Dompel jezelf onder in de helende stroom van deze lenteschoonmaak en laat je huis stralen met nieuwe vitaliteit en balans!

Yes! Let’s go, let’s flow!

Voor slechts 97 euro ontvang je een diepgaande en transformerende clearing sessie die je huis een frisse start geeft voor het nieuwe seizoen. Neem LIVE deel aan de ZOOM sessie op vrijdag 19 april tussen 9.00-10.00 of kijk hem later terug.

Grijp deze kans aan om jezelf en je huis te bevrijden van alle oude ballast en ruimte te maken voor groei, vreugde en harmonie. Neem contact met ons op om je plek te reserveren voor deze bijzondere lente aanbieding, want de beschikbaarheid is beperkt en de tijd om te bloeien is nu!

Ik ga aan de slag met het huisadres dat bij aanmelding is opgeven. Laat even via een bericht weten  als er bijzonderheden in huis zijn waar aandacht naartoe mag.

Met liefde,
Ine

Ik hou van opruimen en verheug me erop jouw thuis onder handen te mogen nemen!

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe vrijer en meer authentiek jij jezelf kunt zijn en je levenspad kunt bewandelen! 

 

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

 

Zo werkt de Home Clearing Flow

  • Je meldt je aan via deze link en kiest voor de 3-daagse healing van vrijdag 19 april maart t/m zondag 21 april voor de investering van 97 eur.

  • Ik ontvang je in het Helende Veld waarin je 3 dagen gedragen wordt. Ik ben de Guardian & Spaceholder en zal de veiligheid en alle healing, releases en integration in het veld waarborgen.

  • Vrijdag 19 april om 9u gaan we LIVE op zoom en neem ik je mee voor jouw Home Clearing. Dit zal ca. 60 minuten duren.

  • Goed om te weten! Je hoeft niet op zoom aanwezig te zijn om de healing voor jouw huis te ontvangen, wanneer je deelneemt stroomt dit automatisch door!

  • Ontvang Healing & Teachings! Ik deel dan ook meteen alles wat we mogen zien en helen en neem de ruimte om extra uitleg en diepgang te geven zodat jij bewust met deze inzichten aan de slag kunt.

  • Tijdens deze LIVE is er ook ruimte om vragen te stellen en ervaringen en intenties te delen in de chat, zodat ik die persoonlijk voor je kan bekrachtigen.

Hetgeen wat dit echt bijzonder maakt is dat ik de video’s een speciale quantumactivering geef, waardoor je de healing(s) op een later moment (opnieuw) kunt ontvangen. Dus als je er later aan toe bent bekijk je de video’s opnieuw en dan gaat de healing vanzelf weer stromen! Healing Super Charge!

Of wanneer je deze maand super druk bent of aandacht voor iets anders nodig hebt en de healing wel op een later moment wilt ontvangen, let me know. Dan laat ik hem niet meteen voor je werken, maar kun je op het door jouw gewenste moment de video(‘s) bekijken en de clearings en activeringen ontvangen.

Vanuit mijn hart naar dat van jou,

Ik wens je alle goeds en meer,

Met liefde,

Ine

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

“What a ride!

The Healing Flow Intensive is een prachtig cadeau aan jezelf en de wereld. Gedurende 4 weken neemt Ine je mee in een krachtig helend veld. Het voelt als een warm bad, het voelt veilig. Alles wat gezien mag worden kan zich tonen, hoe heftig of misschien juist heel zacht het ook is. Je kunt erop vertrouwen dat alleen datgene dat ‘rijp’ is om gezien te worden naar de oppervlakte komt. En het is zo fijn om te
voelen en ja, ook om te weten, dat je onderdeel bent van een krachtig veld samen met prachtige andere zielen.

In deze flow waren voor mij de eerste 2 weken zacht en ging ik fluitend doorheen. De laatste 2 weken waren pittig. Allerlei gevoelens en
lichamelijke kwaaltjes kwamen naar boven. Het innerlijk weten dat alleen datgene zich toont dat ik kan dragen gaf rust. En het voelen van de steun in het helende veld gaf nog meer kracht om alles te voelen wat er gevoeld mag worden. Als beloning volgt in de avond een heerlijke
herstellende flow die je helpt om alles te integreren.

Dankbaar voor deze ervaring .”

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de meest stralende, authentieke jij te zijn die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad.

Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen.

In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik regelmatig transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke keer een ander thema. Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 a 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!