Healing Flow

Healing is a way of life!

Welkom

Met veel liefde en enthousiasme deel ik met jullie een nieuwe vorm van heling, geboren vanuit mijn hart voor jou! Wanneer je ervoor kiest om het beste uit jezelf en je leven te halen, is het heel waardevol om regelmatig heel bewust lagen af te gooien die je niet meer dienen. Steeds minder oude pijnen, patronen en belastingen die je nog remmen… steeds meer jouw stralende ziel die je leidt voor een vervullend leven vanuit je hart!

Als partner, moeder van twee jonge kinderen en ondernemer weet ik als geen ander wat het van ons vraagt om elke keer opnieuw de balans te vinden in het leven en een krachtige ontwikkeling door te maken. Dat zie ik ook om me heen. De wil is er zeker! Maar ik zie vaak dat de persoonlijke groei en heling op de achtergrond verdwijnen, zo gauw andere verantwoordelijkheden roepen. Maar waarom moeten we kiezen?! En als je al wel regelmatig mooie stappen aan het zetten bent in je leven, dan geeft deze Healing Flow je een boost!

In het voorjaar voelde ik sterk de behoefte om een manier te vinden om heling zo krachtig mogelijk en tegelijkertijd super laagdrempelig aan te kunnen bieden, bomvol waarde voor je geld. En zoals het universum werkt, werd ik geleid en geïnspireerd. Het was een intense, heftige periode van confrontatie, ontdekkingen, persoonlijke groei en creatie. Dankbaar dat ik deze vorm van heling mocht vormgeven <3. En nu ben ik klaar om dit moois met jullie te delen! Tadaaaaa :-))

Ik nodig je uit om mee te gaan in de

Healing Flow

Voel of het voor je resoneert…

Een flow van healing die mag meereizen door jouw leven…
Zonder extra drukte in je agenda, of druk op je portemonnee..
In je eigen omgeving, in het ritme van jouw dag, gewoon als vanzelf mogen ontvangen…
Elke maand een thema van heling wat centraal staat.. Oktober in het teken van Loslaten & Detox

Vanuit 14 jaar ervaring werd zichtbaar welke blokkades wij allen op onze eigen manier ervaren. Allemaal lagen die afgepeld mogen worden zodat we steeds meer licht en puur onszelf kunnen zijn. Met die lagen ruimen we allerlei soorten blokkades en remmende energie op zoals onverwerkte emoties, mentale blokkades, overtuigingen, patronen en programmering, belastende energieën van buitenaf, entiteiten, karma, koorden, vloeken en nog veel meer.

Met elke blokkade die we opruimen komt jouw stralende ziel steeds meer naar voren. Hoe meer ruimte er is voor je hart en ziel, hoe makkelijker jij je leven kunt vormgeven op een manier die jou recht doet.

Zo werkt het!

Je ontvangt 4 energetische groepsbehandelingen op afstand vol opruiming en activering in één maand
We ruimen elke keer zoveel mogelijk blokkades op en creëren steeds meer ruimte voor jou
Na elke behandeling ontvang je de omschrijving van alles wat geheeld en opgeruimd mocht worden

Personal touch!

Ik ontvang graag jouw persoonlijke intentie voor deze maand!
Deze neem ik mee en zal ik energetisch ondersteunen en bekrachtigen

Extra bonus!

Omdat in overvloed alleen maar meer wil stromen…
Ontvang je gratis 4 x een restorative healing sessie een aantal uren na afronding van de energetische behandeling.

Alles bij elkaar ontvang je in één maand tijd 8 energetische afstandsbehandelingen
voor slechts 99 euro!

Wil je weten of een bepaald thema zinvol is voor jou?
Stuur me een berichtje en ik test het voor je uit <3

Goed om te weten!

* Voor je Healing Flow hoef je niets aan te passen, je kunt gewoon je dagelijkse dingen doen. De ervaring leert dat de heling binnenkomt op het moment dat het voor jou juist is.
* De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken.
* Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen
* Wanneer je er goed bij voelt kun je Healing Flow meerdere maanden na elkaar doen, als een helende rode draad door het leven <3

Nieuwsgierig?
Resoneert het voor je?
Wil je het graag eens ervaren?
Wil je graag in een ritme van healing en ontwikkeling zijn?

Meld je dan aan via onderstaande link:

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

Wil je graag weten of het dienend is voor jou? Stuur me een berichtje en ik test het voor je uit.

Nieuwsgierig voor welke klachten je een afstandsbehandeling kunt inzetten? 

We herstellen balans in je lijf en je energieveld en ruimen verstorende energie en blokkades op

Herstel van balans in
 • lichaam, geest en ziel
 • beleving van emoties
 • meridianen en wondermeridianen
 • chakra’s
 • organen en weefsels
 • skelet en gewrichten
 • regulerende systemen
 • energieveld
 • levensritme
 • etc.
Opruimen en verwijderen van
 • onverwerkte emotionele pijn en blokkades
 • traumaherinnering in lichaam
 • doorbreken hartmuur
 • negatieve overtuigingen
 • belastende programmering
 • saboteurs, curses en entiteiten
 • negatieve belasting in de familielijn
 • karmische belasting
 • energetische toxines en pathogenen
 • pre-conceptie, pre-nataal en geboortetrauma
 • etc
Lees meer over energiewerk
Ik wil deelnemen aan de Healing Flow!

Zo doe je mee aan de Healing Flow

Sta je open om heling onderdeel te maken van je leven, zodat jouw essentie steeds vrijer kan stromen?

 • Elke maand staat in het teken van een waardevol thema. In de Healing Flow ontvang je 4 energetische afstandsbehandelingen op dinsdagmiddag & -avond. Het thema en de data worden van tevoren bekend gemaakt via nieuwsbrief, facebook en instagram.

 • Meld je aan door via de Iedereen kan Helen – app de Healing Flow á 99 euro te selecteren in de shop en aan te schaffen of door rechtstreeks op deze link HIER te klikken.

 • Uiterlijk voor 12:00u op die eerste dinsdag van de maand ontvang ik graag je persoonlijke intentie voor die maand, stuur me een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. Het kan gaan om een lichamelijke klacht, maar mogelijk ook een emotioneel, mentaal of spiritueel onderwerp wat bij je speelt. Zo profiteer je van de groepsheling én ontvang je persoonlijke ondersteuning voor jouw intentie.

 • Op 4 dinsdagmiddagen tussen 13:00u en 14:00u start ik de energetische groepsbehandeling, je ontvangt hierover een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Je kunt er op dat moment voor kiezen om even ontspannen te zitten of te liggen, maar dat hoeft helemaal niet, je kunt ook je dag vervolgen zoals je altijd doet. De ervaring leert dat de behandeling bij jou binnenkomt wanneer dat juist is voor jou. Wanneer ik de behandeling in gang heb gezet ontvang je weer een bericht waarin je kunt teruglezen wat we die dag allemaal mochten helen.

 • Op die 4 dinsdagavonden tussen 20:00u en 21:00u ontvang je van mij als kadootje nog een extra portie helende, voedende en bekrachtigende energie. Ik stuur weer een berichtje via de app wanneer ik begin.

 • Wanneer het goed voelt voor je, kun je er elke maand opnieuw voor kiezen om verder te gaan in de Healing Flow. Heb je een bepaald thema wat aandacht mag krijgen? Dan ontvang ik graag je verzoekje :-D. Tot flows… Liefs, Ine

KIES VOOR LIEFDEVOLLE HELING VOOR JEZELF OF JE KIND
Ik schrijf me nu in voor de Healing Flow van aankomende maand!

Wanneer je twijfelt of het dienend kan zijn om deel te nemen

aan de Healing Flow of een specifiek thema van de maand,

stuur me dan een berichtje en

ik test het energetisch voor je uit!