Wat fijn! Jij mag binnenkort op het door jouw geselecteerde tijdstip een energetische afstandsbehandeling ontvangen door de behandelaar van jouw keuze. We wensen je een fijne ervaring!

Zo gaat het nu verder in zijn werk:

  1. Check voor de zekerheid of je niet alleen de credit hebt aangeschaft voor de afstandsbehandeling voor jezelf of je zoon/dochter t/m 12 jaar, maar dat je deze ook in de agenda hebt ingepland in het tijdvak van jouw voorkeur. Als je deze hebt ingepland heb je hiervan een mail ontvangen waarin datum en tijd bevestigd worden én je kunt inloggen op de Iedereen kan Helen – app waar je op het beginscherm precies kunt zien welke sessies je hebt gepland. Geen mailtje ontvangen en wel een afspraak zichtbaar in de app? Check dan je spamfolder.
  2. Ter voorbereiding van je sessie stuur via de berichtenfunctie in de Iedereen kan Helen – app jouw top 3 van punten waarmee je aan de slag wilt. Dit kunnen lichamelijke of emotionele klachten zijn, maar ook het verzoek om te werken aan het vrijmaken van jouw hart. Geef een cijfer aan je klacht(en), 0 betekent dat je geen last hebt en 10 betekent dat het ondraaglijk is. Zo krijgt je behandelaar een indicatie van de hevigheid van je klachten.
  3. Tijdens het tijdsblok wat je hebt gekozen zal jouw behandelaar bewust afstemmen en energetisch contact maken met jou. Op basis van jouw vraag en top 3 gaat zij aan de slag met uittesten van onderliggende energetische blokkades en het verzachten en/of verwijderen hiervan. Je kunt er voor kiezen om ontspannen te gaan zitten of liggen, maar het is net zo goed om verder je dag te vervolgen met werk, school, etc. 
  4. Als de sessie afgerond is, ontvang je via de berichtenfunctie van de IKH-app een bericht met daarin het verslag van de sessie. Hierin kun je lezen wat er allemaal mocht gebeuren tijdens de sessie; de gevonden blokkades, wat er opgeruimd en in balans gebracht mocht worden en eventuele adviezen die hieruit voortvloeien. 
  5. Na een sessie is het mogelijk dat je nog enkele uren of dagen vermoeid bent of emotionele en lichamelijke reacties voelt. Drink na je sessie altijd voldoende water, neem wat extra rust als je voelt dat je dat nodig hebt en trek aan de bel als je vragen hebt of een reactie die je niet kunt plaatsen.

We wensen je een fijne behandeling toe!