AFSTANDS­BEHANDELING Celine, Iris & Cheyenne

Individuele energetische afstandsbehandeling

Vind je het een fijn idee om in jouw eigen comfortabele omgeving te werken aan jouw lichamelijke en emotionele welzijn, of heb je geen oppas voor de kids of een drukke baan en vind je het toch heel waardevol om te werken aan verlichting van je klachten en het openen van je hart? Dan is het ontvangen van een energetische afstandsbehandeling ideaal.

Tegenwoordig zijn er steeds meer onderzoeken in de kwantumwetenschap die bevestigen wat de duizenden jaren oude tradities, zoals Chinese geneeswijzen en Ayurveda, al vertelden:

Alles is Energie

Deze energie zit in elke cel van ons lijf én om ons heen en het verbindt ons met onze omgeving. Als we gezond zijn is onze energie licht en kan ongeremd stromen. Door invloeden van binnen in je én vanuit je omgeving, kan je energieveld uit balans raken. Dit kan de oorzaak zijn van verschillende lichamelijk, mentale en emotionele problemen.

Tijdens een afstandsbehandeling help ik je om jouw energie weer meer licht en vrij te laten stromen. Als behandelaar stem ik af op jouw energie en kan zo testen wat er uit balans is en deze blokkades meteen verzachten of volledig verwijderen. Het bijzondere van energetische behandeling is dat het net zo krachtig werkt op afstand als wanneer je zou langskomen voor een sessie in de praktijk.

Wanneer je een afstandsbehandeling ontvangt, ga je bij voorkeur ontspannen zitten of liggen op een comfortabele plek. Het kan zijn dat je dan sensaties of andere reacties voelt, maar dit hoeft niet per se. Of je het nu waarneemt of niet, de werking vindt al plaats. Mocht je wel iets voelen kan het zijn in de vorm van reacties of sensaties in je lichaam, in je gedachten of je gevoel.

Wens jij een energetische afstandsbehandeling van Iris, Celine of Cheyenne? Mail naar ine@iedereenkanhelen.nl

Nieuwsgierig voor welke klachten je een afstandsbehandeling kunt inzetten? 

We herstellen balans in je lijf en je energieveld en ruimen verstorende energie en blokkades op

Herstel van balans in
 • lichaam, geest en ziel
 • beleving van emoties
 • meridianen en wondermeridianen
 • chakra’s
 • organen en weefsels
 • skelet en gewrichten
 • regulerende systemen
 • energieveld
 • levensritme
 • etc.
Opruimen en verwijderen van
 • onverwerkte emotionele pijn en blokkades
 • overgenomen, geërfde of verweven blokkades
 • doorbreken hartmuur
 • negatieve overtuigingen
 • belastende mentale energie en bewustzijn
 • contracten, vloeken, koorden, etc
 • negatieve belasting in de familielijn
 • karmische belasting
 • pre-conceptie, pre-nataal en geboortetrauma
 • etc

Zo gaat een afstandsbehandeling in zijn werk

 1. Meld je aan via de mail ine@iedereenkanhelen.nl met vermelding van de betreffende behandelaar. Celine, Iris of Cheyenne neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 
 2. Ter voorbereiding van je sessie stuur jouw top 3 van punten waarmee je aan de slag wilt. Dit kunnen lichamelijke of emotionele klachten zijn, maar ook het verzoek om te werken aan het vrijmaken van jouw hart. Geef een cijfer aan je klacht(en), 0 betekent dat je geen last hebt en 10 betekent dat het ondraaglijk is. Zo krijgt je behandelaar een indicatie van de hevigheid van je klachten.
 3. Op de datum/tijd die in overleg is gekozen jouw behandelaar bewust afstemmen en energetisch contact maken met jou. Op basis van jouw vraag en top 3 gaat zij aan de slag met uittesten van onderliggende energetische blokkades en het verzachten en/of verwijderen hiervan. Je kunt er voor kiezen om ontspannen te gaan zitten of liggen, maar het is net zo goed om verder je dag te vervolgen met werk, school, etc. 
 4. Als de sessie afgerond is, ontvang je een bericht met daarin het verslag van de sessie. Hierin kun je lezen wat er allemaal mocht gebeuren tijdens de sessie; de gevonden blokkades, wat er opgeruimd en in balans gebracht mocht worden en eventuele adviezen die hieruit voortvloeien. 
 5. Na een sessie is het mogelijk dat je nog enkele uren of dagen vermoeid bent of emotionele en lichamelijke reacties voelt.  Drink na je sessie altijd voldoende water, neem wat extra rust als je voelt dat je dat nodig hebt en neem contact met ons op bij vragen. Welkom!

Sta je open om heling en positieve energie te ontvangen in je eigen comfortabele omgeving? Wens jij een energetische afstandsbehandeling van Iris, Celine of Cheyenne?

Mail naar ine@iedereenkanhelen.nl

Kies voor liefdevolle heling voor jezelf of je kind

Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen

Ik heb een aantal behandelingen van Celine  gehad en merk al verschil. Ze onderzoekt waar het probleem ligt en wat als eerste aan bod mag komen. Ze legt alles duidelijk uit en waar ik achteraf eventueel rekening mee moet houden en hoe er mee om te gaan. Merkte echt dat m’n lichaam alles aan het verwerken was na een behandeling. We zijn er nog niet maar ze heeft al veel werk in korte tijd verricht!

– Laurie

Gisteravond heb ik een afstandsbehandeling van Céline mogen ontvangen. Aanleiding was pijn in mijn rug en schouders. De behandeling gaf mij een diepe ontspanning en de pijn was weg! Ook haalde Céline een thema naar boven, waarmee ik aan het struggelen ben. Spot on! Ik heb vannacht diep en ontspannen geslapen. En zowel fysiek als emotioneel/mentaal voel ik me veel lichter. Dank je wel!

– Ingrid

Mijn dochter Eef had – door een ongelukkig incident wat een paar jaar is voorgevallen, een klein trauma ontwikkeld om alleen achter te blijven. Dit achtervolgde haar regelmatig, en resulteerde er bijvoorbeeld in dat ze bang was om alleen in de auto te zitten (zelfs als ik er naast stond), bang was dat ze ineens alleen thuis was, etc. Ze kon dan echt in paniek zijn, terwijl er op dat moment niks aan de hand was. Na 1 sessie van Iris op dit thema, is de paniek weg. Soms kan ze nog wel eens vragen waar ik ben, maar de heftige emotie rondom alleen zijn is echt helemaal verdwenen. Wat een opluchting voor haar, en voor ons! Dank je wel Iris!

– Mama van Eef

Ik heb Celine leren kennen als ’n zuivere, pure vrouw; integer, krachtig en onderzoekend. Ze is intuïtief, spiritueel, doortastend en liefdevol. Soms ‘ loopt ‘ ze met me mee en geeft dan aan dat ze ’n emotionele blokkade heeft opgeruimd. En soms stuurt ze me Licht….. En wát er dan gebeurt dát weet ik niet, maar ik voel me dan lichter en rustiger en ik slaap daarna zó lekker.

– Marieke

Celine werkt erg prettig en communiceert fijn. Je voelt je erg op je gemak en het voelt goed. Ze is een liefdevolle powervrouw. Ik had last van heftige emoties en koos voor een sessie bij Celine. Tijdens de sessie zelf voelde ik veel sensaties en merkte echt dat het wat deed. Super fijn. Ook wat super is dat ze haar best doet om net dat stukje extra te doen voor je. Celine geeft advies en inzichten waar je over na kunt denken om zelf verder aan de slag te gaan en dit vind ik echt een fijne after care. Daarna voelde ik me al zoveel lichter en beter. De heftigheid was weg. Zeker om aan te raden. Ze is een topper!

– Priscilla

Al meer dan 8 jaar kom ik bij Ine, zowel in haar praktijk als voor afstandsbehandelingen. Ik weet dat Ine alleen maar een samenwerking aangaat als er een match is. Toch was ik wel een beetje afhoudend: na zoveel jaar iemand anders, hoe is dat? Dus ik was benieuwd naar mijn eerste afstandsbehandeling van Iris! Het voelde even vertrouwd, Iris komt bij mij liefdevol, eerlijk en open over! Iris stuurde me vooraf een berichtje met de vraag wat mijn aandachtspunten waren en na de afstandsbehandeling stuurde ze een verslag. Het was herkenbaar voor mezelf, ik heb het ook zo ervaren. Echt zeker een AANRADER!!

– Anoniem

Iris. Tijdens de sessie voelde ik een hele zacht en lichte energie, en ik voelde me meer gronden. Ik heb ook wat energie losgelaten met een flinke boer en heb een lichte hoofdpijn. Wel voel ik een zachtheid in mijn lichaam ontstaan, alsof ik iets van spanning heb losgelaten. Ben heel benieuwd hoe dit de komende uren zal doorwerken en bedank je in ieder geval voor je tijd en energie.

Heel veel liefs.

– Marijke

Dankjewel Iris! Dit voelt kloppend. Fijn dat je mijn zoon hebt mogen helpen!

Fijne avond nog.

– Jet