ENERGY CLEARANCE

Kies je voor een Energy Clearance voor jezelf?

De natuur heeft zich bijna helemaal teruggetrokken, en met de energie in de mens gebeurt dat nu ook. Onze levensstijl zorgt er echter vaak voor dat wij onszelf geen tijd gunnen naar binnen te keren, tot rust te komen. Zeker in de herfst (en winter) leidt dat regelmatig tot klachten, zoals (over)vermoeidheid, prikkelbaarheid, somberheid. Het kan betekenisvol zijn als iemand je een zetje in de juiste richting kan geven om jezelf en jouw lichaam wél die rust te gunnen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Met deze effectieve Energy Clearance geven we jouw energiesysteem, op afstand, een fijne boost. Hierdoor kan jouw energie weer steviger en krachtiger stromen. Onze focus is het verwijderen van ruis in je energieveld, en het verwijderen van blokkades. Hierdoor kan jij je beter in balans voelen. We sluiten de behandeling af met regeneratief licht waaraan jij je kunt opladen. Dit kun je ook perfect inzetten voor belangrijke momenten, zoals een operatie of sollicitatie zodat jij je extra gesteund voelt. Resoneert dit voor jou?

Mail naar ine@iedereenkanhelen.nl en vermeld de gewenste behandelaar. Iris of Celine neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Wees welkom <3

Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen

Ik heb een aantal behandelingen van Celine  gehad en merk al verschil. Ze onderzoekt waar het probleem ligt en wat als eerste aan bod mag komen. Ze legt alles duidelijk uit en waar ik achteraf eventueel rekening mee moet houden en hoe er mee om te gaan. Merkte echt dat m’n lichaam alles aan het verwerken was na een behandeling. We zijn er nog niet maar ze heeft al veel werk in korte tijd verricht!

– Laurie

Gisteravond heb ik een afstandsbehandeling van Céline mogen ontvangen. Aanleiding was pijn in mijn rug en schouders. De behandeling gaf mij een diepe ontspanning en de pijn was weg! Ook haalde Céline een thema naar boven, waarmee ik aan het struggelen ben. Spot on! Ik heb vannacht diep en ontspannen geslapen. En zowel fysiek als emotioneel/mentaal voel ik me veel lichter. Dank je wel!

– Ingrid

Mijn dochter Eef had – door een ongelukkig incident wat een paar jaar is voorgevallen, een klein trauma ontwikkeld om alleen achter te blijven. Dit achtervolgde haar regelmatig, en resulteerde er bijvoorbeeld in dat ze bang was om alleen in de auto te zitten (zelfs als ik er naast stond), bang was dat ze ineens alleen thuis was, etc. Ze kon dan echt in paniek zijn, terwijl er op dat moment niks aan de hand was. Na 1 sessie van Iris op dit thema, is de paniek weg. Soms kan ze nog wel eens vragen waar ik ben, maar de heftige emotie rondom alleen zijn is echt helemaal verdwenen. Wat een opluchting voor haar, en voor ons! Dank je wel Iris!

– Mama van Eef

Ik heb Celine leren kennen als ’n zuivere, pure vrouw; integer, krachtig en onderzoekend. Ze is intuïtief, spiritueel, doortastend en liefdevol. Soms ‘ loopt ‘ ze met me mee en geeft dan aan dat ze ’n emotionele blokkade heeft opgeruimd. En soms stuurt ze me Licht….. En wát er dan gebeurt dát weet ik niet, maar ik voel me dan lichter en rustiger en ik slaap daarna zó lekker.

– Marieke

Celine werkt erg prettig en communiceert fijn. Je voelt je erg op je gemak en het voelt goed. Ze is een liefdevolle powervrouw. Ik had last van heftige emoties en koos voor een sessie bij Celine. Tijdens de sessie zelf voelde ik veel sensaties en merkte echt dat het wat deed. Super fijn. Ook wat super is dat ze haar best doet om net dat stukje extra te doen voor je. Celine geeft advies en inzichten waar je over na kunt denken om zelf verder aan de slag te gaan en dit vind ik echt een fijne after care. Daarna voelde ik me al zoveel lichter en beter. De heftigheid was weg. Zeker om aan te raden. Ze is een topper!

– Priscilla

Al meer dan 8 jaar kom ik bij Ine, zowel in haar praktijk als voor afstandsbehandelingen. Ik weet dat Ine alleen maar een samenwerking aangaat als er een match is. Toch was ik wel een beetje afhoudend: na zoveel jaar iemand anders, hoe is dat? Dus ik was benieuwd naar mijn eerste afstandsbehandeling van Iris! Het voelde even vertrouwd, Iris komt bij mij liefdevol, eerlijk en open over! Iris stuurde me vooraf een berichtje met de vraag wat mijn aandachtspunten waren en na de afstandsbehandeling stuurde ze een verslag. Het was herkenbaar voor mezelf, ik heb het ook zo ervaren. Echt zeker een AANRADER!!

– Anoniem

Iris. Tijdens de sessie voelde ik een hele zacht en lichte energie, en ik voelde me meer gronden. Ik heb ook wat energie losgelaten met een flinke boer en heb een lichte hoofdpijn. Wel voel ik een zachtheid in mijn lichaam ontstaan, alsof ik iets van spanning heb losgelaten. Ben heel benieuwd hoe dit de komende uren zal doorwerken en bedank je in ieder geval voor je tijd en energie.

Heel veel liefs.

– Marijke

Dankjewel Iris! Dit voelt kloppend. Fijn dat je mijn zoon hebt mogen helpen!

Fijne avond nog.

– Jet

Sta je open om een energy-clearance te ontvangen in je eigen comfortabele omgeving?

Mail naar ine@iedereenkanhelen.nl

Kies voor liefdevolle heling voor jezelf of je kind