Healing Flow

Healing is a way of life!

Healing Flow september ~ Levensvreugde

De Healing Flow start op dinsdag 6 sept en neemt ons mee in LEVENSVREUGDE! Het is tijd om ons hart vrij te maken en te laten stromen zodat we weer opnieuw diepe vreugde mogen ervaren. We gaan voorbij tevredenheid, in verbinding en dankbaarheid, naar extase! Onze natuurlijke staat van zijn! Die diep verankerd is onze ziel! Het is onze essentie! Dat onze ziel weer mag stromen, creëren, dansen, zingen, lachen en springen. In ontzag voor alle moois wat het leven ons te bieden heeft. Full of joy, full of life! Pure Bliss!
Veel liefs,Ine

Maak kennis met de:

Healing Flow

Een flow van healing die mag meereizen door jouw leven…
Zonder extra drukte in je agenda, of druk op je portemonnee..
In je eigen omgeving, in het ritme van jouw dag, gewoon als vanzelf mogen ontvangen…
Elke maand een thema van heling wat centraal staat. September staat in het teken van “Levensvreugde”.

Als partner, moeder van twee jonge kinderen en ondernemer weet ik als geen ander wat het van ons vraagt om elke keer opnieuw de balans te vinden in het leven en een krachtige ontwikkeling door te maken. Dat zie ik ook om me heen. De wil is er zeker! Maar ik zie vaak dat de persoonlijke groei en heling op de achtergrond verdwijnen, zo gauw andere verantwoordelijkheden roepen. Maar waarom moeten we kiezen?! En als je al wel regelmatig mooie stappen aan het zetten bent in je leven, dan geeft deze Healing Flow je een boost!

Vanuit 14 jaar ervaring werd zichtbaar welke blokkades wij allen op onze eigen manier ervaren. Allemaal lagen die afgepeld mogen worden zodat we steeds meer licht en puur onszelf kunnen zijn. Met die lagen ruimen we allerlei soorten blokkades en remmende energie op zoals onverwerkte emoties, mentale blokkades, overtuigingen, patronen en programmering, belastende energieën van buitenaf, entiteiten, karma, koorden, vloeken en nog veel meer.

Met veel liefde en enthousiasme deel ik met jullie deze bijzondere vorm van heling, geboren vanuit mijn hart voor jou! Wanneer je ervoor kiest om het beste uit jezelf en je leven te halen, is het heel waardevol om regelmatig bewust lagen af te gooien die je niet meer dienen. Steeds minder oude pijnen, patronen en belastingen die je nog remmen… steeds meer jouw stralende ziel die je leidt voor een vervullend leven vanuit je hart!

Met elke blokkade die we opruimen komt jouw stralende ziel steeds meer naar voren. Hoe meer ruimte er is voor je hart en ziel, hoe makkelijker jij je leven kunt vormgeven op een manier die jou recht doet. 

Zo werkt het!

Je ontvangt 4 energetische groepsbehandelingen op afstand vol opruiming en activering in één maand.
We ruimen elke keer zoveel mogelijk blokkades op en creëren steeds meer ruimte voor jou.
Na elke behandeling ontvang je de omschrijving van alles wat geheeld en opgeruimd mocht worden.
 

Personal touch!

Ik ontvang graag jouw intentie voor deze maand!
Deze neem ik mee en zal ik energetisch ondersteunen en bekrachtigen.
 

Extra bonus!

Omdat in overvloed alleen maar meer wil stromen…
Ontvang je gratis 4 x een restorative healing sessie een aantal uren na afronding van de energetische behandeling. 
 

Alles bij elkaar ontvang je in één maand tijd 8 energetische afstandsbehandelingen voor slechts 99 euro!

Wil je weten of een bepaald thema zinvol is voor jou?
Stuur me een berichtje en ik test het voor je uit <3

 

Goed om te weten!

* Voor je Healing Flow hoef je niets aan te passen, je kunt gewoon je dagelijkse dingen doen. De ervaring leert dat de heling binnenkomt op het moment dat het voor jou juist is. 
* De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken. 
* Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.
* Wanneer je er goed bij voelt kun je Healing Flow meerdere maanden na elkaar doen, als een helende rode draad door het leven. <3

Zo doe je mee aan de Healing Flow

Sta je open om heling onderdeel te maken van je leven, zodat jouw essentie steeds vrijer kan stromen?

  • Elke maand staat in het teken van een waardevol thema. In de Healing Flow ontvang je 4 energetische afstandsbehandelingen op dinsdagmiddag & -avond. Het thema en de data worden van tevoren bekend gemaakt via nieuwsbrief, facebook en instagram.

  • Meld je aan door via de Iedereen kan Helen – app de Healing Flow á 99 euro te selecteren in de shop en aan te schaffen of door rechtstreeks op deze link HIER te klikken.

  • Uiterlijk voor 12:00u op die eerste dinsdag van de maand ontvang ik graag je persoonlijke intentie voor die maand, stuur me een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. Het kan gaan om een lichamelijke klacht, maar mogelijk ook een emotioneel, mentaal of spiritueel onderwerp wat bij je speelt. Zo profiteer je van de groepsheling én ontvang je persoonlijke ondersteuning voor jouw intentie.

  • Op 4 dinsdagmiddagen rond 14:00u start ik de energetische groepsbehandeling, je ontvangt hierover een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Je kunt er op dat moment voor kiezen om even ontspannen te zitten of te liggen, maar dat hoeft helemaal niet, je kunt ook je dag vervolgen zoals je altijd doet. De ervaring leert dat de behandeling bij jou binnenkomt wanneer dat juist is voor jou. Wanneer ik de behandeling in gang heb gezet ontvang je weer een bericht waarin je kunt teruglezen wat we die dag allemaal mochten helen.

  • Op die 4 dinsdagavonden tussen 20:00u en 22:00u ontvang je van mij als nog een diepgaand helende, voedende en bekrachtigende behandeling. Ik stuur weer een berichtje via de app wanneer ik begin.

  • Wanneer het goed voelt voor je, kun je er elke maand opnieuw voor kiezen om verder te gaan in de Healing Flow. Heb je een bepaald thema wat aandacht mag krijgen? Dan ontvang ik graag je verzoekje :-D. Tot flows… Liefs, Ine

Ik schrijf me nu in voor de Healing Flow van aankomende maand!

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.

Oktober heeft me met de herfst en de flow veel gebracht rondom loslaten. . Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

 “Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De eerste Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA!
Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had! 

De eerste Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

Wanneer je twijfelt of het dienend kan zijn om deel te nemen aan de Healing Flow of een specifiek thema van de maand, stuur me dan een berichtje en ik test het energetisch voor je uit <3. Ik neem graag de tijd voor je vragen!

Ik wil deelnemen aan de Healing Flow!