Deep Stress Release – Live Group Healing

Wegens wijzigingen in de planning in november en december, vindt er geen Deep Stress Release plaats. Je kunt mailen naar ine@iedereenkanhelen.nl als je toch interesse voelt. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van een nieuwe startdatum. Hieronder vind je de informatie over de Deep Stress Release.

Liefs,

Ine

Wist je dat bijna 98% van de klachten die wij ervaren, lichamelijk, mentaal, emotioneel en/of spiritueel veroorzaakt en/of verergerd worden door stress. Stress brengt ons in een vaak langdurige, verhoogde staat van alertheid en gespannenheid. Dit kan weer bijdragen aan een veelheid van andere klachten, zoals spanning en/of pijn in ons lichaam, onrust in ons hoofd, slecht slapen, hoge ademhaling, moeite met concentreren, neerslachtige, angstige of prikkelbare gevoelens, onzekerheid, gebrek aan vertrouwen, het leven kan voelen als zwaar of hard werken, en zo kan ik nog een hele lijst opnoemen.

In mijn praktijk werk ik reeds 15 jaar intensief met deze klachten met goed resultaat. Op basis van mijn ervaringen heb ik nu een bijzondere nieuwe behandeling vormgegeven waarin we een aantal waardevolle ingrediënten combineren:

  • acupunctuur op speciaal voor jouw afgestemde acupuctuurpunten bij je handen, voeten en/of hoofd
  • energetische behandeling voor het verwijderen van vele (on)bewuste mentale, emotionele en energetische blokkades die je stress mee hebben veroorzaakt en/of in stand houden
  • drukpunten voor een nog diepere release van stress
  • een ontspannen, veilige omgeving in een vaste groep
  • de energie van de groep ondersteunt elkaar energetisch op een krachtige manier

De Deep Stress Release is vormgegeven als een Intensive. Dit omdat de zes sessies wekelijks plaatsvinden. Hiermee geeft het ons de ruimte om steeds weer verder te bouwen op de stappen die we in de sessie ervoor hebben kunnen zetten voor een dieper resultaat.

Doe mee aan de Deep Stress Release voor de investering van € 337,- voor 6 sessies van 75 minuten.

Zo is een sessie opgebouwd:

– Een groep bestaat uit 4 tot 6 personen en een sessie duurt 75 minuten
– Je draag hele comfortabele kleding, yogamatjes, dekentjes en andere accessoires worden verzorgd in de praktijk
– Je wordt gevraagd om ca. 10 mins voor aanvang van de sessie binnen te komen. Kom op tijd, want vanaf aanvangstijd van de sessie gaat de deur dicht en kun je helaas niet meer aansluiten, dit om de veiligheid en de rust tijdens de sessie te waarborgen.
– We starten met een geleide meditatie met ademhalingsoefening, waarna je een persoonlijke intentie voor de les mag formuleren.
– Aansluitend gaan we in stilte liggen op de yogamatjes en neem je een comfortabele houding aan
– Ine start dan met het persoonlijk afstemmen en plaatsen van de acupunctuurnaaldjes, deze worden afhankelijk van wat nodig is voor jou op dat moment geplaats bij je voeten, handen en/of hoofd. Je kunt je kleding dus aanhouden, enkel je sokken mogen uit.
– Aansluitend wanneer de naaldjes hun werk doen, start Ine met de energetische groepsbehandeling. Elke sessie worden zoveel mogelijk blokkades verwijderd om dieper in ontspanning te kunnen komen, daarbij wordt ook gekeken naar de persoonlijke intenties en wat daar omheen nog geheeld mag worden. Daarbij zal Ine waar dat dienend is delen welke blokkades naar voren komen en als dat nodig is suggesties meegeven die je zelf kunt toepassen tijdens de les of thuis.
– De laatste 15 minuten zijn voor de eindontspanning en een gezamenlijke afsluiting

Goed om te weten:
– Wanneer je onverhoopt een les mist, dan zorgt Ine ervoor dat je de energetische behandeling op afstand ontvangt.
– Vanwege het werken in kleine groepen ervaren we de waardevolle synergie van de groep, 6 weken lang met dezelfde moment geeft meer vertrouwd gevoel
– Omdat Deep Stress Release veel persoonlijk afstemming biedt, kunnen deze sessies ook vergoed worden als alternatieve geneeswijzen

Doe mee aan de Deep Stress Release voor de investering van € 337,- voor 6 sessies van 75 minuten.

Wanneer het voor je resoneert voel je welkom om je aan te melden voor de eerstvolgende groep: mail naar ine@iedereenkanhelen.nl