Training Energetisch Behandelen

Werken met Entiteiten

Onze missie & visie

Onze praktijk naam zegt al veel over de visie.. Iedereen kan Helen. Deze naam is ontstaan vanuit jaren praktijkervaring en een innerlijk weten. Enerzijds het diepe vertrouwen dat er altijd verbetering mogelijk is in jezelf en je leven als je actief in je eigen kracht en helingsproces gaat staan. Of het nu kleine stapjes zijn, een krachtige flow of een klein wonder! Het is de moeite waard om te ontdekken.

Daarnaast staat Iedereen kan Helen voor het diepere weten dat wij allemaal het vermogen hebben om te helen. Wij hebben allemaal een ziel en een energieveld, dit geeft ons de basis om te leren energetisch te helen als we dat graag zouden willen. Daarom bieden we in de praktijk trainingen aan, waarin je kunt leren om dit vermogen verder te ontwikkelen en toe te passen om jezelf en, in de praktijk, anderen energetisch te kunnen behandelen.

Er is niet één ultieme vorm van heling. Er zijn veel verschillende vormen die allen hun eigen unieke kwaliteiten hebben. Ine zegt altijd dat er net zoveel vormen van heling zijn als dat er mensen op de wereld zijn. Daarom word je tijdens de training gestimuleerd om de nieuwe inzichten en vaardigheden uit te proberen en ontvang je ondersteuning om het in jouw eigen unieke vorm te gieten. Dit maakt de training uitermate geschikt zowel voor de beginner als de ervaren behandelaar die graag nieuwe vaardigheden wil toevoegen aan zijn/haar behandelingen in de praktijk.

Dit nodigen we uit in jou

Vanuit de visie en werkwijze van Iedereen kan Helen verwachten wij dat deelnemers de training instappen met een open mind en een open hart. Vanuit nieuwsgierigheid om jezelf te willen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Door zelf te groeien in bewustzijn en je eigen helingsprocessen te doorlopen, wordt jouw vermogen om met energie te kunnen werken steeds groter. Een prachtige win-win situatie. We nodigen je uit om te ontdekken, te leren en om jezelf op een speelse ontspannen manier te ontwikkelen.

Wanneer het gaat om het behandelen van jezelf en anderen, verwachten wij een integere, respectvolle houding vol compassie, met een bereidheid om je open te stellen en te leren. Dit zijn belangrijke waarden om op een zuivere en passende manier met energie te gaan werken.

Dit kun je verwachten van de training

In deze training leer ik je mijn volledige behandeling voor het opsporen en verwijderen van zeker 20 verschillende soorten belastende entiteiten. Dit volledig vanuit een stevige fundering, met gedegen energetische self-care. Zo kun je op een veilige manier met entiteiten werken en krachtige ontladingen geven. Werken met belastende entiteiten is een waardevol onderdeel van het schaduwwerk. Het geeft een ingang om hardnekkige en diepe pijnlagen te helen.

Je leert het volgende en meer:

  • Wat entiteiten zijn, hoe deze tot uiting komen en hoe je ze kunt opsporen
  • Je ontwikkelt een waardevolle fundering zodat je veilig kunt werken met belastende entiteiten
  • Je ontdekt of je beschermers of gidsen hebt en hoe je hiermee kunt werken
  • We bespreken de rol van angst in het werk met entiteiten en helen deze
  • Je leert meer dan 20 verschillende soorten entiteiten en hoe je deze kunt opsporen en verwijderen
  • Je leert het verband tussen entiteiten en lichamelijke, mentale, emotionele en energetische klachten
  • Je ontdekt hoe je entiteitenwerk kunt implementeren in je energetische behandeling
  • Verschillende complexe uitdagingen rondom werken met entiteiten passeren de revue en je leert dit op te lossen
  • Je leert portalen opsporen en sluiten
  • Je leert belastende entiteiten en portalen op te sporen in huizen, kamers, landgoed, spullen en deze succesvol te verwijderen
  • Etc.

Voor wie is deze training bedoeld & voorwaarde voor toelating

Deze training is toegankelijk voor iedereen die Sacred Healing Foundation heeft afgerond en/of via een andere weg voldoende ervaring heeft in het afstemmen op de energie vanuit intuïtie/heldere gaven en/of energetische (spier)test. En het behandelen van energieveld, chakra’s en opsporen en ontladen van energetische blokkades en het herstellen van de energie. Heb je deze basis en wil je je graag ontwikkelen, dan ben je van harte welkom in Werken met Entiteiten.

Werkwijze en opbouw training

De training biedt een waardevolle combinatie van theorie en praktijk. Je wordt uitgenodigd om actief deel te nemen in de lessen. We gaan de diepte in om zoveel mogelijk inzichten en begrip te vergaren en vervolgens passen we het direct toe in de praktijk. Dit doen we door middel van individuele oefeningen, samenwerking in tweetallen, daarnaast deelt Ine voorbeelden uit de praktijk delen én leren we van elkaars ervaringen in de oefeningen. Alle technieken, behandelingen en inzichten die je leert kun je meteen actief gebruiken voor je eigen heling én voor het behandelen van je (toekomstige) cliënten. 

Ine ondersteunt alle deelnemers die dat wensen tijdens de training met energetische groepsbehandeling. De ervaring leert dat we vaak blokkades hebben die ons (zelf)helende vermogen remmen, hier wordt dan verlichting in geboden.

Tussen de lesdagen door wordt van je gevraagd om de syllabus nog eens aandachtig door te nemen en aan de slag te gaan met oefeningen. 

Inhoud van de lessen

 • LESDAG 1: In deze les gaan we de diepte in om te begrijpen wat entiteiten zijn, hoe je ze kunt waarnemen en wat de rol is van entiteitenwerk in diepe energetische heling. Je leert een veilige, stevige fundering te leggen, zodat je op een opbouwende manier dit werk kunt doen. Je ontdekt of je gidsen en/of beschermers hebt en hoe deze je kunnen helpen. We verdiepen ons in de rol van angst rondom entiteiten en geven aandacht aan heling van deze angst. Je ontdekt zeker 20 verschillende soorten belastende entiteiten die je tegen kunt komen en hoe je hiermee omgaat.

 • LESDAG 2: Deze lesdag bespreken we veel specifieke energetische blokkades die je tegenkomt bij het werken met entiteiten. Je leert hoe je entiteiten tegen kunt komen in je behandeling, hoe je dat praktisch aanpakt en krijgt nieuwe inzichten en tips voor een krachtige behandeling. We staan stil bij de relatie tussen de aanwezigheid van belastende entiteiten en het ontstaan en/of in stand blijven van lichamelijke, mentale, emotionele en energetische klachten en disbalans. Verder ga je uitgebreid oefenen om belastende entiteiten op te sporen en te verwijderen.

 • LESDAG 3: Tijdens deze lesdag leer je hoe je portalen opspoort en sluit. Daarbij ontdek je hoe je stap voor stap huizen, voorwerpen, omgeving, etc. kunt reinigen door belastende entiteiten op te sporen en te verwijderen. Ook leer je hoe je meerdere entiteiten kunt verwijderen, super charge healing. We gaan uitgebreid oefenen op oefencliënten en Ine biedt ondersteuning en healing tijdens de gehele training.

Praktische informatie

Locatie: in de praktijk van Iedereen kan Helen, in het Glasgebouw op Strijp-S, gevestigd op Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven. Op de trainingsdagen voor aanvang is Ine telefonisch bereikbaar op telnr. 06 – 43 99 83 86

Verzorging: tijdens de training is thee en water gratis beschikbaar, alsook diverse snack opties als fruit, noten, koekjes of iets dergelijks. Lunch is niet inbegrepen vanwege de uiteenlopende behoeften en voorkeuren.

Tijdsduur: de training bestaat uit 3 lesdagen van 10:00u t/m 17:00u met een lunchpauze van 13:00u t/m 14:00u van 1 uur. Ingedeeld als één blokken van twee dagen, met na ca. 4-8 weken ertussen en dan aansluitend nog 1 lesdag van 10:00 t/m 17:00u met lunchpauze van 13:00 t/m 14:00u.

Via deze link vind je de actuele agenda en mogelijkheid tot inschrijven: https://iedereenkanhelen.nl/agenda-en-inschrijving/

Groepsgrootte: de training vindt plaats in groepen van min. 4 en max. 8 deelnemers, om veel ruimte te behouden voor persoonlijke aandacht

Studiebelasting: In totaal krijg je 18 lesuren met tussen de lesdagen door een studiebelasting van ca. 3 uur per week. Thuis ga je de syllabus nogmaals doorlezen, de oefeningen herhalen, energetische self-care routine doen en behandelingen op jezelf en anderen oefenen.

Niveau training: De training heeft momenteel geen actieve accreditatie. De inhoud van de training bouwt verder op de Sacred Healing Foundation training of een andere gedegen vooropleiding/werkervaring.

Toetsing en certificaat: wanneer je alle lesblokken aanwezig bent geweest en actief deel hebt genomen voldoe je aan de voorwaarden. Je ontvangt aan het einde van het laatste lesblok een certificaat van deelname.

Docent: De training wordt gegeven door Ine von Dobschutz – Verbiest. Zij heeft op basis van haar praktijkervaring deze manier van energetisch behandelen vormgegeven en deelt het met ontzettend veel passie, diepgang en een vleug humor met haar deelnemers. Meer informatie over Ine lees je op: https://iedereenkanhelen.nl/ontmoet-ine/

Studiemateriaal: Je krijgt tijdens de eerste les een handige pen en een map waarin je de lesstof van alle 3 lesdagen kunt bewaren. Deze syllabus die Ine speciaal voor deze training heeft vormgegeven, is bewust heel uitgebreid geschreven zodat je altijd nog kunt nalezen wat er in de training aan bod is gekomen. Deze syllabus is inbegrepen bij het lesgeld.

Investering en voorwaarden

Investering: Het actuele tarief van deze training is: 595 EUR

Betaling en aanmelding:

Op https://iedereenkanhelen.nl/agenda-en-inschrijving/ vind je alle mogelijke trainingsdata en het inschrijfformulier. Wanneer je je inschrijving hebt verzonden ontvang je binnen 5 werkdagen (m.u.v. schoolvakanties) bevestiging van je inschrijving en een betaalverzoek. Betaling vindt plaats binnen 2 weken na aanmelding, hiermee bevestig je jouw deelname aan de training definitief.

We wijzen je erop dat je gebruik kunt maken van het herroepingsrecht binnen 14 dagen na aanmelding. Wanneer betaling in één keer niet mogelijk is, mail dan naar ine@iedereenkanhelen.nl we nemen dan contact met je op om te overleggen over betaling in termijnen.

BELANGRIJK: Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van Iedereen kan Helen. Zoals je deze hieronder kunt lezen:

Iedereen kan Helen. Jij ook!