3-in-1 behandeling in de praktijk te Eindhoven

Welkom in de praktijk

Je bent welkom in de praktijk voor diepgaande behandeling, afgestemd op jouw situatie en behoeften. De basis van elke sessie is acupunctuur, gecombineerd met energiewerk en coaching voor een krachtiger effect.

Het doel van deze werkwijze is tweeledig. Enerzijds ondersteunen we je lichaam op verschillende lagen om zo steeds beter en dieper te kunnen ontspannen en lichamelijke klachten te kunnen verlichten. Anderzijds kijken we samen naar wat je hebt meegemaakt en welke pijn, emoties, patronen en (indien aanwezig) trauma’s we daarin kunnen ontdekken en verzachten.

Deze sessie bestaat uit drie delen

Tijdens het eerste deel kijken we waar je op dit moment staat en wat je nodig hebt om een stap dichter bij balans te komen. We praten over hoe het met je gaat en checken diverse drukpunten om te zien wat nodig is vanuit de acupunctuur. Op basis van de reactie op de drukpunten laat ik je zien en ervaren welke dynamieken verstoord zijn in jouw lijf en energiehuishouding. Dit zijn de onderliggende oorzaken die verantwoordelijk zijn voor je klachten. De combinatie van acupunctuurpunten wordt heel nauwkeurig afgestemd. Vaak voel je al direct verandering, dat bevestigt dat je lichaam aan het werk is!

Het tweede deel van de sessie breng je door in (steeds diepere) ontspanning, de lichten worden gedimd en in de sfeer van ontspannen muziek en kaarslicht mag je rustig wegdromen. De werking van acupunctuur is nu in volle gang.

Deel drie staat volledig in het teken van inzichten verkrijgen en de praktische toepassing hiervan in je dagelijks leven. Daarbij werken we volop aan het vrijmaken van (emotionele) blokkades, loslaten van negatieve overtuigingen/patronen en het verzachten van emotionele pijn en/of trauma. Deze tijd kunnen we ook gebruiken om te werken aan het doorbreken van je hartmuur, zodat je steeds vrijer en meer ontspannen jezelf kunt zijn.

Het tempo waarin jouw herstelproces verloopt, stemmen we volledig af op jou en je behoeften. Zo werken we stapsgewijs toe naar een meer ontspannen, energieke en zelfverzekerde jij en voor leven vanuit jouw hart!

Behandelvormen

Acupunctuur

De kracht van acupunctuur is dat we door het plaatsen van hele dunne naaldjes, je lichaam in beweging kunnen brengen om je klachten te verlichten en meer harmonie en balans te brengen in je lichaam, geest en ziel.

Lees meer
Energiewerk

Als mens hebben we een lichaam en een energieveld. Deze energie zit in elke cel van ons lijf én om ons heen. Als we gezond zijn is onze energie licht en kan ongeremd stromen. Door invloeden van binnen in je én vanuit je omgeving, kan je energie verstoord worden. Deze behandelvorm helpt je om jouw energie weer lichter en vrijer te maken.

Lees meer
Coaching

We zijn geworden wie we zijn, door het leven wat we tot nu toe hebben geleid. Ik daag je uit om jezelf steeds beter te leren kennen. Wanneer ben je vrij en blij jezelf en wanneer doe je dingen vanuit onderliggende blokkades? Vind inzicht en praktische tools voor positieve verandering.

Lees meer

Het geheim van diepgaand herstel ligt in het begrijpen en helen van de oorzaak. Om van daaruit oude bagage te kunnen opruimen en weer opnieuw vrij en gezond te kunnen leven vanuit je hart. Dit is ware FLOW…

HET IS GEEN QUICK FIX, HET IS EEN WAARDEVOL PROCES, JE ONTWIKKELT JEZELF OM VANUIT JOUW WIJZE IK TE LEVEN, DEZE WIJSHEID ZAL JE DIENEN IN JE HELE LEVEN.
Plan je sessie
Lichamelijke pijn

Voor verlichting van pijnklachten en spanningen in je hele lichaam, maar ook voor een breed scala aan andere ongemakken als slecht slapen, vermoeidheid, allergie, maagzuur, constipatie, menstruatieklachten, migraine en een veelheid aan andere ongemakken.

Lees meer
Emotionele pijn

Helpt bij het verlichten van stress, het in balans brengen van je emoties zoals verdriet, prikkelbaarheid, boosheid, angst, etc. Ondersteunt bij het verwerken van pijnlijke ervaringen en trauma in je leven. Kom uit je hoofd en weer in je lijf, leer beter voelen en daarbij handelen naar wat voor jou goed voelt.    

Lees meer
Open je hart

Door stress, spanning of pijnlijke ervaringen in je leven bouw je een muurtje rondom je hart. Waar dit in jou eerste instantie beschermt, wordt het al gauw een belemmering. Door deze muur af te breken ontstaat er steeds meer ruimte voor jou om je stralende, vrije, energieke jij te zijn. Het kan je ondersteunen in het vinden van je weg in het leven, verbetering van relaties met andere mensen om je heen en je helpen om betere keuzes te maken.

Lees meer

Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen

De behandeling van Ine is als een wonder in mijn leven. Oud zeer verdween als sneeuw voor de zon. Ik kan bijna niet geloven dat dit echt gebeurd is.

– Lisette

Mijn plekje voor ontspanning, herstellen, werken aan mezelf, dit samen met Ine.. De balans is voor mij altijd fijn, soms heb ik wat meer behoefte aan coaching en soms meer aan ontspanning.. Na meer dan 6 jaar kan ik wel zeggen dat het voor mij veel heeft gedaan en nog steeds doet! Ik vind het ook zo fijn dat ik kan zijn wie ik ben.. Even tijd voor- en investering in mezelf..

– Anoniem

Vergoeding

Goed nieuws, als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen dan is de kans groot dat je een deel van je 3-in-1 behandeling vergoed krijgt. Voor meer info check je bij je zorgverzekeraar met de volgende agb-codes:  90-54816 / 90-042515.

Plan je sessie