AFSTANDS­BEHANDELING

Vind je het een fijn idee om in jouw eigen comfortabele omgeving te werken aan jouw lichamelijke en emotionele welzijn, of heb je geen oppas voor de kids of een drukke baan en vind je het toch heel waardevol om te werken aan verlichting van je klachten en het openen van je hart? Dan is het ontvangen van een energetische afstandsbehandeling ideaal.

Tegenwoordig zijn er steeds meer onderzoeken in de kwantumwetenschap die bevestigen wat de duizenden jaren oude tradities, zoals Chinese geneeswijzen en Ayurveda, al vertelden:

Alle mensen hebben een lichaam en een energieveld.

Deze energie zit in elke cel van ons lijf én om ons heen en het verbindt ons met onze omgeving. Als we gezond zijn is onze energie licht en kan ongeremd stromen. Door invloeden van binnen in je én vanuit je omgeving, kan je energieveld uit balans raken. Dit kan de oorzaak zijn van verschillende lichamelijk, mentale en emotionele problemen.

Tijdens een afstandsbehandeling help ik je om jouw energie weer meer licht en vrij te laten stromen. Als behandelaar stem ik af op jouw energie en kan zo testen wat er uit balans is en deze blokkades meteen verzachten of volledig verwijderen. Het bijzondere van energetische behandeling is dat het net zo krachtig werkt op afstand als wanneer je zou langskomen voor een sessie in de praktijk.

Wanneer je een afstandsbehandeling ontvangt, ga je bij voorkeur ontspannen zitten of liggen op een comfortabele plek. Het kan zijn dat je dan sensaties of andere reacties voelt, maar dit hoeft niet per se. Of je het nu waarneemt of niet, de werking vindt al plaats. Mocht je wel iets voelen kan het zijn in de vorm van reacties of sensaties in je lichaam, in je gedachten of je gevoel.

Nieuwsgierig voor welke klachten je een afstandsbehandeling kunt inzetten? 

We herstellen balans in je lijf en je energieveld en ruimen verstorende energie en blokkades op

Herstel van balans in
 • lichaam, geest en ziel
 • beleving van emoties
 • meridianen en wondermeridianen
 • chakra’s
 • organen en weefsels
 • skelet en gewrichten
 • regulerende systemen
 • energieveld
 • levensritme
 • etc.
Opruimen en verwijderen van
 • onverwerkte emotionele pijn en blokkades
 • traumaherinnering in lichaam
 • doorbreken hartmuur
 • negatieve overtuigingen
 • belastende programmering
 • saboteurs, curses en entiteiten
 • negatieve belasting in de familielijn
 • karmische belasting
 • energetische toxines en pathogenen
 • pre-conceptie, pre-nataal en geboortetrauma
 • etc
Lees meer over energiewerk

Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen

Hoe handig is dit! Soms komt het mij gewoon even niet uit om naar de praktijk te komen, ik zit aan de andere kant van Nederland, ik ben op reis of ik ben te ziek om te komen.. Welke reden dan ook, Ine kan mij dan toch helpen! Het maakt dus niet uit waar je bent, handig! Ik merk meestal dezelfde avond al verbetering en dit kan bij mij tot een week doorwerken.. Het fijne van de afstandsbehandeling vind ik dat het mij andere en nieuwe inzichten geeft over mezelf.. En ik hoef er niet eens iets voor te doen!

– Anoniem

De afstandsbehandeling is een fijne en bijzondere ervaring. Ine is duidelijk krachtig en liefdevol aanwezig. Na de behandeling brengt het verslag mijn gevoel met woorden samen, dit geeft veel verheldering. Ik leer veel over waar ik vandaan kom en wat wellicht in de weg zat om verder te gaan. Na de behandeling merk ik een licht gevoel, rust in mijn hoofd en kracht om verder te gaan met de zoektocht naar mijzelf.

– Kiki

Na een reeks acupunctuur sessies en energetische behandelingen in de praktijk was het onlangs tijd voor de eerste afstandsbehandeling vanuit mijn luie stoel. Ik had een paar ‘aandachtsgebieden’ doorgegeven waaraan ik graag wilde werken. Toen ik de uitkomsten van de behandeling las vielen er bij mij wel wat kwartjes! Ik heb alles een dagje laten bezinken, en voelde me daarna stukken lichter. Alles om mij heen was gewoon hetzelfde, alleen in mezelf voelde ik echt verandering. Ik kom nu al een tijdlang in de praktijk van Ine, maar deze behandeling is echt een hele fijne toevoeging. Zeker in deze gekke en bijzondere tijd met Corona!

– Iris
Plan je sessie

Zo gaat een afstandsbehandeling in zijn werk

 1. Meld je aan via de Iedereen kan Helen-app en kies of je een losse sessie of een serie van 3 sessies wenst.
 2. Hiermee kun je in de agenda in je IKH-app meteen 1 of meerdere sessies inplannen. Kies voor een tijdsblok wat jou uitkomt, bij voorkeur is dat een moment dat je kunt ontspannen. In elk blok zijn 3 plekken beschikbaar voor individuele afstandsbehandeling.
 3. Stuur een mailtje naar ine@iedereenkanhelen.nl met daarin de top 3 van punten waarmee je aan de slag wilt. Dit kunnen lichamelijke of emotionele klachten zijn, maar ook het verzoek om te werken aan het doorbreken van je hartmuur. Geef een cijfer aan je klacht(en), 0 betekent dat je geen last hebt en 10 betekent dat het ondraaglijk is. (lees meer over mogelijke klachten of het openen van je hartmuur): link naar specialisaties)
 4. Tijdens het tijdsblok wat je hebt gekozen ga ik bewust afstemmen en maak energetisch contact met jou. Dan ga ik op basis van jouw vraag aan de slag met uittesten van blokkades en het verzachten en/of verwijderen hiervan.
 5. Als de sessie klaar is, stuur ik je een mail met daarin het verslag van de sessie. Hierin kun je lezen wat we allemaal in de sessie hebben gedaan, de gevonden blokkades, wat we mochten opruimen en in balans brengen en eventuele adviezen die hieruit voortvloeien.

Sta je open om heling en positieve energie te ontvangen in je eigen comfortabele omgeving?

KIES VOOR LIEFDEVOLLE HELING VOOR JEZELF OF JE KIND
Plan je sessie