Healing Flow december ~

Sacred Heart

Healing is a way of life!

In deze donkere maanden worden we uitgenodigd om steeds dichter bij onze ware essentie, onze ziel te komen. Daarom ben ik geleid om in deze bijzondere decembermaand een krachtige healing te faciliteren om dit proces te ondersteunen.

De healing voor ons Sacred Heart!

Ons Hart kennen we als een belangrijk orgaan in ons lichaam en het centrum van ons gevoel en de liefde die we mogen ervaren voor onszelf en anderen. Daarbij is er nog een bijzondere verbinding die we vaak niet zo bewust ervaren. De krachtige worteling van onze Ziel in ons Hart! Onze ziel doorstroomt ons hele lichaam en energieveld en heeft als bijzonder centrum het hart gekozen.

Vanuit ons Sacred Heart zijn we in staat om:
<3 te verbinden met hogere dimensies van bewustzijn
<3 toegaan te krijgen tot ons meest zuivere Weten en verbinding met de Bron
<3 te groeien en vanuit diepere verbinding in onszelf en met het AL
<3 vanuit kalme innerlijke wijsheid door het leven te gaan
<3 en nog veel meer!

Leven vanuit ons Sacred Heart… is leven vanuit liefde, leven vanuit compassie, leven vanuit verbinding, leven vanuit diep vertrouwen in jezelf en het leven!

Helaas zie ik in de praktijk dat meer dan 90% van de mensen niet of onvoldoende in staat is om vanuit het Sacred Heart te leven. Hier kom ik veel verschillende en vaak ook hardnekkige lagen van energetische blokkades tegen, zoals:

– onverwerkte pijn en emoties
– angst en belastende programmeringen die dit in stand houden
– onmacht en onbewustzijn om deze kracht te benutten
– trauma energie en de van daaruit voortvloeiende beschermingsmechanismes en blokkades
– belastende externe energie, belastende entiteiten en E.T.’s
– collectieve belastingen en remmende programmering en matrix
– enzovoortz!

Tijdens deze 8 healings in december gaan we op krachtige wijze zoveel mogelijk van deze blokkades en remmingen verwijderen en je verbinding met je Sacred Heart herstellen. Zodat je steeds meer vrij en ongeremd kunt verbinden met het vijfde dimensionale bewustzijn (of hoger!) en jij met een krachtig stralend hart jouw levenspad kunt bewandelen.

Normaal gesproken is deze serie van healings 99 eur, maar ik voel heel sterk dat ik deze maand graag een hele grote korting van 81% wil geven! Juist omdat de Healing van je Sacred Heart zo essentieel is in deze tijd! We hebben meer mensen nodig die krachtig en vrij vanuit hun hart leven! We hebben meer mensen nodig die vanuit liefde bijdragen aan een betere samenleving waarin we elkaar oprecht zien, steunen, inspireren en helpen. Samen kunnen wij de wereld weer tot een mooie liefdevolle plek maken! Voel jij deze calling?

Laat me jou ondersteunen! Mijn ziel danst bij de gedachten dat ik bij mag dragen aan deze mooie ontwikkeling!
Nu geen 99 eur, maar slechts 19 eur! Nodig je familie en vrienden uit als je voelt dat dit passend kan zijn voor hen.

Meld je gauw aan via de link 

Vanuit mijn Hart naar dat van jou!

Ik wens je alle goeds,

Let’s flow,
Liefs,
Ine

Zo werkt de Healing Flow

Zo werkt het de Healing Flow !

Je ontvangt in totaal 8 energetische groepsbehandelingen op afstand vol opruiming, activering en restorative energie.
We ruimen elke keer zoveel mogelijk blokkades op en creëren steeds meer ruimte voor jou.
Na elke behandeling ontvang je mailbericht met de omschrijving van alles wat geheeld en opgeruimd mocht worden.
 

Personal touch!

Ik ontvang graag jouw intentie voor deze maand!
Deze neem ik mee en zal ik energetisch ondersteunen en bekrachtigen.
 

Alles bij elkaar ontvang je 8 energetische afstandsbehandelingen voor slechts 19 euro!

Wil je weten of een deze Healing Flow Sacred Heart dienend kan zijn voor jou?
Stuur me een berichtje en ik geef je graag persoonlijk advies <3

 

Goed om te weten!

* Voor je Healing Flow hoef je niets aan te passen, je kunt gewoon je dagelijkse dingen doen. De ervaring leert dat de heling binnenkomt op het moment dat het voor jou juist is. 
* De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken. 
* Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.
* Wanneer je er goed bij voelt kun je Healing Flow meerdere maanden na elkaar doen, als een helende rode draad door het leven. <3

Zo doe je mee aan de Healing Flow

Sta je open om heling onderdeel te maken van je leven, zodat jouw essentie steeds vrijer kan stromen?

  • Elke Healing Flow staat in het teken van een waardevol thema. In de Healing Flow ontvang je in totaal 8 energetische afstandsbehandelingen. Op elk van deze 8 dagen ontvang je twee energetische behandelingen. De eerste rond 9u in de ochtend, de tweede rond 21u in de avond. Het thema en de data worden van tevoren bekend gemaakt via nieuwsbrief, facebook en instagram.

  • Meld je aan door via de Iedereen kan Helen – app de Healing Flow te selecteren in de shop en aan te schaffen of door rechtstreeks op deze link in de nieuwsbrief of social media post te klikken.

  • Liefst uiterlijk voor aanvang van de Healing Flow ontvang ik graag je persoonlijke intentie voor die Flow, stuur me een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. Het kan gaan om een lichamelijke klacht, maar mogelijk ook een emotioneel, mentaal of spiritueel onderwerp wat bij je speelt. Zo profiteer je van de groepsheling én ontvang je persoonlijke ondersteuning voor jouw intentie.

  • Wanneer de Healing Flow behandelingen starten ontvang je altijd een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Je kunt er op dat moment voor kiezen om even ontspannen te zitten of te liggen, maar dat hoeft helemaal niet, je kunt ook je dag vervolgen zoals je altijd doet. De ervaring leert dat de behandeling bij jou binnenkomt wanneer dat juist is voor jou. Ik zal je ook altijd laten weten wat er geheeld mag worden tijdens de sessies, je ontvangt hiervan bericht.

  • Wanneer het goed voelt voor je, kun je er elke maand opnieuw voor kiezen om verder te gaan in de Healing Flow. Heb je een bepaald thema wat aandacht mag krijgen? Dan ontvang ik graag je verzoekje :-D. Tot flows… Liefs, Ine

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.

Oktober heeft me met de herfst en de flow veel gebracht rondom loslaten. . Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

 “Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

“De eerste Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA!
Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had! 

“De eerste Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

Wanneer je twijfelt of het dienend kan zijn om deel te nemen aan de Healing Flow of een specifiek thema van de maand, stuur me dan een berichtje en ik test het energetisch voor je uit <3. Ik neem graag de tijd voor je vragen!