Energiewerk

Ik heb altijd geweten dat er meer was dan wat we met het blote oog kunnen zien. Vroeger als ik hoofdpijn had, haalde mijn moeder het weg met haar hand. Als ik bang was of een nachtmerrie had, zei ze dat ik mezelf in een wit licht kon zetten. Want in het licht kan het donkere nooit komen…

En het hielp!

Met acupunctuur vond ik een waardevolle weg om de energie in je lichaam te ondersteunen zodat je kon herstellen van fysieke klachten en emotioneel weer in balans kon komen. Maar steeds vaker had ik het gevoel dat ik met de naaldjes niet overal “bij kon komen”. In de afgelopen tien jaar ben ik een veelheid aan trainingen, ervaringen en boeken rijker geworden, die allemaal hun steentje hebben bijgedragen aan het werk wat ik nu mag doen.

Ik heb onder andere training mogen ontvangen in het werken met Quantum touch, spiertesten op energetische lagen en het opruimen van belasting, Reiki (level 1, level 2 en master), werken met chakra’s, aura, Ankh, karmische belasting en blokkades over de bloedlijn, emotionele blokkades en belemmeringen vrijmaken, energiewerk op meridianen, drukpunten en reflexzones. Daarbij heb ik ook veel ervaring in het werken met entiteiten, gidsen & opgestegen meesters, Akashic Records, Antahkarana Channels, E.T. Healing en multidimensionale healing.

Dankbaar voor een altijd durende ontwikkeling op dit vlak, waarin we ontdekken dat er steeds meer mogelijk is! Bijzonder dankbaar voor alle teachers op aarde of uit hogere sferen die op mijn pad zijn gekomen!

Het mooie is dat de duizend jaar oude heling tradities en de moderne wetenschappelijk quantumfysica tegenwoordig, ook al is het met andere termen, precies hetzelfde zeggen.

Alles is energie

Energie is overal

Het kent geen plaats en tijd

Er bestaan belastende frequenties en helende frequenties

 Onze emoties en gedachten, bepalen onze energie en daarmee ook onze gezondheid en ons levenspad

Dus of je nu langskomt in de praktijk of kiest voor een afstandsbehandeling, de energie werkt krachtig en ondersteunend in jouw proces.