Healing Flow INTENSIVE

Heal the (self)Healer

Het is tijd! Het is een hele bijzondere tijd hier op deze aardbol. Moeder aarde is haar frequentie aan het verhogen en de mensheid maakt grote uitdagingen door. Uitdagingen op persoonlijk vlak en collectief. Het is NU tijd! Tijd voor alle healers om in hun kracht en bewustzijn te groeien en hun gaven te ontwikkelen.

Deze healing is voor JOU als jij de roep voelt vanuit je hart en ziel!

Deze healing is voor jou, of je nu net begint met het ontwikkelen van je helerschap, of wanneer je al jarenlang groei en ontwikkeling hebt doorgemaakt en verdieping en bekrachtiging wenst… en alles wat daar tussenin zit! Deze healing verbindt met jou, waar je nu staat en brengt je de grootst mogelijke ontlading, heling en bekrachtiging die op dit moment welkom is voor jou!

Het is tijd voor de volgende stap!
GUN het jezelf!
Heal, groei, open jezelf en help anderen!
Jouw innerlijke proces is de sleutel tot healing van jezelf, je omgeving & het collectief!

Hoe meer heling jij hebt doorgemaakt, hoe meer intens jouw licht straalt, hoe krachtiger jouw vermogen om waar te nemen en te helen, hoe steviger jouw vermogen om HET licht hier op aarde te verankeren, Dankbaarheid overstroomt.

Deze vierweekse Healing Flow INTENSIVE staat volledig in het teken van het vergroten van jouw innerlijke vermogen om jezelf en, als je dat wenst, anderen te helen! Gun jezelf een krachtige boost, zodat jouw zielenenergie vrij kan stromen en jouw intuïtie & heldere gaven meer ruimte mogen krijgen! Deze INTENSIVE aanpak geeft extra ruimte en flow om nog krachtiger blokkades in jezelf te doorbreken en te helen. Doordat jij mag helen, groeien tegelijkertijd ook jouw intuïtie en je helende vermogens en kom je steeds meer in jouw persoonlijke meesterschap. Een bijzondere win-win!

Mijn naam is Ine en het is mijn levensmissie en grootste passie om jou te helpen de meest krachtige (self)healer te worden die je kunt zijn!

Deze healing komt vanuit mijn hart en ziel, wordt gedragen door multidimensionaal bewustzijn en stroomt krachtig door de synergie van de groep en het helende veld wat ik voor jullie mag dragen. Dankbaar in dienstbaarheid, ondersteun ik je op jouw pad, in jouw transformatie.

“Oktober heeft me met de herfst en de Healing Flow veel gebracht rondom loslaten.  Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

“Lieve Ine, ik wil je van harte bedanken voor de mooie, diepe en healende flow! Ik heb echt wel weer verschuivingen gevoeld. Omdat ik van ver kom, zijn dat echt kleine stapjes, maar die zijn er wel! Sowieso merk ik dat ik mij echt een stuk beter ben gaan voelen nadat ik de Levensvreugde Healing Flow deed en nu de Divine Masculine & Feminine INTENSIVE Flow heb mee mogen maken. Want in de zomer had ik echt het diepte punt weer bereikt en juist daarom vind ik het extra fijn om te merken dat ik me nu beter voel en dat ik innerlijke groei bij mij zelf opmerk sinds deze 2 prachtige flows! Dankbaar voor altijd en eeuwig!🙏🏽❤️”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

“What a ride!

The Healing Flow Intensive is een prachtig cadeau aan jezelf en de wereld. Gedurende 4 weken neemt Ine je mee in een krachtig helend veld. Het voelt als een warm bad, het voelt veilig. Alles wat gezien mag worden kan zich tonen, hoe heftig of misschien juist heel zacht het ook is. Je kunt erop vertrouwen dat alleen datgene dat ‘rijp’ is om gezien te worden naar de oppervlakte komt. En het is zo fijn om te
voelen en ja, ook om te weten, dat je onderdeel bent van een krachtig veld samen met prachtige andere zielen.

In deze flow waren voor mij de eerste 2 weken zacht en ging ik fluitend doorheen. De laatste 2 weken waren pittig. Allerlei gevoelens en
lichamelijke kwaaltjes kwamen naar boven. Het innerlijk weten dat alleen datgene zich toont dat ik kan dragen gaf rust. En het voelen van de steun in het helende veld gaf nog meer kracht om alles te voelen wat er gevoeld mag worden. Als beloning volgt in de avond een heerlijke
herstellende flow die je helpt om alles te integreren.

Dankbaar voor deze ervaring .”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

Met deze vier thema’s gaan we intensief aan de slag:

Week 1 ~ Sacred Intuition

In deze eerste week gaan we je intuïtie en de afstemming op jouw eigen innerlijke wijsheid én de universele hogere wijsheid steeds verder vrijmaken en bekrachtigen. Het vertrouwen in jouw intuïtie en jouw waarnemingen mag groeien. We nodigen uit zodat ruimte mag ontstaan voor innerlijke stilte, zodat jij je intuïtie veel helderder kunt waarnemen. Let your heart and soul be known <3!

Week 2 ~ Heal the Wounded Healer

We hebben ontdekt dat heel veel healers en mensen die hun leven toewijden aan het zorgen voor anderen, deze beweging hebben gemaakt vanuit de eigen pijn uit dit leven, vorige levens en/of familielijnen. Dit is in mijn ervaring bij meer dan 85% van de gevallen een onderbewuste drijfveer met een bitterzoete mengeling van de oprechte liefdevolle beweging anderen te willen ondersteunen en de eigen onderliggende onverwerkte pijn en onvervulde behoeften. Op zielsniveau is dit wounded healer-schap vaak bewust gekozen om in dit betreffende leven op aarde daar een krachtige groei en heling in te mogen maken. Deze healing gaan we in week 2 een flinke boost geven. We gaan zowel de eigen pijn en blokkades zover mogelijk ontladen als ook jouw zuivere, meest krachtige helerschap integreren.

Week 3 ~ Versterk je Heldere Gaven

Vaak wordt gedacht dat heldere gaven enkel beschikbaar zijn voor die enkelen die een aangeboren talent voor hebben. Dat is gelukkig niet zo! In mijn ervaring heeft iedereen het vermogen om deze gaven te ontwikkelen. In deze week gaan we zoveel mogelijk blokkades en remmingen verwijderen om jouw eigen heldere gaven te helpen ontvouwen. We geven aandacht aan Helder Weten, Helder Horen, Helder Zien, Helder voelen, Helder ruiken/proeven.

Week 4 ~ Open je Derde Oog

Het Derde Oog is onze Sacred Gateway om vanuit het meest zuivere bewustzijn waar te kunnen nemen. Vaak zien we dat het Derde Oog nog (grotendeels) afgesloten is en/of in onze zielenlevens vertroebeld is geraakt. In deze week besteden we bijzondere aandacht aan het openen en uitzuiveren van jouw Derde Oog. Dit versterkt het vermogen om helder te kunnen waarnemen en dat brengt bijzondere mogelijkheden in ons eigen helingsproces én in ons leven en het ondersteunen van anderen. Je kunt zoveel dieper zien, en wat we kunnen zien, kunnen we helen! Omdat het openen grote invloed op je kan hebben, werk we vanuit de krachtige intentie dat het voor je mag openen op een manier en tempo die jouw hoogste goed en jouw meest zuivere levenspad dient!

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.”

 

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet, dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuld gevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit ❤️🙏🏻” ~ Ingrid

Neem de volgende stap in op jouw pad als (self)Healer!

Zo werkt de Healing Flow INTENSIVE

 • Wanneer je volledig de diepte in wilt gaan Flow je alle vier de weken mee en ontvangt dan in totaal 32 energetische afstandsbehandelingen! Elke week zijn dat 8 krachtige healings en iedere week staat in het teken van een bijzonder thema, Sacred Intuition, Healing the Wounded Healer, Versterk je Heldere Gaven & Open je Derde Oog. (wanneer 4 weken te intens is voor je, scroll dan door en lees over de andere mogelijkheden)

 • Tijdens de healing weken ontvang je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 11u een krachtige, opschonende healing waarin we ontzettend veel blokkades mogen opruimen rondom het thema van de healing. Denk hierbij aan emotionele en mentale blokkades, hartmuren, beperkend bewustzijn, belastende patronen, mechanismes en matrixen, karma, belastingen uit de familielijnen, onverwerkte pijn en trauma, belastende entiteiten en E.T.’s en een veelheid aan belastende externe energieën, angsten en remmingen, blokkades op heling en helend vermogen, collectieve belastingen, tijdlijnen en parallelle levens en nog veel meer.

  Later op de dag tussen 21 en 23u ontvang je een restorative & integrative healing waarin we de opschoning ondersteunen, jouw zuivere zielenessentie bekrachtigen én je up-levelen zodat je elke keer in een hogere bewustzijnsfrequentie en dimensie verankerd bent.

 • Wanneer ik met de healingsessie start ontvang je altijd bericht via de Iedereen kan Helen – app & je email. Ook ontvang je via deze weg een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de sessie en wat er geheeld en ondersteund mocht worden. Zo kun je het rustig nalezen op een moment wat fijn is voor jou.

 • Personal touch! Wanneer je dat wilt kun je jouw persoonlijke intentie voor deze healing met me delen. Ik zal deze dan persoonlijk voor jou bekrachtigen en meenemen tijdens alle opschonende behandelingen. Je kunt me je intentie sturen op ine@iedereenkanhelen.nl of een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. 

 • Goed om te weten!

  * Je mag tijdens de behandelingen er voor kiezen om ontspannen te liggen of zitten om het bewust te ontvangen, maar dat hoeft niet! Dus als je dan lekker aan het werk bent, bezig met de kindjes of een wandeling in het bos maakt, de healing komt vanzelf bij je binnen. Wanneer je vragen hebt of je ervaringen wilt delen, kun je altijd een berichtje sturen. Ik stem dan af op je energie en geef je helder mogelijk reactie.

  * De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken.

  * Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Mag ik me voorstellen?

Ik ben Ine

Zoals ik eerder al deelde is het mijn grote passie en levenswerk om jou te ondersteunen de beste (self)healer te worden die je kunt zijn! En iedereen die me kent zal beamen dat de energie en het enthousiasme er vanaf spat ;-)! Ik werk vanuit het hart, vol compassie en een flinke dosis humor!

Mijn eigen helingspad bewandel ik al ruim 20 jaar, waarbij ik al ongelofelijk veel pijn en trauma in mezelf heb mogen ontdekken en helen. Een bijzonder leerzame weg die werkelijk transformerend is geweest! In 2007 startte ik mijn eigen holistische praktijk waarin ik energetische behandelingen, Chinese geneeswijzen (acupunctuur) en intuïtieve coaching in verschillende vormen inzet om mensen te ondersteunen op hun pad. Ik heb mezelf mogen ontvouwen tot wie ik nu ben, veel verschillende vormen van healing en behandelen geleerd en ervaren, jarenlange ervaring opgedaan in de praktijk waarin ik de kans kreeg om een bijzonder fijne afstemming te ontwikkelen en dat toe te passen in mijn werk.

Sinds een aantal jaren geef ik mijn trainingen energiewerk vanuit een krachtige fusion van training & energetische healing om mensen te leren hun innerlijke helerschap te versterken én zichzelf en anderen succesvol te kunnen behandelen (inmiddels al meerdere niveau’s voor de liefhebbers). In 2021 werd ik sterk (be)geleid vanuit bronbewustzijn en hoogfrequente gidsen in de richting van groepshealing. Ik ontdekte hoe ik het helende veld kon bouwen en bekrachtigen en hoe ik de synergie van de groep kan gebruiken als transformerende flow. Sindsdien geef ik maandelijks transformerende energetische groepsbehandelingen op afstand, oftewel de Healing Flow.

Deze Flow ondersteunt elke maand een ander thema en deze maand een thema wat me bijzonder na aan het hart staat! Heal the (self)Healer! Een diepe dankbaarheid voel ik… een ode aan jou! Jij die jouw (zelf)helende pad dapper bewandelt.. luisterend naar de roep van je ziel!

Het licht in mij, groet het licht in jou! Aangenaam!

Neem de volgende stap in op jouw pad als (self)Healer!

Het belooft een INTENSIVE Healing Flow te worden waarin we onvermijdelijk nieuwe inzichten en aspecten van onszelf mogen ontdekken. Waarin we de deur steeds verder open zetten om onze innerlijke gaven te ontvouwen en steeds meer krachtig en stralend in ons helerschap mogen staan!

FLOW je met ons mee?

Ik heb er ongelofelijk veel zin innn! De intensive in oktober heeft al geleerd dat er veel heling en doorbraken mogelijk zijn in twee weken, dus ik verheug me op deze Heal the (self)Healer INTENSIVE! Let’s go, let’s flow!

Het meest optimale effect ervaar je wanneer je dapper en open de vierweekse INTENSIVE instapt! Voel je welkom.
Mocht dat om wat voor reden dan ook niet zijn wat je wilt, dan is het goed te weten dat je ook kunt deelnemen aan één of twee weken naar keuze. De investering voor jouw week van voorkeur met maar 8 energetische afstandsbehandeling vraag een investering van 99 eur.

Als je twijfelt en graag persoonlijk advies wilt of deze intensive juist is voor jou… mail me dan op ine@iedereenkanhelen.nl met je vraag en ik zal een persoonlijk afstemming voor je doen en je delen wat daarin naar boven kwam. Zo maak je een weloverwogen keuze!

Het pad van de Healer is een roeping! Of je nu net pas begint, jarenlange ervaring hebt of alles wat daar tussenin zit… of je al veel vertrouwen voelt of juist heel erg aan jezelf twijfelt.. deze Heal the (self)Healer maand gaat jou helpen om je licht te versterken, ruimte te creëren en jouw helende vermogen naar de next level te brengen!

De vorige Healing Flow INTENSIVE die ik mocht geven was heel bijzonder. Mijn inbox liep over met berichtjes van: Wauw! Intens! Gaaf! Veel mogen doorbreken! Waardevolle inzichten! En dankbaarheid van beide kanten. Wat een krachtige synergie in de groep!

Omdat ik zo graag wil dat jij het meeste uit jezelf haalt, heb ik ervoor gekozen om de prijs heel behapbaar te houden. De investering voor deze Heal the (self)Healer Healing Flow INTENSIVE is 299 euro, dat betekent dat je minder 10 euro per behandeling betaalt!

Ik hoop vurig dat jij jezelf deze volgende stap op je pad gunt en verheug me erop je te mogen ondersteunen.

 

Yes, ik stap met heel mijn hart in de vierweekse HEAL THE (SELF)HEALER INTENSIVE: meld je dan HIER aan en ontvang maar liefst 32 energetische healings met emailverslag voor 299 eur!

 

Wil je je aanmelden voor één of twee specifieke weken, selecteer dan hier jouw Healing Flow naar keuze en meld je aan via de link:
Week 1, start op 07-11-22: Sacred Intuition á 99 eur
Week 2, start op 14-11-22: Wounded Healer á 99 eur
Week 3, start op 21-11-22: Heldere Gaven á 99 eur
Week 4, start op 28-11-22: Open je Derde Oog á 99 eur

Voel je welkom om alle healing te ontvangen die jij wenst!

Met liefde en passie voor het helerschap en zo krachtig mogelijke heling van jezelf en/of anderen,
Ik kijk er naar uit met je te mogen verbinden in het helende veld,
Let’s go, let’s flow!
Liefs, Ine

Vraag me om persoonlijk advies ;-)

Kan best even wennen zijn, deze manier van healing ontvangen. Het is ook pas sinds de laatste 5 a 6 jaar dat energetische groepsheling op afstand echt op grotere schaal geworteld mocht worden hier op aarde. Wanneer je vragen hebt of niet zo goed weet of deze healing passend is voor jou op dit moment in je proces, mail me! Je kunt je vragen sturen naar ine@iedereenkanhelen.nl en dan doe ik een persoonlijke afstemming en deel deze met jou. Ik neem graag de tijd voor je vragen. Deze afstemming is als vanzelfsprekend volledig gratis en vrijblijvend. Ik vind het waardevol dat je een weloverwogen keuze kunt maken ;-)

Zo ervaarden anderen het verschil tussen een individuele energetische afstandsbehandeling en een energetische groepsafstandsbehandeling:

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig als een individuele energetische afstandsbehandeling en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

 Ik ben nieuwsgierig en wil het ook graag ervaren!