Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen

Ine realiseert een serene sfeer in een hippe en drukke omgeving, haar bevlogenheid en vakmanschap hebben er voor gezorgd dat ik zowel bij de acupunctuur als bij de coaching veel baat heb, meer dan ik durfde te denken. Mijn klachten zijn in kaart gebracht en na vier weken nagenoeg verdwenen.

– Harrie

De behandeling van Ine is als een wonder in mijn leven. Oud zeer verdween als sneeuw voor de zon. Ik kan bijna niet geloven dat dit echt gebeurd is.

– Lisette

“De flow is super goed voelbaar; in de middag voelde ik vaak een flinke shift in mijn energie en ‘s avonds een zachte stroom die me hielp om alles wat was vrijgekomen dieper te helen. Het is een mooie ondersteuning die iedere week weer andere dingen brengt. Afhankelijk van waar ik was in mezelf, of letterlijk waar ik de stroom instapte: op een bankje in de natuur, of zelfs tijdens mijn werk middenin een vergadering. Het kan allemaal, het voelt alsof de flow zo precies geeft wat er nodig is, in dat moment, waardoor ik meer afstemming voel in mijn dagelijkse bezigheden. Ik voel me meer aanwezig en meer mezelf dan ik me in tijden heb gevoeld.

Oktober heeft me met de herfst en de flow veel gebracht rondom loslaten. . Ik voel me wakkerder, bevrijd, zachter en meer naar binnen gekeerd – en daardoor juist meer in contact met de mensen en de wereld om me heen. Dank je wel lieve mooie Ine, lichtmeesters en de groep, voor dit krachtige proces!”

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA!
Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had! 

De eerste Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

Al een aantal jaar had ik last van het prikkelbare darm syndroom. Soms was het een tijdje rustig en dan zonder aantoonbare reden was het weer een tijd aanwezig, m.n. een vervelend gevoel en pijn in mijn buik. Ik had al andere ondersteuning gehad en ook al had dit voor mijn gevoel wel bijgedragen ik was nog niet van mijn klachten af. Daarnaast heb ik een druk leven als ondernemer, waardoor ik o.a. minder goed sliep en spanning had in mijn nek en schouders.

Toen ik bij Ine kwam merkte ik al tijdens de behandeling dat mijn buik begon te ontspannen. Bijzonder om dat zo te merken! Er kwam elke keer wat meer verlichting, maar de klachten gingen op en af. De spanning in mijn nek en schouders ging snel beter. Wat ik altijd erg kon waarderen waren onze gesprekken. Ik vond het heel fijn dat er veel humor, diepgang en vooral ook veel uitdaging in zat! Dat gaf me weer stof tot nadenken en bracht me op het punt dat ik dingen ging veranderen in mijn leven en dat ik in onze gesprekken alles kon delen wat er in me om ging. Hierin bewonder ik Ine’s aandacht, scherpte en aanwezigheid.

De grote verandering kwam toen er na een aantal sessies steeds meer in beweging kwam en er gevoel naar boven kwam. Zo ontdekten we wat de werkelijke oorzaak was van mijn prikkelbare darm; het had te maken met dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven en verleden. Toen ging het met grote sprongen beter. Onze laatste sessie is inmiddels alweer 3 maanden geleden en het gaat nog steeds goed met mijn darmen!

– Marijn, (Eindhoven)

Met de afstandsbehandelingen was ik al bekend en was erg nieuwsgierig naar de Healing Flow met meer mensen, zou dit dan ook zo goed werken? Het antwoord is een dikke JA! Voor de sessie krijg je een reminder, dat vond ik wel fijn om toch even bewust aan mijn intentie te denken terwijl ik met andere dingen bezig was. Het verslag wat je erna ontvangt kwam altijd iets in terug wat ik net nodig had!  De eerste Healing Flow heb ik erg fijn mogen ervaren! Ook al was het niet specifiek op mij gericht, ik heb het even krachtig en soms wel krachtiger mogen ervaren! Ik kijk nu al uit naar de Flow van volgende maand!”

Ik heb Ine leren kennen tijdens een workshop in ons yogacentrum. Ik voelde meteen een klik met haar, haar rust, humor, positieve kijk en natuurlijk interessante therapie. Zonder hele duidelijke hulpvraag nam ik contact met haar op want ik was eigenlijk gewoon heel nieuwsgierig naar acupunctuur. Waar had ik eigenlijk last van? Tja gewoon, soms uitgeblust, overprikkeld, veel te kribbig naar de kinderen en af en toe het gevoel dat ik, heel hard weg wil rennen. Maar ja, heeft niet iedere jonge moeder met kleine kinderen dat? Nou, dat antwoord is dus “Nee!” niet als je bij Ine langs bent geweest in ieder geval.

De sessies met Ine hebben me inzicht gegeven, rust en balans. Zowel op mentaal als op fysiek niveau. Lichamelijke klachten waar ik eigenlijk al lang last van had, maar die niet zo op de voorgrond stonden, bleken ineens gerelateerd aan de onrust en onbalans in mijn hoofd. De combinatie van coaching en acupunctuur is heel fijn. De naaldjes brengen iets teweeg waardoor het voelt alsof de mist rond een probleem op trekt en het bespreekbaar wordt door middel van de coaching gesprekken. Ik voel me rustiger, sterker, meer de “ik” zoals ik wilde zijn. Mijn gezin heeft er enorm veel baat bij. Mijn kinderen zijn rustiger omdat ik dat ook ben. Ook mijn relatie heeft een boost gekregen; in plaats van het gevoel “weg te willen” zijn we tot elkaar gekomen. Nog steeds ga ik met regelmaat bij Ine langs voor een “update” omdat het zo fijn is, en omdat ik steeds meer leer over mezelf. Eigenlijk zou iedereen dit zichzelf moeten gunnen.

– Judith, 35 jaar

In mijn vorige baan heb ik een burnout gekregen en met ondersteuning ben ik daar best oke uitgekomen. Keuzes gemaakt en met voldoende energie ben ik begonnen aan een nieuwe baan die ik heel erg leuk vind. Toch merkte ik dat ik weer last kreeg van vermoeidheid, onrust, slecht slapen en kreeg ik ook steeds meer spanning en pijn in mijn rug, nek en hoofd. Deze klachten herkende ik ook vanuit de periode voordat ik een burnout kreeg. Ik wilde niet nog een keer in die situatie terecht komen en daarom besloot ik aan de slag te gaan met Ine.

Door de behandelingen voelde ik weer meer ontspanning in mijn lichaam en de pijn is nu weg, ook slaap ik weer goed en voel ik me veel rustiger. Tijdens onze gesprekken kwamen we erachter dat ik best perfectionistisch kan zijn en de lat heel hoog leg voor mezelf. Nu weet ik inmiddels waarom ik dat doe en lukt het me best goed om het nu anders te doen. Mijn vrouw vindt dat ik meer ontspannen ben en ik kan zaken makkelijker loslaten. Zowel op het werk als thuis zitten we nu in een hele drukke tijd en ik voel me opvallend ontspannen en m’n klachten blijven weg. Nu zie ik m’n collega’s in de stress en ben zeer blij dat ik dat niet meer zo heb. Ik heb ze al doorverwezen…!

– Anoniem, 37 jaar (Veldhoven)

Ik kwam bij Ine terecht via mijn huisarts met allerlei klachten. Ik voelde me direct al thuis bij haar. Ine heeft me doen inzien dat mijn lichaam me al zolang signalen gaf dat het niet goed ging, maar ik bleef ze eigenlijk negeren. Vandaar allerlei klachten. Door de behandeling en coaching van Ine ben ik in gaan zien dat er nu even tijd is voor mij, dat ik zuinig moet zijn op mijn lichaam en ziel. Ik vind het lastig om mijn grenzen te voelen en daarna te handelen, maar het gaat nu steeds beter. Ik ben gaan beseffen dat ik trots mag zijn op wie ik ben en dat dat goed is en dat ik mag gaan luisteren naar mijn lijf. De liefdevolle benadering van Ine heeft me doen inzien dat het tijd is dat ik ook liefdevol met mezelf om leer gaan, en dat ik iedere dag een beetje liever wordt voor mezelf.

– Ingrid, 57 jaar (Eindhoven)

Oorspronkelijk kwam ik bij Ine voor de migraine waar ik maandelijkse 1 tot 2 dagen last van had. Ik had me er al bij neergelegd dat ik hiermee zou moeten leren leven, maar ik wilde niet steeds pijnstillers innemen. Mijn hoop was dat ik bij Pink Lotus wat verlichting zou vinden en wellicht een oorzaak. Al na de eerste behandeling heb ik geen migraine aanval meer gehad. Ik leer oorzaken bestrijden in plaats van symptomen. De behandelingen zorgen ervoor dat ik stress beter leer aanvoelen. Hierdoor heb ik gaandeweg ook andere problemen aan kunnen pakken waar ik last van had. Ine geeft warmte en veiligheid en weet precies de ‘knopjes’ in mijn voeten te vinden om mijn lichaam te prikkelen om iets los te laten. Dat zorgt er weer voor dat ik tussen de behandelingen zelf ook meer leer voelen en loslaten.

– Anoniem, vrouw (27 jaar)

Sinds een aantal maanden ben ik onder behandeling bij Ine van Pink Lotus. Ik ging eigenlijk alleen voor onderhoud van migraineklachten. Zo ging het bij mijn vorige acupuncturist ook, dus ik dacht dit gewoon voort te zetten. Af en toe wat naalden zetten en zonder ernstige klachten door het leven.

Bij Ine kwamen we er echter snel achter dat ik van veel meer en veel diepere zaken last had dan alleen migraine. De migraine was een gevolg van iets anders, geen oorzaak. Samen zijn we een ontdekkingstocht begonnen die enorm waardevol voor mij is gebleken. Iedere keer dat ik een sessie gehad heb kom ik meer tot mezelf. En jezelf is het beste wat je kunt zijn natuurlijk.

Ik ben erg enthousiast over de werkwijze van Ine en raad haar aan iedereen aan die met zichzelf aan de slag wil en durft!

– Floor, 36 jaar (Eindhoven)

Toen ik voor het eerst bij Ine kwam zat ik midden in een zware periode. Allereerst begon ik door haar behandelingen steeds sneller te herstellen. Niet alleen de naaldjes maar ook haar coachende ondersteuning brachten me elke keer weer terug bij mijn essentie. De terugkerende stimulatie van mijn blauwdrukpunten heeft me uiteindelijk geholpen om een beslissing te nemen die mijn leven zou veranderen. Een beslissing die past bij wie ik werkelijk ben. Ine’s behandelingen zijn effectief en haar warme en coachende ondersteuning geven mij het vertrouwen om steeds diepere lagen van mezelf te ontdekken en te helen. Ik beveel haar van harte aan!

– Patty Post, Astrologisch coach & trainer

Graag laat ik je weten dat ik ontzettend blij ben dat ik jou gevonden heb. De sessies doen me heel erg goed en ik voel me altijd gesteund door je wijsheid, warmte en vertrouwen. Hierdoor kan ik groeien als persoon en richting geven aan mijn leven, daar ben ik heel dankbaar voor. In het nieuwe jaar hoop ik nog vele stappen te kunnen maken.

– Anoniem

Ik ben erg blij met de behandeling. Naast het feit dat het een positieve uitwerking heeft op o.a. mijn migraine, is het ook erg rustgevend. Ik vind ook dat je het op een fijne manier benaderd. Je bent een liefdevol en warm persoon, met hart voor de patient en de praktijk.

– Marco

Bij de website van Pink Lotus had ik direct een goed gevoel. Toen ik contact opnam met Ine had ik veel last van eczeem op mijn armen en in mijn gezicht. Ook zat ik niet zo goed in mijn vel, ik had last van blozen en voelde me erg onzeker. Door middel van verschillende technieken heeft Ine mij geholpen om een betere manier te vinden om met mijn emoties om te gaan. Na een jaar was ik helemaal van mijn eczeem af. Door gesprekken met Ine en uitproberen van hetgeen we besproken hebben in het dagelijks leven weet ik een stuk beter met situaties om te gaan. Bedankt Ine!

– Yvette, 28 jaar (Veldhoven)

Toen ik voor het eerst in de praktijk kwam met allerlei klachten, kreeg ik algauw het vertrouwen dat Ine mij goed kon helpen en ondersteunen in de zoektocht naar een passende oplossing. (Deze klachten waren onder andere: een dikke opgezwollen tong/nek, kortademigheid, afvallen, strakke huid rondom mijn borstkas en een beklemmend gevoel waardoor mijn ademhaling erg hoog lag.).

De persoonlijke liefdevolle aandacht en warme persoonlijkheid van Ine, maken het dat jij je welkom voelt in de praktijk. Ine heb ik leren kennen als een liefdevolle, warme en inspirerende jonge vrouw die het beste met je voor heeft.

Na de eerste sessie wisten we meteen waar we aan mochten werken. De aard van mijn klachten waren emotioneel/ energetisch. Het leven leven op de manier wat niet bij mij paste, zorgde voor enorme spanning in mijn lichaam. Ik was toe aan nieuwe stap in mijn ontwikkeling, het verlangen om weer te zijn wie ik diep van binnen ben.

Door middel van acupunctuur, coaching en energetische behandelingen hebben we veel blokkades mogen opruimen. Hierdoor kwamen we steeds een laag dieper en dieper. Dat betekende voor mij meer (adem) ruimte in mezelf en zo ook meer ruimte om te creëren in de buiten wereld.

De manier van werken heeft mij veel goeds gebracht. Acupunctuur ondersteunt het lichaam geeft ontspanning en tegelijkertijd geven de energetische behandelingen zo veel bevrijding van oude pijnen en emoties. Sinds ik ben begonnen bij iedereen kan helen, is er een wereld voor mij open gegaan. Met elke sessie verbaast het mij steeds weer wat ik mag los laten en welke nieuwe stappen ik mag zetten.

– Safa

Mijn plekje voor ontspanning, herstellen, werken aan mezelf, dit samen met Ine.. De balans is voor mij altijd fijn, soms heb ik wat meer behoefte aan coaching en soms meer aan ontspanning.. Na meer dan 6 jaar kan ik wel zeggen dat het voor mij veel heeft gedaan en nog steeds doet! Ik vind het ook zo fijn dat ik kan zijn wie ik ben.. Even tijd voor- en investering in mezelf..

– Anoniem

Hoe handig is dit! Soms komt het mij gewoon even niet uit om naar de praktijk te komen, ik zit aan de andere kant van Nederland, ik ben op reis of ik ben te ziek om te komen.. Welke reden dan ook, Ine kan mij dan toch helpen! Het maakt dus niet uit waar je bent, handig! Ik merk meestal dezelfde avond al verbetering en dit kan bij mij tot een week doorwerken.. Het fijne van de afstandsbehandeling vind ik dat het mij andere en nieuwe inzichten geeft over mezelf.. En ik hoef er niet eens iets voor te doen!

– Anoniem

Ik heb mijn afstandsbehandelingen als heel positief ervaren. Ik kon op voorhand via e-mail en WhatsApp-berichten vragen stellen. Tijdens de behandeling heb ik ervoor gezorgd dat ik ontspannen en ongestoord kon liggen/zitten, precies zoals in de praktijk. Na einde van de sessie kreeg ik een berichtje van Ine en een uitgebreid verslag via e-mail. Ik voelde me vermoeid, maar ook tevreden, ontspannen en rustig.

De dagen erna had ik meer energie en positieve gevoelens wat voor mij alleen te verklaren is met het feit dat ik bevrijd was van de emotionele blokkades die tijdens de behandeling werden opgeruimd.

Door de coronamaatregelen werd ik “gedwongen” om voor een afstandsbehandeling te kiezen, maar na mijn positieve ervaringen zal ik in de toekomst zeker ook hiervan gebruik maken als het me niet mogelijk is om naar de praktijk te gaan.

– Mirjam

Bedankt voor je geweldige hulp, behandelingen, energiewerk, inzichten en stimulans! Ik voel me krachtiger, positiever, heb meer energie en ga me steeds meer in liefde uit spreken, ook al vind ik dat soms nog lastig en spannend! Ik heb me bij jou altijd zeer vertrouwd en op mijn gemak gevoeld. Door de acupunctuurbehandelingen, je energiewerk en je coaching bleef ik afgelopen jaar over eind in de heftige periode die de scheiding met zich mee bracht. Het gehele traject was zeer intensief, de nodige emoties kwamen voorbij. Maar ik ben er zoveel sterker uitgekomen. Met veel meer energie en zeker minder slapeloze nachten. Ik ben weer blij met en trots op mezelf. En ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Dank je wel!

– Jolanda