Healing Flow INTENSIVE

Healing Divine Masculine & Feminine

Healing is a way of life!

Deze Healing Flow is een  INTENSIVE! Dit betekent dat je 16 healings ontvangt in 2 weken! Deze intensieve aanpak geeft ons de ruimte om enorm veel te ontladen wat niet meer dient en hardnekkige blokkades en remmingen steeds meer te verzachten en mogelijk zelfs helemaal te doorbreken!

En dat is wel nodig want we maken een Deep Dive in de:

Healing van Divine Masculine & Feminine Energies

Het is essentieel om ons bewust te zijn dat we allemaal Masculine & Feminine energies in ons dragen, ze zijn beiden waardevol en noodzakelijk. Net zoals alles Yin en Yang in zich heeft, dragen alle mensen een eigen unieke combinatie van de divine masculine en feminine energy in hun blauwdruk. Wanneer je door het leven beweegt op een manier die recht doet aan jouw blauwdruk, zit je lekker in je vel, stroomt je leven natuurlijk en ga je op een meer afgestemde, dienende manier verbindingen aan met anderen.

Zowel op individueel niveau als collectief wordt ons gevraagd om grote transformatie en daarin bewegen we het beste mee als we deze energieën zo stevig en afgestemd mogelijk in onszelf verankeren en integreren. Zo komen we zelf meer in balans en doen we recht aan beide bijzondere kwaliteiten.

De mannelijke energie als rots in de branding. Helder, stevig, voorspelbaar, met heldere keuzes voor het grotere goed. Beschermend, verankerend en zorg dragend voor de liefde en het vrouwelijke, met een krachtig vermogen om vooruit te kijken en te bouwen. De vrouwelijke energie, krachtig in verbinding, liefde, zorgzaamheid voor zelf en anderen, inspiratie als bron van leven. Omarmt vrijheid, creativiteit en de verandering van het leven. Stromend als een rivier in de veilige bedding van de mannelijke energie. In staat om zich over te geven aan de flow van het leven en te bewegen vanuit een diepe verbinding met hart en gevoel.

Ik nodig je uit om te ontdekken hoe deze twee energieën elkaar aanvullen en bekrachtigen in jezelf! En hoe je meer balans en voedende verbinding kunt vinden in je menselijke verbindingen als je deze energie in jezelf hebt kunnen helen…

Wanneer je vrouwelijke energie uit balans raakt kun je dit herkennen als overmatige emotionele beleving en vastzitten in drama, diepe angst om gezien te worden, je geblokkeerd voelen in je flow en creativiteit, overgevoelig zijn en mood swings hebben, geremd of geblokkeerd worden in seksualiteit, onzekerheid, schaamte en vinden dat je niet goed genoeg bent, etc.

Wanneer je mannelijke energie uit balans raakt is het mogelijk dat je je steeds meer gaat afsluiten en tijd voor jezelf nodig hebt, ook kan het zijn dat je minder goed of zelfs helemaal niet meer bij je gevoel kunt, je voelt je mentaal opgebrand, staat constant “AAN” en blijft bezig, je kunt prikkelbaar of fel reageren naar anderen toe, het gevoel hebben jezelf te moeten beschermen of verdedigen, etc.

Tijdens deze 2 weken Healing Flow intensive: Healing of Divine Masculine & Feminine Energies, ontvang je in totaal 16 healings voor 167 EUR die de disbalans in je masculine en feminine energie helpen verzachten en maken we een krachtige beweging naar een meer gezonde uiting van beide energieën en een waardevolle balans tussen beiden.

Voel je dat dit voor je resoneert? Je bent van harte welkom om mee te flowen :-)!
MELD JE HIER AAN.

Ik verheug me erop samen met jullie deze krachtige Deep Dive te maken!
Let’s go, let’s flow!
Much love <3
Ine

PS: Wens je graag een persoonlijk advies? Mail me dan op ine@iedereenkanhelen.nl en ik stem met alle plezier op je af en mail je de bevindingen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Zo werkt de Healing Flow INTENSIVE

Zo werkt het de Healing Flow INTENSIVE!

Je ontvangt in totaal 16 energetische groepsbehandelingen op afstand vol opruiming, activering en restorative energie in twee weken tijd.
We ruimen elke keer zoveel mogelijk blokkades op en creëren steeds meer ruimte voor jou.
Bij elke behandeling ontvang je mailbericht met de omschrijving van alles wat geheeld en opgeruimd mocht worden.
 

Personal touch!

Ik ontvang graag jouw intentie voor deze maand!
Deze neem ik mee en zal ik energetisch ondersteunen en bekrachtigen.
 

Alles bij elkaar ontvang je in twee weken tijd 16 energetische afstandsbehandelingen voor slechts 167 euro!

Wil je weten of een deze Healing Flow INTENSIVE dienend kan zijn voor jou?
Stuur me een berichtje en ik geef je graag persoonlijk advies <3

 

Goed om te weten!

* Voor je Healing Flow hoef je niets aan te passen, je kunt gewoon je dagelijkse dingen doen. De ervaring leert dat de heling binnenkomt op het moment dat het voor jou juist is. 
* De Healing Flow gaat heel goed samen met andere behandelingen bij Iedereen kan Helen en ook met een veelheid aan andere behandelingen zoals osteopathie, voeding en ondersteunende supplementen, fysiotherapie, etc. Vaak ontstaat er als vanzelf een synergie! Het kan wel fijn zijn om ze niet op dezelfde dag te plannen, zodat elke behandeling de ruimte krijgt om door te werken. 
* Healing Flow is geschikt voor volwassenen en kinderen.
* Wanneer je er goed bij voelt kun je Healing Flow meerdere maanden na elkaar doen, als een helende rode draad door het leven. <3

Zo doe je mee aan de Healing Flow

Wens je meer balans en innerlijke afstemming van Divine Masculine & Feminine Energie?

  • In de Healing Flow INTENSIVE ontvang je in totaal 16 energetische afstandsbehandelingen op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen, op elk van deze 8 dagen ontvang je twee energetische behandelingen. De eerste tussen 9 en 11u in de ochtend, de tweede tussen 21-23u in de avond. Het thema en de data worden van tevoren bekend gemaakt op deze webpagina, via onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram.

  • Meld je aan door op een van de buttons op deze website, in de nieuwsbrief of social media post te klikken.

  • Liefst uiterlijk voor aanvang van de Healing Flow ontvang ik graag je persoonlijke intentie voor die Flow, stuur me een berichtje via de Iedereen kan Helen – app. Dat kan iets zijn binnen het thema wat we gaan helen, maar ook iets anders wat heel belangrijk voor je is. Het kan gaan om een lichamelijke klacht, maar mogelijk ook een emotioneel, mentaal of spiritueel onderwerp wat bij je speelt. Zo profiteer je van de groepsheling én ontvang je persoonlijke ondersteuning voor jouw intentie.

  • Wanneer de Healing Flow behandelingen starten ontvang je altijd een berichtje via de Iedereen kan Helen – app & je email. Je kunt er op dat moment voor kiezen om even ontspannen te zitten of te liggen, maar dat hoeft helemaal niet, je kunt ook je dag vervolgen zoals je altijd doet. De ervaring leert dat de behandeling bij jou binnenkomt wanneer dat juist is voor jou. Ik zal je ook altijd laten weten wat er geheeld mag worden tijdens de sessies, je ontvangt hiervan bericht.

  • Wanneer het goed voelt voor je, kun je er elke maand opnieuw voor kiezen om verder te gaan in de Healing Flow. Heb je een bepaald thema wat aandacht mag krijgen? Dan ontvang ik graag je verzoekje :-D. Tot flows… Liefs, Ine

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.

Oktober heeft me met de herfst en de flow veel gebracht rondom loslaten. . Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

 “Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!

De eerste Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA!
Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had! 

De eerste Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

“Ik heb vanavond een enorm energieke ontlading gehad. Ik voelde me sterk, had overdreven veel energie en het raakte me niet dat iemand me probeerde klein te krijgen. Heb oprecht en liefdevol vanuit mijn rol kunnen reageren, zonder schuldgevoel of aapjes op mijn schouder pakken. Zo bijzonder krachtig! Wow!! Dank dank dank! Wat een flow waar ik in zit.❤️”

Ik voel een JA, kom maar op met die HEALING FLOW

Wanneer je twijfelt of het dienend kan zijn om deel te nemen aan de Healing Flow of een specifiek thema van de maand, stuur me dan een berichtje en ik test het energetisch voor je uit <3. Ik neem graag de tijd voor je vragen!